seni 7. takımda diyet yaparken hatırlıyorum da ne güzel kilo vermiştin efserBen 100 kiloyu buldum diyetlere başladığımdan beri 96 93 arasındayım gidip geliyorumcuma tekrar bir liste alacağım diyetisyen bir alet önereceğini söyledi yağ yakmak için gibi bir şey değil vücud uyarıya geçirecek titreşimli bir şey ben varis için denemiştim bu seferki daha gelişmiş dedi bakalım metabolizmayı hızlı çalıştırma özelliği var mış
elimizden uçan kaçan kurtulmaz evvel Allah
ne gibiSlm kizlar
Arabadayiz eve donuyoruz alisveristen. Aksama size bir surprizim var
Zaten araştırmamın nedeni kalıcı olmasını istediğimden tekrar başa dönmek istemiyorumseni 7. takımda diyet yaparken hatırlıyorum da ne güzel kilo vermiştin efsertıkır tıkır gidiyordu kiloların. incecik olmuştun. ah ahhh şu boğazımızı bir tutmayı becersek ne güzel olur. ben de 65 lere inmiştim kaç yıl önce. bak şimdi şu halime
hadi o zaman hayırlısı olsun. ben de artık şu akşam leslielerime bir başlasam çok iyi olacak. leslie 2 bile çok iyi geliyordu.
ne gibi
Zaten araştırmamın nedeni kalıcı olmasını istediğimden tekrar başa dönmek istemiyorumyapabildiysek tekrar yapabiliriz Demektir
Cuma alacağımnasıl bir liste uygulayacaksın?
Cuma alacağım
holistik yaşam diye bir diyet uyuguladım o da online üzerindendi.bende sevmedim çok geniş bir diyetti.bana uymadıben de geçen aylarda online diyete başvurmuştum. ama liste bana uygun değil. sevmedim. bıraktım. kuzenimin listesi var. onu beğendim. bir de başka bir liste var. ya da kaçamaklı karatay yapacağım. o zaman da güzel kilo vermiştim.
Tesekkur ederim cnmayyyy şimdi nasıl özendim bir bilsentebrikler canım yaa çok sevindim senin adına. 9 yıl önce yaptığım diyeti hatırladım. nasıl incelmiştim
Tmm cnm nasil istersenMefkurem videoya baktım. ben daha önce ketoyu incelemiştim. bana çok uymuyor. çünkü sürekliliği yok. uzun vadede sürecek bir yöntem değil.
bana en güzeli porsiyon kontrollü kaçamaklı karatay. hem onu severek yapıyordum birkaç yıl önce. hatta karatay sayfasına yazmıştım. haftada 1-1,5 falan veriyordum. hem de doyarak ve severek yapıyordum. gündüz biraz tempolu yürüyüş. gece de yemekten 1-1,5 saat sonra leslie 2 ya da 3 yapıyordum. güzel olmuştu. sanırım böyle yapacağım. öfff yaaa 88-89 nediracilen 80 e inmem lazım. şu an 80 bile harika görünüyor bana
Vavvvv harika tatlimm
Insallah cnmVavvvv harika tatlimm
Darisi 38 e insallah :) emeklerinin karsiligini aldin ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?