Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seninde artin yuzde 5 den fazla cnm sende listeye gir mecburen dikkat edersin
valla sorma fil gibi oldum
ne güzel harikasın canım
Hee hee inandim

Cuma bi baslayip uçuşa geciyorum :))) esimle iddaaya girdim zorla
hadi bakalım 2020 hepimize iyi gelsin
iyi akşamlar hepinize kızlar.. netim bitmişti ondan gelemedim..cuma günü sabah 8 de doğumum ınşallah..
Simdiden hepinize saglikli,mutlu,huzurlu,bereketli,aileniz ve sevdiklerinizle iyi seneler
sağlıkla gelsin bebişin canım

Gunaydinnnn 2020

1 senemiz daha geride kaldi
Allah saglik verirse bidahaki yilbasinda nasil olacaz bakalim :))) vucudumuza ne verirsek öyle olacaz

YouTube da keto kafasi kanalini dinliyorum
Kadin, sadece kilo görünüş olarak degil ruhen, mental olarak da degistigini anlatiyor

Karbon beyin hucrelerini yiyip bitiriyor
Insan yorgun halsiz depresyonda oluyor
Benim son zamanlarda oldugum gibi
Insallahhh cuma günü basliyorum

Beraber yapmak isteyen varmi

hergaf
60kiloyum

Siz ne dersiniz katilirmisiniz bana

Bonusu etiket yapmiyom

aynen öyle tatlım yaa bir yıl daha şişman şişman geride kaldı 2020 de yeter artık diyoruz hep birlikte
o kanala ben de bakayım canım. videoları tek tek dinlemek lazım.
karbon muhabbetine gelince aynen senin gibiyim. buğulu beyin unutkanlığım arttı çok üzülüyorum. başımda sürekli bir ağırlık, bulanıklık var. vücut desen hep halsiz. gerçi onda ameliyat sonrasının ve kan değerlerimin de etkisi var ama yine de karbonun da etkisi var bence.
ketoyu bilmem ama ortaya karışık birşeyler yapmak istiyorum. harekete geçme vaktim geldi. neredeyse 89 um 9. takımda başladığım kiloya yaklaştım
2020 nin ilk günlerinden itibaren silkelenmek istiyorum. şu takvimi de aktive edeceğim tabi Bonus daha çıktısını almadım unutmuşum.

Bonus a trip mi yapıyon sen bakiim

mutlu seneler efserim nerelerdesin bir görünüp bir kayboluyorsun hadi 2020 ye güzel bir adım atalım kaybolma ortalardan
ben Biraz deneme yanılma yöntemiyle vücudun mu tanımak istedim bir çok liste aldım ve denedim denediğim bir liste bana daha iyi geldi son bir şey daha demek istiyorum o listeydi deneyip arasındaki farkla hangi listeyi deneyeceğime karar vereceğim
bu yıl bizim olacak Fundam ben dersime iyi çalıştım

Bahaneleri, ortaya karisikligi birakip temiz beslenmeye basliyalim fulyacim :))

Videyolari takip edersen 10.bolumdu heralde steyen yumusak giris yapabilir diyor
Oyle bi yol da takip edebilirsin

bedenini tanımak çok önemli. yediklerimizin ve yaptığımız sporun hem bedenimize hem ruhumuza çok iyi gelmesi lazım. bir de açıkçası zamanla yaş ilerledikçe insanın damak tadı değişiyor. 9 yıl önce doktor tatsız tuzsuz bir diyet listesi vermişti ki bu kadar kilolu değildim. o zaman yaptım. motive de oldum. ama şimdi motive de olsam o kadar tatsız tuzsuz şeyler yemek istemiyorum. yapamam. o nedenle kan grubu diyeti, açlık orucu, canan teyze, glisemik indeks diyeti ortaya karışık birşey yapmak istiyorum. daha doğrusu diyet değil sağlıklı beslenmeye geçmek istiyorum. yağlar da tıkır tıkır gider o zaman.
evet bu yıl bizim olacakkk
kaç kilosun canım şu an?
Bahaneleri, ortaya karisikligi birakip temiz beslenmeye basliyalim fulyacim :))

Videyolari takip edersen 10.bolumdu heralde steyen yumusak giris yapabilir diyor
Oyle bi yol da takip edebilirsin
bu yıl bizim olsun lütfennnn

müsait olduğumda bakacağım canım. Allahın izniyle güzel olacak hepimiz için bu başlangıç

Ben 100 kiloyu buldum diyetlere başladığımdan beri 96 93 arasındayım gidip geliyorum cuma tekrar bir liste alacağım diyetisyen bir alet önereceğini söyledi yağ yakmak için gibi bir şey değil vücud uyarıya geçirecek titreşimli bir şey ben varis için denemiştim bu seferki daha gelişmiş dedi bakalım metabolizmayı hızlı çalıştırma özelliği var mış
elimizden uçan kaçan kurtulmaz evvel Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…