Bildirim gelmiyor burdan mart annelerinden çıkamıyorum pek, erken dogum riski baslayan arkadaslar oldu.Amine Busra tatlim nerelerdesin bayadir sesin cikmadi, iyimisin
Bi süre yazilmayinca gelmiyor cnm :)Bildirim gelmiyor burdan mart annelerinden çıkamıyorum pek, erken dogum riski baslayan arkadaslar oldu.
Yuvarlanıp gidiyorum tam anlamiyla
Sizler nasılsınız
Cevizli biraz daha gideri var o zaman peynirle beraber yiyincede guzel oldu yaptigim ezmeninSertken yenmiyor zaten cnm
Icinden cikarip biraz catalla ezip limon sikiyorum
Cok sevdigim bisey degil zaten faydali diye yiyorum sadece :))
Iyice ketocan oldun heeee12.01.PAZAR
12.00
2 yumurtali unsuz krepvari :)
Peynir
Kaşar
Maydonoz
18.45
1 Dil. Tepsi kebabi
125 gr sade quark
Az kaldı araniza donmeme ramazandan sonra bende baslarim diyete. O zaman bebiste 3 aylik falan olur zaten. O zamana kadar da biraz kendim verebilsem gene burda basladigim yerden baslarimBi süre yazilmayinca gelmiyor cnm :)
Senin bebisin Sagliginiz yerindeyse gerisini bosver :))
Bende yuvarlanmaktan kurtulmaya calisiyorum
Bu arada harika gidiyosun sakın hedefinden şaşma. Ramazana kadar hedefine ulasirsin yazinda korumaya gecersin insallah canim cok seviniriyorum senin icin
Tesekkur ederim cnm cok sagolBu arada harika gidiyosun sakın hedefinden şaşma. Ramazana kadar hedefine ulasirsin yazinda korumaya gecersin insallah canim cok seviniriyorum senin icin
Gecmis olsun cnmBildirim mağduruyum gelmeyince unutuyorum zaten hasta oldum hiç tadım yok
Hay allah ya hani dış gebelik değildi, operasyonsuz atlatırsın inşallah aminnnSelam kızlar hastanedeym.dis gebelik teşhisi konuldu.dua edin ins operasyona gerek kalmaz
Hamiş kizcem kaç kg oldun ben bugün dehşet bir rakam görüp ketocan olmaya karar verdimİyi geceler
Benim ne gördüğüm hic belli değil. En fazla en tok halimle 108 gordum ama :/Hamiş kizcem kaç kg oldun ben bugün dehşet bir rakam görüp ketocan olmaya karar verdim
Sağ salim doğurda sen, gelirsin hemen aramıza atarız kiloları allahın izniyleBenim ne gördüğüm hic belli değil. En fazla en tok halimle 108 gordum ama :/
Ben aldığım kadar bebek almıyor yine. Zayif dogmasin diye paso yiyorum. Ama ekmegi biraktim diyebilirim. Baya azalttimSağ salim doğurda sen, gelirsin hemen aramıza atarız kiloları allahın izniyle
İyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor?Slm hatunlar nasılsınız görüşmeyeli
Geçmiş olsun canım üşütün mü neyin var?Bildirim mağduruyum gelmeyince unutuyorum zaten hasta oldum hiç tadım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?