Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu nedirsiz makine misiniz kızlar, ya da biz mi çok beceriksiziz( kendime söylüyorum)
Mefkurem şu diyeti bir daha anlat hele sana zahmet
Ben de gecen hafta kilo verememistim odemim vardi bu hafta o gitti bir de oruc gunumu degistirince ondan bu hafta boyle utopik bir rakam ortaya cikti

10 ocak cuma menusu
Oruc sonrasi gun oldugu icin tuzsuz gunumdu
08.30 1sb sekersiz erik suyu (kayinvalidem yazin yapip kavonoza koymustu)
10.30 2 kuru trabzon hurmasi 2 normal hurma
13.30 beyaz lahananin orta kismi, mor lahana, havuc, cerry domates, kapya biber, zeytin yag ve limon ile salata
19.00 karnibahar kisiri (salcasiz)

11 ocak cumartesi menusu
11.30 Sahanda yumurta, az sucuk, peynir, yesil zeytin, yarim avokado ve ceviz (robotta cekip ezme gibi yaptim), 1 tk acika (dogal kv yapti), bugun kendime odul verdim normalde kahvaltida yoktu ama ekledim 2 hurma cekirdegini cikardim icine 1 cay kasigi kaymak (evde kaynattigim sutun) ve 1 ceviz ici koydum (ahmet bey bu tarifi oneriyordu tatli krizinizde hurmali ogunlerde yapabilirsiniz diye ben ilk defa yaptim dehset bir sey oldu)
14.30 filtre kahve
19.00 dun balik yapmistim onu isittim 6-7 tane hamsi yedim ama isininca hosuma gitmedi zaten saglam kahvalti yaptigim icin dogru duzgun acikmamistimda baligi biraktim dunden bulgurlu lahana sarmasi vardi serce parmagim biyutunda ondan dort tane yedim az da ceviz yedim
22.00 sade turk kahvesi

Her 2 gun icin de
Su 2 ltyi gecti
Spor yok

Teşekkür ederim cnm
Sen farkini yazmadigin icin ne kadar verdin bilemedim :))
1.5 kg verdim canim ama o hizlada yemeye basladım anlamadıgim bi sekilde neyin kafasını yasiyorum bende bilmiyorum. Ama sizin kilolar bana motive oldu ins. Vermeye devam ederim

1.5 kg verdim canim ama o hizlada yemeye basladım anlamadıgim bi sekilde neyin kafasını yasiyorum bende bilmiyorum. Ama sizin kilolar bana motive oldu ins. Vermeye devam ederim
Sende cok guzel vermişsin cnm
Ama hedefe ulastinmi da ödül yapiyosun :)))

Slm kizlar koyden donus yolundayiz
Bulamiyorum Mefkurem cok cok tebrik ediyorum kızlar sizi
Sizin vermeniz beni motive etti dün ufakdan salmaya baslamıstim eksi gormenin verdigi sımariklikla bugun topliycam ins.
Tesekkur ederim cnm. Sana bir faydam olduysa ne mutlu bana
Gunaydinnnnnn mutlu pazarlar

11.01.cumartesi menum

14.00

1 büyük dilim tepsi kebabi
Salata

17.45
Sucuklu 2 yumurta
1.5 kk kaşar
2 dil. Ceddar
1 avakoda
12 badem

Su yeterli :)
Avokadoyu nasil yiyorsun cnm. Az olgunlastirip dilimleyip mi yiyorsun yoksa olgunlastirip ezerek mi yiyorsun. Ben 2 gundur cevizle beraber robotta cekip ezme gibi yiyorum. Degisik bir tarifin var mi
Selam kızlar hastanedeym.dis gebelik teşhisi konuldu.dua edin ins operasyona gerek kalmaz
Gecmis olsun cnm insallah sorunsuz atlatirsin
40in cikana kadar 80e dusersin yeterki saglikli beslen abur cubur yeme

Avokadoyu nasil yiyorsun cnm. Az olgunlastirip dilimleyip mi yiyorsun yoksa olgunlastirip ezerek mi yiyorsun. Ben 2 gundur cevizle beraber robotta cekip ezme gibi yiyorum. Degisik bir tarifin var mi
Sertken yenmiyor zaten cnm
Icinden cikarip biraz catalla ezip limon sikiyorum
Cok sevdigim bisey degil zaten faydali diye yiyorum sadece :))

Sen saglikli beslen bol suyunu ic, tatliya abanma mutlaka gider cnm

İnsallah inersin canim cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…