- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Cnm pek uzak kaldim buralardan hastaliktan dolayi nasil bi yontem izliyorsun sana zahmet olmazsa biraz bahsedermisinSlm kizlar
Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Kiz takimda niye sormuyon :))Abla naptin detoks mu yeni yontemmi hemeen bende yapayimmm
Burasi neresi ben nasil.geldim :)Kiz takimda niye sormuyon :))
Ahmet apa mi yapiyorsunuz ?Su an seviye 6 dayim cnm 1 hafta daha izaticam seviye 6yi sonra 2 hafta seviye7 yapip karaciger temizligi yapicam insallah
Burasi 90 lar :)))Burasi neresi ben nasil.geldim :)
Kız burası 90 kilo üzeri senin burda ne işin var taşa tutarlar seni burdagel gidelim
Hepsi kilonun boku sen geleneeeOhooo ben gelene kadar buraya gelmiş bile gülünse
Hepsi kilonun boku sen geleneee
Cvp yohh gel gidelimmmmBende buranın yerlisiyim nasıl bilirdiniz diye ilk burdan sorsunlar beni
Ben senin profilden mesajlara bakiyordum konu basligini gormeden yazmisim bi sok oldum :) son 7 kilom gitsin bende gelem 90 lara insallaaahhBurasi 90 lar :)))
Az git sola dön
orda takim
iyi akşamlar kızlarrr
uzun süredir kilo veremiyorum üstüne aldım da aldımbu demir hapı beni iştah ve wc açısından iyice zorluyor. buraya da sürekli sabit ya da artı bildirim yapınca da strese giriyorum. anlayacağınız iyice bunaldım. o yüzden biraz buralardan uzaklaşmaya, dinlenmeye karar verdim. kafamı toplamam lazım. kendinize iyi bakın
bu arada sabitim.
Mefkuş yaptım bildirimi hüsran :)
Tamam dinlen birkaç gün çok fazla arayı açma ama olur muiyi akşamlar kızlarrr
uzun süredir kilo veremiyorum üstüne aldım da aldımbu demir hapı beni iştah ve wc açısından iyice zorluyor. buraya da sürekli sabit ya da artı bildirim yapınca da strese giriyorum. anlayacağınız iyice bunaldım. o yüzden biraz buralardan uzaklaşmaya, dinlenmeye karar verdim. kafamı toplamam lazım. kendinize iyi bakın
bu arada sabitim.
Üzüldüm cnm bana eksi gelirsin gibi geliyorduMefkuş yaptım bildirimi hüsran :)
Cok tesekkur ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?