- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Ben de gecen hafta kilo verememistim odemim vardi bu hafta o gitti bir de oruc gunumu degistirince ondan bu hafta boyle utopik bir rakam ortaya ciktiBu nedirsiz makine misiniz kızlar, ya da biz mi çok beceriksiziz( kendime söylüyorum)
Mefkurem şu diyeti bir daha anlat hele sana zahmet
Teşekkür ederim cnmBulamiyorum Mefkurem cok cok tebrik ediyorum kızlar sizi
Sizin vermeniz beni motive etti dün ufakdan salmaya baslamıstim eksi gormenin verdigi sımariklikla bugun topliycam ins.
1.5 kg verdim canim ama o hizlada yemeye basladım anlamadıgim bi sekilde neyin kafasını yasiyorum bende bilmiyorum. Ama sizin kilolar bana motive oldu ins. Vermeye devam ederimTeşekkür ederim cnm
Sen farkini yazmadigin icin ne kadar verdin bilemedim :))
Sende cok guzel vermişsin cnm1.5 kg verdim canim ama o hizlada yemeye basladım anlamadıgim bi sekilde neyin kafasını yasiyorum bende bilmiyorum. Ama sizin kilolar bana motive oldu ins. Vermeye devam ederim
Yok canim benimki sımarıklık bugün toplarladım gibi insaAllah bozmam yineSende cok guzel vermişsin cnm
Ama hedefe ulastinmi da ödül yapiyosun :)))
Allah yardimcin olsun cnm insallah kolaylikla atlatirsinSelam kızlar hastanedeym.dis gebelik teşhisi konuldu.dua edin ins operasyona gerek kalmaz
Tesekkur ederim cnm. Sana bir faydam olduysa ne mutlu banaBulamiyorum Mefkurem cok cok tebrik ediyorum kızlar sizi
Sizin vermeniz beni motive etti dün ufakdan salmaya baslamıstim eksi gormenin verdigi sımariklikla bugun topliycam ins.
Avokadoyu nasil yiyorsun cnm. Az olgunlastirip dilimleyip mi yiyorsun yoksa olgunlastirip ezerek mi yiyorsun. Ben 2 gundur cevizle beraber robotta cekip ezme gibi yiyorum. Degisik bir tarifin var miGunaydinnnnnn mutlu pazarlar
11.01.cumartesi menum
14.00
1 büyük dilim tepsi kebabi
Salata
17.45
Sucuklu 2 yumurta
1.5 kk kaşar
2 dil. Ceddar
1 avakoda
12 badem
Su yeterli :)
Gecmis olsun cnm insallah sorunsuz atlatirsinSelam kızlar hastanedeym.dis gebelik teşhisi konuldu.dua edin ins operasyona gerek kalmaz
40in cikana kadar 80e dusersin yeterki saglikli beslen abur cubur yemesabah tartılma fırsatım oldu gerçi doğum yapalı 9 gün oldu,daha gidecektir diye umuyorum ama yine de paylasmak istedim..93 ile tamamlamıştım gebelik sürecimi bugün 86 kiloydum..umarım kırkım çıkana kadar bu rakam aşağı inmeye devam eder
Rabbim tez vakit sifa versin. InsaAllah operasyonsuz sonuçlaniŕSelam kızlar hastanedeym.dis gebelik teşhisi konuldu.dua edin ins operasyona gerek kalmaz
Sertken yenmiyor zaten cnmAvokadoyu nasil yiyorsun cnm. Az olgunlastirip dilimleyip mi yiyorsun yoksa olgunlastirip ezerek mi yiyorsun. Ben 2 gundur cevizle beraber robotta cekip ezme gibi yiyorum. Degisik bir tarifin var mi
Sen saglikli beslen bol suyunu ic, tatliya abanma mutlaka gider cnmsabah tartılma fırsatım oldu gerçi doğum yapalı 9 gün oldu,daha gidecektir diye umuyorum ama yine de paylasmak istedim..93 ile tamamlamıştım gebelik sürecimi bugün 86 kiloydum..umarım kırkım çıkana kadar bu rakam aşağı inmeye devam eder
Ya canim allah yardımcın olsun insallah sorunsuz atlatSelam kızlar hastanedeym.dis gebelik teşhisi konuldu.dua edin ins operasyona gerek kalmaz
İnsallah inersin canim cok sevindimsabah tartılma fırsatım oldu gerçi doğum yapalı 9 gün oldu,daha gidecektir diye umuyorum ama yine de paylasmak istedim..93 ile tamamlamıştım gebelik sürecimi bugün 86 kiloydum..umarım kırkım çıkana kadar bu rakam aşağı inmeye devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?