Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

seni 7. takımda diyet yaparken hatırlıyorum da ne güzel kilo vermiştin efser tıkır tıkır gidiyordu kiloların. incecik olmuştun. ah ahhh şu boğazımızı bir tutmayı becersek ne güzel olur. ben de 65 lere inmiştim kaç yıl önce. bak şimdi şu halime
hadi o zaman hayırlısı olsun. ben de artık şu akşam leslielerime bir başlasam çok iyi olacak. leslie 2 bile çok iyi geliyordu.
Slm kizlar
Arabadayiz eve donuyoruz alisveristen. Aksama size bir surprizim var
ne gibi

Zaten araştırmamın nedeni kalıcı olmasını istediğimden tekrar başa dönmek istemiyorum yapabildiysek tekrar yapabiliriz Demektir

ben de geçen aylarda online diyete başvurmuştum. ama liste bana uygun değil. sevmedim. bıraktım. kuzenimin listesi var. onu beğendim. bir de başka bir liste var. ya da kaçamaklı karatay yapacağım. o zaman da güzel kilo vermiştim.

holistik yaşam diye bir diyet uyuguladım o da online üzerindendi.bende sevmedim çok geniş bir diyetti.bana uymadı

Mefkurem videoya baktım. ben daha önce ketoyu incelemiştim. bana çok uymuyor. çünkü sürekliliği yok. uzun vadede sürecek bir yöntem değil.
bana en güzeli porsiyon kontrollü kaçamaklı karatay. hem onu severek yapıyordum birkaç yıl önce. hatta karatay sayfasına yazmıştım. haftada 1-1,5 falan veriyordum. hem de doyarak ve severek yapıyordum. gündüz biraz tempolu yürüyüş. gece de yemekten 1-1,5 saat sonra leslie 2 ya da 3 yapıyordum. güzel olmuştu. sanırım böyle yapacağım. öfff yaaa 88-89 nedir acilen 80 e inmem lazım. şu an 80 bile harika görünüyor bana

Tmm cnm nasil istersen

1.1.2020 menum (gece gonderemeden uyuyakalmisim )
11.00 esimle disarida kahvalti yaptik yasak hicbirsey yemedim. Tek kacamagim yemekten 2 saat sonra icmem gereken cayi yemekle beraber icmem oldu. Domates salatalik yumurta yesil zeytin acika peynir cesitleri 2 dlm salam.
16.30 filtre kahve
18.00 4yk tane fasulye yemegi 3yk kapuska yogurt findik
Su 2 lt

Persembe cuma cumartesi oruca niyetleniyorum. Bu yuzden 3 gun menu yazmicam

Merhabalaaar, günaydııın ben gelldiiiiim: )

Nasılsınız neler yapıyorsunuz, inşallah keyifler yerindedir yeni bir yıla girdik 2020 de tüm hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanızı diliyoruuum yeni yıl kelebeklerim

Daimi bir kacak olarak sizleri özledim. arada gelip kapı aralığından baktım gittim gelmeye pek yüzümde yoktu ortalama hergün plan yapıp kafeye gidince bozuyorum

Çok kilo almadım yine 110 ile 112 kilo arasında gidip gelip formumu koruyorum
tabi bu durum benim için sağlık yönünden riskli, neyse yeni yılda biraz hafiflerim umarım dikkat edicem daha sık sizinle olmak istiyorum kendinize iyi davranın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…