valla sorma fil gibi oldumSeninde artin yuzde 5 den fazla cnm sende listeye gir mecburen dikkat edersin
ne güzelSlm kizlar
Bu hafta ortasi tatil cok iyi gelecek insallah. Burda carsamba pazari var meshur sosyate pazari boztanli pazaru gibi bir pazar. Oraya gidip azici alisveris yapmayi istiyorum. L beden tuniklerim bol geliyor saga sola gezmeye guderken emanet gibi duruyorlar 2-3 tane m beden alasim var (Allah'im bu cumleleri kuruyurum ya cok sukur halime. Bu cumleleri s beden olarakta soylememi sen nasip et YaRabbim AMIIINNNN)
hadi bakalım 2020 hepimize iyi gelsinHee hee inandim
Cuma bi baslayip uçuşa geciyorum :))) esimle iddaaya girdim zorla
sağlıkla gelsin bebişin canımiyi akşamlar hepinize kızlar.. netim bitmişti ondan gelemedim..cuma günü sabah 8 de doğumum ınşallah..
Simdiden hepinize saglikli,mutlu,huzurlu,bereketli,aileniz ve sevdiklerinizle iyi seneler
Mutlu seneler2020 yılından kocaman bir merhaba kızlarrrmusmutlu bir yıl olsun cümlemiz için
Mutlu seneler
Gunaydinnnn 2020
1 senemiz daha geride kaldi
Allah saglik verirse bidahaki yilbasinda nasil olacaz bakalim :))) vucudumuza ne verirsek öyle olacaz
YouTube da keto kafasi kanalini dinliyorum
Kadin, sadece kilo görünüş olarak degil ruhen, mental olarak da degistigini anlatiyor
Karbon beyin hucrelerini yiyip bitiriyor
Insan yorgun halsiz depresyonda oluyor
Benim son zamanlarda oldugum gibi
Insallahhh cuma günü basliyorum
Beraber yapmak isteyen varmi
hergaf
60kiloyum
Siz ne dersiniz katilirmisiniz bana
Bonusu etiket yapmiyom
ben Biraz deneme yanılma yöntemiyle vücudun mu tanımak istedim bir çok liste aldım ve denedimmutlu seneler efserimnerelerdesin bir görünüp bir kayboluyorsun hadi 2020 ye güzel bir adım atalım kaybolma ortalardan
Bahaneleri, ortaya karisikligi birakip temiz beslenmeye basliyalim fulyacim :))aynen öyle tatlım yaa bir yıl daha şişman şişman geride kaldı2020 de yeter artık diyoruz hep birlikte
o kanala ben de bakayım canım. videoları tek tek dinlemek lazım.
karbon muhabbetine gelince aynen senin gibiyim. buğulu beyinunutkanlığım arttı çok üzülüyorum. başımda sürekli bir ağırlık, bulanıklık var. vücut desen hep halsiz. gerçi onda ameliyat sonrasının ve kan değerlerimin de etkisi var ama yine de karbonun da etkisi var bence.
ketoyu bilmem ama ortaya karışık birşeyler yapmak istiyorum. harekete geçme vaktim geldi. neredeyse 89 um9. takımda başladığım kiloya yaklaştım
2020 nin ilk günlerinden itibaren silkelenmek istiyorum. şu takvimi de aktive edeceğim tabiBonus daha çıktısını almadım unutmuşum.
Bonus a trip mi yapıyon sen bakiim
bedenini tanımak çok önemli. yediklerimizin ve yaptığımız sporun hem bedenimize hem ruhumuza çok iyi gelmesi lazım. bir de açıkçası zamanla yaş ilerledikçe insanın damak tadı değişiyor. 9 yıl önce doktor tatsız tuzsuz bir diyet listesi vermişti ki bu kadar kilolu değildim. o zaman yaptım. motive de oldum. ama şimdi motive de olsam o kadar tatsız tuzsuz şeyler yemek istemiyorum. yapamam. o nedenle kan grubu diyeti, açlık orucu, canan teyze, glisemik indeks diyeti ortaya karışık birşey yapmak istiyorum. daha doğrusu diyet değil sağlıklı beslenmeye geçmek istiyorum. yağlar da tıkır tıkır gider o zaman.ben Biraz deneme yanılma yöntemiyle vücudun mu tanımak istedim bir çok liste aldım ve denedimdenediğim bir liste bana daha iyi geldi son bir şey daha demek istiyorum o listeydi deneyip arasındaki farkla hangi listeyi deneyeceğime karar vereceğim
bu yıl bizim olacak Fundamben dersime iyi çalıştım
bu yıl bizim olsun lütfennnnBahaneleri, ortaya karisikligi birakip temiz beslenmeye basliyalim fulyacim :))
Videyolari takip edersen 10.bolumdu heralde steyen yumusak giris yapabilir diyor
Oyle bi yol da takip edebilirsin
Ben 100 kiloyu buldum diyetlere başladığımdan beri 96 93 arasındayım gidip geliyorumbedenini tanımak çok önemli. yediklerimizin ve yaptığımız sporun hem bedenimize hem ruhumuza çok iyi gelmesi lazım. bir de açıkçası zamanla yaş ilerledikçe insanın damak tadı değişiyor. 9 yıl önce doktor tatsız tuzsuz bir diyet listesi vermişti ki bu kadar kilolu değildim. o zaman yaptım. motive de oldum. ama şimdi motive de olsam o kadar tatsız tuzsuz şeyler yemek istemiyorum. yapamam. o nedenle kan grubu diyeti, açlık orucu, canan teyze, glisemik indeks diyeti ortaya karışık birşey yapmak istiyorum. daha doğrusu diyet değil sağlıklı beslenmeye geçmek istiyorum. yağlar da tıkır tıkır gider o zaman.
evet bu yıl bizim olacakkk
kaç kilosun canım şu an?
bu yıl bizim olsun lütfennnn
müsait olduğumda bakacağım canım. Allahın izniyle güzel olacak hepimiz için bu başlangıç
Hayırdır inşallah, merak ettim :)Slm kizlar
Arabadayiz eve donuyoruz alisveristen. Aksama size bir surprizim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?