Amin canım.Hep birlikte inşallah...İyi geceler...
BEYZUS ablam doğum gününmüş dimek :) Allah hayırlı ve güzel bir ömür nasip etsin sevdiklerinle inşallah :Saruboceq:
Teşekkürler canım......Bende çok kızmıştım da çok yıllar geçti üzerinden unutmadım tabii bak size bile şikayet ettim.çok teşekkür ederim canım
iyiki doğmuşşun a.s.opuyorumnanaktan çok güzel bir manzara valla allah nazarlardan saklasın nasılda ince düşünmüş
klozet haadelikafadulden insan kızar unutmasına nezaman olursa olsun ben kızarım valla
Vayy :)) belkim o dil tutulma anında içinin yağlarıda accuk erimiştir :jeyyar: efferim enişteye esaslı adammış vereliniortak
Beyzus doğum günün yeni başlangıçlarla gelsin.eşini kutlarım.bazen sözlerin yetmedeği yerde küçük jestler ne güzel anlatır''seni seviyorum,iyiki varsın''demeyi.eşin bunu çok güzel anlatmış.mutluluğunuz daim olsun.
biliyormusun dün benim biricik yavrumun Arasımın da doğum günüydü.gelinle daha evvel sözleşmiştik.ben para gönderdim.ortak ceptelefonu aldık.şu internete girilenden.yavrum kaç senedir aynı telefonu oldukça eski ve basit olanı kullanıyordu.çok sevinmiş.valla en az 10 sene kullanır.
ben ne yaptım biliyornusunuz.nasıl beğendinmi diye soracağıma oğluma kaçparaya almış diye sordum.
tabii aklım başıma geldi ama geç geldi.o da anne gelinine sor dedi.özelliklerini anlatınca gaza geldim.hediye olduğunu unuttum..gittikçe bunuyorum galiba?
Tebessüm77 resimlerin bizi nasıl motie eti bilsen.şimdi şu mesajı yazım doğru voit-e wolkere gecenin bu saatinde.
Beyzus doğum günün yeni başlangıçlarla gelsin.eşini kutlarım.bazen sözlerin yetmedeği yerde küçük jestler ne güzel anlatır''seni seviyorum,iyiki varsın''demeyi.eşin bunu çok güzel anlatmış.mutluluğunuz daim olsun.
biliyormusun dün benim biricik yavrumun Arasımın da doğum günüydü.gelinle daha evvel sözleşmiştik.ben para gönderdim.ortak ceptelefonu aldık.şu internete girilenden.yavrum kaç senedir aynı telefonu oldukça eski ve basit olanı kullanıyordu.çok sevinmiş.valla en az 10 sene kullanır.
ben ne yaptım biliyornusunuz.nasıl beğendinmi diye soracağıma oğluma kaçparaya almış diye sordum.
tabii aklım başıma geldi ama geç geldi.o da anne gelinine sor dedi.özelliklerini anlatınca gaza geldim.hediye olduğunu unuttum..gittikçe bunuyorum galiba?
Kırmızı balonlu kız çocuğu
Buün aynada baktığım suret mahkum etmiş beni yanlızlığa.Bakıyorum yüzüme şaşırıyorum!Gördüğüm suretten utanıyorum.Ne gözler aynı,ne şakaklarıma düşen aklar bana ait nede bakışlarım yansıtıyor sevincimi.Halbuki daha dün koşuyordu mahallenin eskimiş kaldırımlarında ,gözlerinde sevinç yarınlara pırıl pırıl ümitle bakan kırmızı balonlu bri kız çocuğu.Merak ve heyecanla bekliyordu büyümeyi.Bekliyordu ufuklara yelken açacağı günleri.kıpır kıpırdı yüreği gün sayıyordu ileriye doğru mutlu ve başarılı olacağından emindi.Bekledimm! bekledin ve büyüdün kırmızı balonlu kız çocuğu.sen büyüdün büyümesine ama aynı oranda küçüldü seni mutlu kılan dünyan.Ne olmuştu kırmızı balonuna? uçup gitmişmiydi sahiden elinden mi kaymıştı yoksa? bilmiyorum.Önce kırmızı balonun terketmiş seni farkına bile varmadan sonra dolanmış ipine geriye kalan bütün güzel umutlar.Bilemiyorum ;basit bir kırmızı balonu senden aldıklarıyla birlikte sana geri veremiyorum.Gücüm yetmiyor be küçük kız gücüm buna yetemiyor bunu hissedebiliyorum.Çok uzaklarda kaldı kırmızı balonlar uzansamda alamıyorum işte geriyede dönemiyorum korkuyorum.Dün parkta otururken tek başım,uzaklardan gelen baloncu geçti yanımdan.Balonların arasında çok aradım seni ama benliğim gibi onlarında karışmıştı renkleri.Çok bakındım yoktu ne küçük bir kız çocuğu nede ümitleri.Oda ellerimin arasından kayan kırmızı balonlarım gibi uçup gitmişti.....
yenoşum budadüz yazım canımcım beyzus aplam merak etmiştin kırmızı balonu şiirden düz yazıya döndü kusura bakma kaydirigubbakcemile3gerçi şiiride andırıyor bira ama ortaya bi karışık yaptım işte:kedi:
İyi geceler arkadaşlar......
