Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

You tube da keto kafasinin butun bolumlerini dinle cnm
Hangi bolumdu hatirlamiyorum orda yumusak gecisi anlatiyordu

Ekmek turevleri, baklagil, bulgur, unlu sekerli hersey ,meyve ,sut yok
Bazilari yogurt kefir olabilir diyor bazilari yok diyor
Ben arada abarmadan ayran yogurt aliyorum
Istenirse orman meyveleri abartmadan olabiliyor ama baslangicta olmasa daha iyi

You tube dr can cifciyi dinleyebilirsin
Onun fit ekran diye sayfasi var
Orda ornak menü bakabilirsin

Burda benim bu haftaki 1lik sirrim var ,orda da yazdim biraz

Gunaydin kizlar
Aclik krizi geldikce bitki cayi kahve vs ic cnm iyi geliyor ben ilk baslarda oyle yapiyordum sonra bunye alisiyor zaten

canlarım nasılsınız.valla benim girmeye vaktim olmuyor çocuklar bu sene toparlanamadı ateş hastalık bitmedi.oğlanı da sünnet ettirmeye niyetimiz var iyi olursa ara tatilde.diyet yapmaya çalışan bir anne dağınık eve sahip bir kadınım bu aralar

Allah kolaylik versin cnm

Nolmuş bu topiğe boyle. Cumadan cumaya ugramakla verilmez o kilolar :/ hergun iyide olsa kotude olsa verin menunuzu. Bol suyunuzu eksik etmeyin. Vaktiniz yoksa 15 dk leslie ile başlayin.

Benim ugramaya yuzum pek yok malum sebep
Bebek en son haftasina gore zayifti.. bende paso yemeye basladim. Yani günüm kendim ne yesem, kizima ne yedirsem diye dusunmekle geciyo diyebilirim.
Ödem de basladi. Sol ayak balon gibi sag ayak zayif kaldi. Ellerimde sisiyor. Hatta yuzumdeki çöküklük bile gitti. Bakalim hayirlisiyla dogurayimda. Yaza bende burdayim. Siz beni beklemeyin erken kalkan yok alir :)

Helloooo yasiyomusunuz

74FRIDA
Nasil gidiyor tatlim uyabiliyonmu listeye
Elimden geleni yapıyorum bu hafta nasıl olur bilmiyorum ama çarşambadan beri uygulamaya çalışıyorum ...

Bugün öğlen bir kase çorba, 3 kaşık ciğer, 2 dilim kabak mücver ve salata yedim

Liste farklıydı ama menüdede bu vardı böylede olurmu bakıp göreceğiz

Benim dışarıda da işim olduğu için bir bakıyorum saat geçmiş çok açıkmışım filan ...

Gelir arkadaşlar yaaa, kış toparlaması zor tabi kimsenin bir yere gittiği yok gelirler

Allah sağlıkla tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…