You tube da keto kafasinin butun bolumlerini dinle cnmFace sayfasında çok şey var. Kafam karışıyor, anladığım yararlı yağ ağırlı besleniyorum karbo çok sınırlı, pro vücudun makrolarına göre alınıyor ve heralde if de yapılıyor birlikte
Aclik krizi geldikce bitki cayi kahve vs ic cnm iyi geliyor ben ilk baslarda oyle yapiyordum sonra bunye alisiyor zatenBulamiyorum Mefkurem kızlar ciddi desteğinize ihtiyacım var. gittiğimiz diyetisyen keto meto diyetlerini seviyor. tüm güne iki dilim ekmek verdi düşünün 17 yaşında ergenede diyet yaptırmaya çalışıyorum ilk günden çikolatalı süt içsem olur mu diyor
Yat uyu dedim bende saçlarımı boyadım yıkayıp yatıcam bir ara açlık krizi geldi bekledim yarım saate geçti işte .....
Allah kolaylik versin cnmcanlarım nasılsınız.valla benim girmeye vaktim olmuyor çocuklar bu sene toparlanamadı ateş hastalık bitmedi.oğlanı da sünnet ettirmeye niyetimiz var iyi olursa ara tatilde.diyet yapmaya çalışan bir anne dağınık eve sahip bir kadınım bu aralar
HoşgeldinMeraba ben de katılmak istiyorum araniza
HosbuldumHoşgeldin
Tedavi ne uygulanıyor canim ameliyat yapilmadimi. Allah yardimcin olsun en kolay sekikde atlat inşallahHastanedeym hala risk devam ediyor dış gebelikmiş tedaviye devam dua edin
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum ...Hastanedeym hala risk devam ediyor dış gebelikmiş tedaviye devam dua edin
Elimden geleni yapıyorum bu hafta nasıl olur bilmiyorum ama çarşambadan beri uygulamaya çalışıyorum ...
Gelir arkadaşlar yaaa, kış toparlaması zor tabi kimsenin bir yere gittiği yok gelirlerNolmuş bu topiğe boyle. Cumadan cumaya ugramakla verilmez o kilolar :/ hergun iyide olsa kotude olsa verin menunuzu. Bol suyunuzu eksik etmeyin. Vaktiniz yoksa 15 dk leslie ile başlayin.
Benim ugramaya yuzum pek yok malum sebep
Bebek en son haftasina gore zayifti.. bende paso yemeye basladim. Yani günüm kendim ne yesem, kizima ne yedirsem diye dusunmekle geciyo diyebilirim.
Ödem de basladi. Sol ayak balon gibi sag ayak zayif kaldi. Ellerimde sisiyor. Hatta yuzumdeki çöküklük bile gitti. Bakalim hayirlisiyla dogurayimda. Yaza bende burdayim. Siz beni beklemeyin erken kalkan yok alir :)
Öneriler için sağol canım tamam öyle yapayımGunaydin kizlar
Aclik krizi geldikce bitki cayi kahve vs ic cnm iyi geliyor ben ilk baslarda oyle yapiyordum sonra bunye alisiyor zaten
Seviniriz hoşgeldinMeraba ben de katılmak istiyorum araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?