Aslında yazınca arada 1 hurms yiyim fln yapamiyosun onuda yazıcam diye :)Ev de oldugum zaman ogunlerim doyurucu oluyor aslinda az degil cnm :)
Hafta ici işte oldugum zaman orda pek bisey yiyemiyorum
Kuruyemis goturursem onu yiyorum
Yazmak istersen ve sana iyi veliyorsa tabiki menunu yaz cnm
Belki buraya yazacan diye kendini frenliyebilirsin
Tartini 5 lt lik suyla yada baska biseyle test et istersen o zaman anlarsin bozukmu degilmi
Rabbim sifa versin canimİyi geceler kizlar.bi süredir yoktum farkettyinizxemi?? Tel bozuldu simdikinde internet yok yeni Alacam.kısasurefe gelecegm inx bu arada geçen gece çok ağrım oldu Dr gittim kanda gebelik çıktı.deger düşüyormuş Sanem düşük yapyrm.su anda takip altndaym bakalm ins kürtaja gerek kalmaz.
dıyetısyen ıznı olmadan paylasmayı bılemedım bana da deneyecek.yanlıs yonlendırmek ıstemem .sorarım paylasırım canımÇok anlayamadım. ben meraktan etkileşim olsun diye sormuştum
Yoksa normalde gruptaki herkes yediğini içtiğini paylaşıyor ....
Sen burda yenisin ondan sanırım bilemedin ,biz yıllardır her diyet listemizi burada paylaşıyoruz, zaten üç aşağıya 5 yukarı tüm listeler aynı, kimsede farklı bir sey yok yani rahat ol klasik liste ,fridam biraz meraklıdır banada hep sorardı foto isterdi ne aldıysam ,merak ediyor ayrıca zaten burada liste paylaşmak zorunlu kilo vermeyi dusunuyorsandıyetısyen ıznı olmadan paylasmayı bılemedım bana da deneyecek.yanlıs yonlendırmek ıstemem .sorarım paylasırım canım
Maşallah canım güle güle büyüt kuzunu hayırlı evlat olsun vatana milleteSelam kızlar ben geldim
çok şükür 3 ocak sabah 9 buçukta doğumumu yaptım..2 günlük hastane sürecinden sonra eve geçtik,bende bebiste iyiyiz çok şükür..ervayla alışma surecimiz zorlu oluyor ancak yazabildim..bizde haberler böyle simdilik
Cok gecmis olsun cnm Allah saglikla buyumeyi nasip etsin bebise inşallahSelam kızlar ben geldim
çok şükür 3 ocak sabah 9 buçukta doğumumu yaptım..2 günlük hastane sürecinden sonra eve geçtik,bende bebiste iyiyiz çok şükür..ervayla alışma surecimiz zorlu oluyor ancak yazabildim..bizde haberler böyle simdilik
Bizimde akrabanın 2.kızı yeni doğdu, abla 5 yaşında evden ayrılmıyormuş beni atar bunu alırsınız diye ayyy ne çok güldüm kıyamam dedimCok gecmis olsun cnm Allah saglikla buyumeyi nasip etsin bebise inşallah
Abla ilk zaman yadirgasa da zamanla alışır
Iyi yapmışsın canım tekrar çok geçmiş olsun kuzuya çok şanslı kızların anneleri hemşire nede olsa cocuk bölümündede çalıştın tam idmanlisinGunaydin kizlar
Evdeyim bugun izin aldim emineyle ilgileneyim diye
dogru ..yenıyım..anladım canım.ona gore karar verırım.Sen burda yenisin ondan sanırım bilemedin ,biz yıllardır her diyet listemizi burada paylaşıyoruz, zaten üç aşağıya 5 yukarı tüm listeler aynı, kimsede farklı bir sey yok yani rahat ol klasik liste ,fridam biraz meraklıdır banada hep sorardı foto isterdi ne aldıysam ,merak ediyor ayrıca zaten burada liste paylaşmak zorunlu kilo vermeyi dusunuyorsan
Allah iyilik saglik versin cnm sizlere vatana millete hayitli evlat olsun insallah. Ara sira haber et kendinden merakta birakma bizi. Bebisi kokla benim yerimede. ❤❤❤Selam kızlar ben geldim
Bazen diyorum keske calismasaydimda benimle buyuselerdi bazende iyiki calisiyorum diyorum biyle kisir bi dongudeyim isteIyi yapmışsın canım tekrar çok geçmiş olsun kuzuya çok şanslı kızların anneleri hemşire nede olsa cocuk bölümündede çalıştın tam idmanlisin
Canım yaa ne güzel açıklamışsın biliyorsun beniSen burda yenisin ondan sanırım bilemedin ,biz yıllardır her diyet listemizi burada paylaşıyoruz, zaten üç aşağıya 5 yukarı tüm listeler aynı, kimsede farklı bir sey yok yani rahat ol klasik liste ,fridam biraz meraklıdır banada hep sorardı foto isterdi ne aldıysam ,merak ediyor ayrıca zaten burada liste paylaşmak zorunlu kilo vermeyi dusunuyorsan
Kolay gelsin canım 15 tatilde yaklaşıyor evet senin yoğunluğunun bitmesi ay sonunu bulur herhalde :)Kızlar bu aralar ev çok kalabalık kaynanam eşim cocuklar evde ,herkese yemek pişirmeye ancak yetisiyorum ,kendime ekstra bir şey pişirmiyorum o sebeplede kilo gitmiyor, listede paylaşamıyorum ondan sebep bakalım bu ay sonu inşallah herkes yerine dönerde bende kendime vakit ayirabilirim
Gözünüz aydın çok şükür ....sağlıkla büyütün bebişinizi annesiSelam kızlar ben geldim
Cuko fazla degildir ins. :))Bende yediklerimi yazayım
Sabah 10 da 3 dilim eti form kızarmış ekmek, bir haşlama yumurta, az peynir, yeşil zeytin, bir tutam tere, maydanoz
Şekerli türk kahvesi ( müşteriye fazladan pişmişti içtim aslında sade severim )
İkindiye doğru iki dilim ekmek bir tabak etli patates yemeği (iş yerinde o vardı)
Çayla birlikte 3 adet hurma
Akşam: 1 adet cennet hurması bir avuç çekirdek
Çayla birlikte biraz çukulata
Suyu yeterince içtim günüm çokta istediğim gibi geçmedi bu gün böyle
Evet cnm ceker koyardim benimde hosuma giderdi resimli menu paylasmak. Simdi kayinvalidem bende ya yediklerimin resmini onun yakinda cekemiyorum sanki bi imali bakiyor gibime geliyor sıkılıyorumCanım yaa ne güzel açıklamışsın biliyorsun benibiraz benim sorularım etkileşim olsun, mesajlar havada kalmasın aslında tamamen karşıdaki insana senle ilgileniyorum mesajı verebilmek. eeee tabi istiyorum şuralar resimlensin güzel güzel yaptığınız salataların yemeklerin resimleri olsun tarifleri olsun canım Bulamiyorum bir ara ne güzel yediklerini resim çeker koyardı ....
Yada başka bir arkadaşımız bulunduğu yerin manzara resmini koyar, yada aldığı tavsiye edeceği veya mutlu olduğu bir olayı paylaşır........vs. kafamız dağılır insanız nihayetinde sadece diyetten ibaret değiliz dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?