Dün doğum günümdü......Yarım gün çalışıp eve geldim ve kapıdan girince gördüğünüz manzarayla karşılaştım.Çok mutlu oldum...Dilim tutuldu.Aldığım en güzel hediyelerden biri bu.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Hiç biriniz yanlış anlamaz biliyorum;hava olsun diye değil sizlerle ( dostlarımla) paylaşmak istedim.Biliyorum ki benim için mutlu olacaksınız.
Çok teşekkürler canım...Allah cümlemize mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah....
Sürpriz 24 ncü senede olunca daha çok mutlu oldum.İlk yıllarda olsaydı da sevinirdim tabii ama bunca yıl sonra çok duygulandırdı beni....
Bundan 20 yıl önce doğum günümü unutup o günü klozeti tamir ederek geçirmişti.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Bende sonunda dayanamayıp ağladım.kötükedihüsoalsanaalsanasmilekötükedihüsoÇok üzülmüştü.Çocukluk işte.Şimdi olsa üzülmem gibi geliyor ama belli de olmaz sağım solum....
Klozet macerasından sonra yıllarca kızı hatırlattı doğum günümü babasına sağolsun.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Kızımız evlenince artık bizi düşünecek hali kalmadı tabii ama eşimde alıştı galiba.....
Tursaricim nasılsın.? bayağı yoktun özlettin kendini..
Yazını çok beğendim,çok akıcı..KEsinlikle kendine sayfa açmalısın ve bunları toplamalısın..
Birde senden ricam,birazda güzel ve olumlu konuları seçmen..Bu yazında senin yapmak istediklerin ama yapamadıklarından dolayı pişmanlık ve ukteler var diimi..
Hayatındaki olumlu olaylarada değinsen,hani senin mutlu yazılarınıda görmek istiyorum,anlatabildimmi..
Seni ve Bonusu çok takdir ediyorum bu konuda..
Dramatik yazarlıkta okuyan arkadaşımın kardeşi var..aynı zamanda kızımın tiyatrodan eğitmen yardımcısı,bazen bakıyorum yazılarına..Senin yukardaki yazın ondan çok çok daha güzel...Neden çünkü tamamen duyguların hakim olaya..
BEYZUSçum yeni yaşın sana tüm güzellikleri sunsun..Eşinle harika brilikteliğiniz uzuuuun yıllar sağlık ve huzurla devam etsin..
İyiki seni tanıdım,şişman olmamın artı bir yanı seni ve diğer arkadaşlarımı tanımış olmam..
Hediyen çok güzel..hatta hediyelerin en güzeli..
Sen ne güzel annelik yapmışsınki,babasına hatırlatıp durmuş..
İyi insan seni..:)
İyiki doğdun Aras,mutlu yıllar...
bugünkü yaptıklarım
sabah: 3 dilim liğht ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
domates salatlık
ara: yok
öğle: 1 paket sunta gibi olan diyet bisküvi kola şekersiz
ara: 2 kayısı 3 erik 1 dilim karpuz
akşam az yağlı tavuk kavurma
1.5 dilim ekmek
az yağlı salata
bugün işim yoğundu spora gidemedim ama iki dersimin arasında zamanım vardı 1 saat 10 dakka yürüdüm.
beyzusum selam,şimdi gördüm seni..
baksana aklıma ne geldi.bende 2 senede bir kafakağına 1 yaş eklesemmi?baksana yıllar üstüme üstüme gelmeye başladı.yada hersene 1+ yerine 1- olsammı?ne demişler demokrasilerde çare tükenmez.
kızlar iyi haftalar,yağlarımız şıkır şıkır erisin.ohh canıma değsin.gittikçe inceliyoruz....
Güzel arkadaşım ne diye +1 yapacaksın; yapmışken -2 yap ta bir şeye benzesin.Ben sana demedimmi ben 2 sendir 48 yaşımdayım diye.Bak yeni bir yaşa daha girdim.Kim sorarsa sorsun 48 yaşımdayım hayatım.Sen büyüyünce otomatikman bende büyüyeceğim beni büyümeye mecbur etme lütfen. -2 iyidir iyi......beyzusum selam,şimdi gördüm seni..
baksana aklıma ne geldi.bende 2 senede bir kafakağına 1 yaş eklesemmi?baksana yıllar üstüme üstüme gelmeye başladı.yada hersene 1+ yerine 1- olsammı?ne demişler demokrasilerde çare tükenmez.
kızlar iyi haftalar,yağlarımız şıkır şıkır erisin.ohh canıma değsin.gittikçe inceliyoruz....
Afiyet olsun canım ve plateste kolay gelsin.Selamlar ablala baculaa -tatlicadiarzu-
Ne kadan bozuk bir türkçe değilmi sempatiksalakcinni hatta lafı bile olmalı ama hatırlayamadım :roflol:
Alışverişten geldim acıkmıştım çok ve komacan bir kase sütle bugday gevreği ve yulaf karıştırdım yidim.
Sabahta ebru şallıyla plates yaptım biraz düzenli yapıcam inşallah bi aksilik çıkmazsa.
ebru şallıyla bende başlıcam yarın walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?