Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız burası 90 kilo üzeri senin burda ne işin var taşa tutarlar seni burda gel gidelim
Insn geldigi yeri unutmamali di mi. Burasi benim kk ya uye olma sebebim. Ister 60 ister 130 kilo ol burdaki dostluklarin yeri cok ayri. Uzun zamandir 90-107 arasi demirbas olarak durdum bu baslikta ama insallah bundan sonra 70 veya daha asagisi (su an bir sey soyleyemiyorum) kiloda olarak kizlara azmin ve basarinin hikayesiyle motive etmek istiyorum.ben yaptim siz de yapabilirsiniz insallah demek istiyorum
Cnm pek uzak kaldim buralardan hastaliktan dolayi nasil bi yontem izliyorsun sana zahmet olmazsa biraz bahsedermisin
Ahmet apa mi yapiyorsunuz ?
Evet cnm ahmet apanin seviyeler programini uyguluyorum
Tesekkur ederim cnm ❤
Meraba benide alırmısinuz gruba
Hosgeldin cnm.
Anlat bakalim kac yasindasin kaac kilosun daha once diyet deneyimin oldu mu calisiyor nusun evli misin coluk cocuk var mi vs vs vs

Eminenin kanda enf. Degeri yuksek cikti. Antibiyotigini degistirdiler. Az once yine serum taktim atesi yuksek diye. Yarin izin almayi dusunuyorum annem tek basina ucuyle yetisemez en azindan emineyle ben ilgilenirim
çok gecmis olsun cnm Rabbim şifa versin bu ara hastalık herkeste var
MaşAllah cnm sağlıkla büyütmeyi naisp etsin insAllah
şu bebek hayirlamaya gelip te;
"aaa karnın hiç gitmemiş,içerde bi tane daha bebek kalmis gibi" deyip espri yaptigi sananlar bi gidin ya,bi salın bizi
boşver ya hiç takma kolay mı dogum yapmak anca toparlqrsn Sen bebeğinle ilgilenmeye bak
Günaydın, hayırlı cumalar

Kilo bildirimi

Geçen hafta 98
Bu hafta da 98
artıda değilsn en azından cnm
Slm kizlar

Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.

Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Waoowwww Zuhal ablayla costunuz vala ha tebrik ederim cnm

Hayırlı gecelr kızlar benim iştahım yeni yeni açılmaya başlıyor sanrm biraz korkuyorum hayrliis bklm insAllah dizginlerim kendimi şu sıralar tek uğraşım snrm kızımı okula gönderme çabası bı de halsizlikten kaynaklı uyku bı de kilo bildirimi yapayım gelmisken
Gebelik başlangıç: 84
Güncel: 81.2
12+3 den bildiriyorum bı mucize olsa da başladıgm kiloyla falan doğuma girsem süper olur

Cnm yaa kusura bakma sac dokulmesini sormustun sabah kalkinca aklima geldi ben ona cevap yazmadim diye
Benim saclarim zaten dokuluyordu ne artma oldu ne de azalma oldu aynen devam yani
Tesekkur ederim cnm. Sen simdi bebeginin ve kendi sagligini dusun kilonu dert etme elbet verilir o kilolar

insAllah canım hayırlısı
Günaydın kızlar.hcg değerim gittikçe düşüyormuş .nasip değilmiş.en azından dış gebelik de değil.
Günaydın hayırlısi olsun cnm sağlıkla naisp etsin insAllah Rabb'im

Gözünüz aydın olsun, Allah analı babalı, sağlıklı büyütsün, hayırlı evlat eylesin inşaallah canım
Sen ne güzel meraklı hatunsun öyleböyle de devam etmelisin bence
2. Seviyede çarpıntı başlıyor korkuyorum, troide baktırıyorum normal, kalbe baktırdım görünürde birşey yok, bilemedim neden oluyo, aslında hep de aklımda bu diyet belki bir gün yine başlarım sen sonuna kadar yapmışmıydın

Slmlarrrrrr
Cogunluk gorunmemis:)

Bildirimimi yapayim

Geçen hafta 99
Bugun 94.4
Fark 4.6Eki Görüntüle 2574862
Slm kizlar

Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.

Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Bu nedirsiz makine misiniz kızlar, ya da biz mi çok beceriksiziz( kendime söylüyorum)
Mefkurem şu diyeti bir daha anlat hele sana zahmet

Bu nedirsiz makine misiniz kızlar, ya da biz mi çok beceriksiziz( kendime söylüyorum)
Mefkurem şu diyeti bir daha anlat hele sana zahmet
Benim ilk haftam diye böyle gitti :)) hep devam etmez cnm
Kuzum özetle karbon meyve ekmek bakliyat yok
Yag pro sebze agirlikli
Bilgilenmek icin
YouTube da keto kafasi,
Dr can cifcinin kanalina
Face de ketojenik diyet dayanismasi na bakabilirsin

Amac vucudun yakitini yağa cevirmek
Vucut keton cisimler uretiyor o zaman buda direk yaglari yakiyor
Hem karbon yemedigin icin aclik tatli krizlerin olmuyor, insülin dengeleniyor
Bazi hastaliklarin tedavisindede oneriliyor

Bak ben tr ye gittigimden beri tatli yemedigim gün yoktur ve gece yemedigim :))
Ki ben normal insan porsiyonu yemem
Şu 1 haftadir aclik tatli krizim kalmadi
Başta 3 gün biraz zorluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…