Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

.sen ne yiyorsun ki bir günde? buraya yazıyorsan bakiim bakiim.

doğumgünün kutlu olsun canım. çok güzel bir süprizolmuş. çok romantik. bu benim de çok haoşuma giderdi. gülleri severim.

ben günde 1 kutu deviriyorum ya. amanin ne çok şey yazılmış hakkında.

bugünkü mamişkolar
sabah 1 dl ekmek
1kk peynir
salatalık tomatyes

ara
1 elma

öğlen
1 sb yovurt
1 ortaboy patatesli ve 1 yumurtalı salata
1 kase corba

ara
yiyemediğim için akşamla birleştirdim. ortaya baba bir öğün çıktı

akşam
3 yumurta kadar adana+nugget (devekuşu yumurtasıoldu galiba)
200 ml süt
patates salatası

ara
3 meyveyemem lasım

bugün 1 saat step ve aerobik kursum vardı. şu an yorgunluktan ayaklarımın üstüne basamıyom. spordan sonrada saatlerce migrosta gezdim. abuk supuk şeyler aldım.

doğum günün kutlu olsun eşinle nice mutlu yıllar görürsün inşallah...

amanin iğrenç miş öğğğk geldi....-tatlicadiarzu-

bursalı nerdesin canım bu gün hiç uğramamışsın buralara merak ettim

kızlar çok moralim bozuk...diyet yapamıyorum ve yapma konusunda azim sıfır
bügün evlilik diyetiyle biriyle konuştum...iş güç fikir herşey uygun benim kilolarım yüzünden olmadı
bu kilolarla kimse beğenmez
iyice psikolojim bozuldu...hayattan hiç zevk almıyorum
neden bu kadar insanlar fizik konusunda takıntılı

ben kolann içine renk vermek için katılan boyanın böceklerden imal edildigini öğrenip videosunu seyrettikten sonra cok sevdıgım kolayı bıraktım ve bır dahada ıcmedım bır senedır gorunce bıle mıdem bulanıyor ığğğ bocekten tıksındıgımve korktugum kadar hıcbırseyden tıksınmem

canım sıkma canını bende aynı durumdayım ınsanlar once fızıge not verıyor zaten fızık dersınden kalırdım ogrencıykende hep:)))
saka bır yana gercektende ınsanlar ıc guzellıge degıl dıs guzellıge daha cok onem verır oldu nasrettın hocanın degımıyle ye kurkum ye dunyası bende kendımı cok kotu hıssederım bazen ama ne dıyeyım onlar kaybeder:)))

Beyzus baştan senin notunu vermiştim.çok zekisin diye.hiç şaşmıyor.yine buldu çözümü
Yasafat da gelmiş artık.nedir bu fizik travmaları.sizi seven özünüzü sevsin.ruhunuzu sevsin.bırakın evlenmeyin.ekmeğe sürüp yiyeceklermi fiziğinizi.
kızlar bu topikte kendimi piyanist şantöz gibi hissediyorum.hani herkese alıntı yapıp laf yetiştireceğim ya..
ooo Tursari hanim döktürüyorsunuz..
Tebessüm77 havalar 1500 birde ben versem sen bendekihavayı gör..

Dilenci,Derin nerelerdesiniz.Candy-candy ye ne oldbilen varmı?
oğlumun doğum gününü kutlama inceliğini gösterdiğiniz için teşekkürler.kaçgündür evden dışarı çıkmadım.onun için burda içimi döküyorum.okumazsanız alınmam.kendi kendime eğleniyorum..

ben diyete devam ettiğim için yazmıyorum yediklerimi.yazsammı abaca..

en sonunda yakalayabıldım senı oslemısım valla baya oldu

bende öyle bayağı arandım.burda yazmadım ama içimden bu istanbuldan gardrobu düzdü.gezip duruyor diye düşündüm.her fırsat bulduğunda kendini dışarı at.kendin için birşeyler yap.evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra kendine ayıracağın h,iç vaktin kalmıyor.

akşam için patates salatası yerine bol limonlu marol damates olsa sanki daha iyi olur gibi.protein ve nişasta aynı öğün birde akşam olunca azıcık fazla kaçmış gibi..

aleme verir talkımı ,kendi yer salkımı bende şu saatte bitterli dondurma yiyorum.haspel kader 1 kg verdim ya...klava:

Teşekkürler canım paylaştığın için.Bilmeden neler yiyoruz yarabbi.Sonrada eski insanlar ne sağlıklıymış.Yeni nesil kof deyip büyük saptama yapmış gibi kuruluyoruz köşemize.Dedelerimiz,ninelerimiz ayran ,hoşaf,komposta içermiş......
doğumgünün kutlu olsun canım. çok güzel bir süprizolmuş. çok romantik. bu benim de çok haoşuma giderdi. gülleri severim.
Çok teşekkürler canım.Herkes çok güzel sürprizler yaşasın inşallah....
Umursama canım...Sakın üzülme...Onlar; yürekleri gerçek değerleri göremeyen körler.Gözleri değil;yürekleri kör..Bizim onlarla işimiz olmaz..Gel beraber zayıflayalım...
Çok tatlısın Zeynepçiğim....Seviyorum seni......Her yazdığını zevk ve sevgiyle okuyoruz.Lütfen daha fazla yaz......

HEPıNıZE ıYı GECELER GÜZELLER......Şeniz
........

Son düzenleme:
selam bayanlar ben de yeni üyeyim 2 haftadır diyet yapıyorum fakat veremedim hiç bunun yanında sabah yürüyüş ve bisiklet var neden kilo veremiyorum diye canım sıkıldı ,
sizlerin yazılarında 1 ayda 10 kilo veren arkadaşlar var,
ben neden veremiyorum kilom 105 geçen yaz 92 iydim şimdi halim bu,
pskolojim çok bozuk ,
evliyim 8 yaşında bir oglum var ,
eşimde manken gibi oysa ben çok kiloluyum ve bu yüzden pskolojim bozuluyor,
asla bırakmayacagım diyeti ve sporu ama yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ,
ayrıyeten 2 haftadır l cartine ve termogenerjik gnc nin ürünlerinide kullanıyorum ve günde 2 fincan form çayı içiyorum ,
neyi yanlış yapıyorum ,
yürümekten ve kilomdan ayaklarımın tabanları sızlıyor çok feci agrıyor ama yinede vazgeçmedim ,
önerisi olan varsa lütfen yazsın ,
hepimize saglıklı bir yaşam diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…