Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bildirim gelmiyor burdan mart annelerinden çıkamıyorum pek, erken dogum riski baslayan arkadaslar oldu.
Yuvarlanıp gidiyorum tam anlamiyla
Sizler nasılsınız
Bi süre yazilmayinca gelmiyor cnm :)

Senin bebisin Sagliginiz yerindeyse gerisini bosver :))

Bende yuvarlanmaktan kurtulmaya calisiyorum

Sertken yenmiyor zaten cnm
Icinden cikarip biraz catalla ezip limon sikiyorum
Cok sevdigim bisey degil zaten faydali diye yiyorum sadece :))
Cevizli biraz daha gideri var o zaman peynirle beraber yiyincede guzel oldu yaptigim ezmenin
12.01.PAZAR

12.00

2 yumurtali unsuz krepvari :)
Peynir
Kaşar
Maydonoz

18.45
1 Dil. Tepsi kebabi
125 gr sade quark
Iyice ketocan oldun heeee

Bi süre yazilmayinca gelmiyor cnm :)

Senin bebisin Sagliginiz yerindeyse gerisini bosver :))

Bende yuvarlanmaktan kurtulmaya calisiyorum
Az kaldı araniza donmeme ramazandan sonra bende baslarim diyete. O zaman bebiste 3 aylik falan olur zaten. O zamana kadar da biraz kendim verebilsem gene burda basladigim yerden baslarim ama gectigimiz hafta yüzüm birden cok şişti. Ödem gibi de durmuyor sanki yuzum birden kg aldi anlamadim

Iyi geceler kizlar

11.01.2020 cumartesi menum
10.00 filtre kahve
12.00 yumurta domates salatalik 1 tk acika 1/2 avokado ceviz zeytin cuma gunku eksim icin kendime odul verdim 4 dlm sucuk (listeme uygun) ve 2 hurma icinde 1 cay kasigi kaymak ve 1 ceviz (bu da aslinda diyetime uygun yasakli gidalar degil ama bu ogunle yememek lazimdi)
15.00 filtre kahve
18.30 dunden kalan karnibahar kisirina tuz ilave ettim ve firinda hamsi yedim. Sabah saglam kahvalti yapinca acikmadim 1 kaseden az kisir yiyip 6-7 hamsi yedim
21.30 filtre kahve

12.01.2019 pazar menum
09.30 filtre kahve
11.30 domates yesil zeytin 1/2 avokado ve ceviz peynir yumurta
15.30 filtre kahve
18.00 marul salatasi ve izgara tavuk biber sogan
23.00 filtre kahve

13.01.2020 pazartesi menum
09.00 domates yesil zeytin peynir 1 kapya biber maydanoz 1 tk acika ceviz
11.00 filtre kahve
14.00 7 hurma ve cay
16.00 filtre kahve
19.30 dunden kalan 3 kucuk parca izgara tavuk ve ceviz (bunlari lor dolmasi piserken yavas yavas atistirdim cok acikip cok dolma yemeyeyim diye. Bulgur serbest sonucta ama sisirmedigi gercegini degistirmiyor) serce parmagim boyutunda bas parmagim kalinliginda 3 adet dolma ve kucuk bir kase yogurt

Merhabalar pek gelemedim, cuma bildiriminden sonra bir açlık çöktü bana doymak bilmedim yanii yedimde yedim anlamadım. biraz akraba ziyaretleri birikmişti önüme hep çay hamur işi geldi hićbirine yok diyemedim neyse Allah afetsin ....

Dün bir takım kan tahlileri verdim 13 gün sonra tekrar geri kalan tahlileri vereceğim sonuçları toplayıp dr. Göstermem ay sonunu bulur

Esas haber dün diyetisyene başladım liste oldukça az geldi bana ama demekki neymiş ben fazla yiyormuşum

Bu sabah itibarı ile listeye başladım kendime başarılar diliyorum her hafta kontrolüm var anladığım kadarıyla diyetisyenimiz ilk 2 hafta başlangıç listeleri zorluymuş bizde uyacağız artık yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…