Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen ne güzel meraklı hatunsun öyle☺böyle de devam etmelisin bence❤
Yok aslında o kadar meraklı değilim de burda mesajlarda biraz öyle göründü anlamadım

Neyse bencede devam malzeme bu ve ben kendimden memnunum

Napıyorsun nasılsın? geçen cumaki ikimizinde kilo bildirimleri dikkatini çektimi?benim çekti bakalım, senin hep bir keto olsun şu abidin di herhalde ben kendimce dini bütün diyet diyorum ona (diyetin ismini yanlış yazdım herhalde ama sen anlarsın) bu diyetlere merakin varki, bu diyetler bazı yemekler günlük yaşantımızda hiç hayatımızda yokmuş gibi yaşamamızı öğretmeye ćalışıyor bize birde bu ara çok moda insanın gerçekten aklı karışıyor yada çalınıyor dimiii benimki karışıyor doğrusu

gencecik diyetisyenler bile 6 yıl farklı eğitim alıp sonra iş yapabilmek için bu diyetleri uygulatıyorlar sankiii çok moda çok .....

Napalım bi şeyler yapalımda el ele verelim yaza biraz daha ince ve sağlıklı girelim diyorum

Nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz Alooooo kime diyorum seyirçççiii

kırk yıllın başı diyetisyene gittim demişim bu topik daha benim diyetisyene gittim dediğimi duymamıştır, görmemiştir yaniii sonra haziran geldiğinde hep birlikte ağlaşmayalım gelin destek olun destek olalım beraber incelelim

Hadi bakalım diyetisyenle gider insaAllah kilolar

3 davete gittin tabi israrlara dayananadim verdigimi almisimdir muhtemelen haftaya ankaradayim sonraki haftada trabzon oralardada bozarsam yandim
Ama 15 tatil donusu bomba gibi dönücem insaAllah

evet haklısın inşallah bu sefer başarabilirim
sana iyi gezmeler o zaman canım, dönüşte bizler buralarda olucağız fazla geç kalma 15 tatil bitimi bekliyorum

evet haklısın inşallah bu sefer başarabilirim
sana iyi gezmeler o zaman canım, dönüşte bizler buralarda olucağız fazla geç kalma 15 tatil bitimi bekliyorum
15 tatil donusu sporda ekliyip sıkı bi diyet istiyorum ins. 15 tatildede abartmasam super olur
Verelim hep birlikte insaAllah canim

Hayirli olsun cnm
Madem bi adım attin, arkasini getir :) kilo verdikce daha hevese gelirsin

Valla gelen giden yok
Artik benimde yazmak icimden gelmiyor

Hayirli olsun cnm yeni baslangicin. ❤

Böyle iyisin devam, seni anlıyorum, destekliyorum
Gelelim diyete, her çeşit diyete hep bir merakım var malum halimiz belliama hiç bir diyette kendimi tamamen bırakmıyorum, vücudumu dinlerim sinyal veriyorsa vazgeçiyorum. Sağlıksız bir şey yapmak istemem.
Gelelim diyetisyenlere, zamanında çok gittim ama hiç birinde yol alamadım, giden zaman ve param oldu.
Böyle kilolu olmak da çok can sıkıcı. Deneyip duruyorum işte sadece eskisi kadar cesaretli değilim çünkü vücudun tolere etme kapasitesi azaldı, şok diyetler sallıyor artık beni.
Diyetisyenlerin liste verip göndermelerine gıcık oluyorum, motive edecek biri olmalı. Böyle işte çıktığın yeni yolda başarılar dilerim, başaranlar kervanına katılırsın inş.
Hadi bakalım, kolay gele, azmin, sabrın, iraden en üst seviyede olsun, bizlere örnek olursun

Bulamiyorum Mefkurem kızlar ciddi desteğinize ihtiyacım var. gittiğimiz diyetisyen keto meto diyetlerini seviyor. tüm güne iki dilim ekmek verdi düşünün 17 yaşında ergenede diyet yaptırmaya çalışıyorum ilk günden çikolatalı süt içsem olur mu diyor

Yat uyu dedim bende saçlarımı boyadım yıkayıp yatıcam bir ara açlık krizi geldi bekledim yarım saate geçti işte .....

Kuzum burda hepimiz ayni dertten muzdaribiz
Normalde birbirimize destek olmak icin burdayiz :))
Ama kimsenin umurunda olmayip ,gelinmeyince niye vaktimi bosa harciyim diyorum
Zaten bu boslukta, motivasyon olarak bana bi faydasi olmuyor isin dogrusu

Sen gercekten devam edip ,
burayada geleceksen ben elimden geldigi kadariyla destek olurum

Cnm her zaman ilk 3 gun zor olur
Hele 1 haftayi tamamla daha da alisacaksin
Birak vucudun zararli karbonlardan arinsin
O zaman aclik krizide tatli krizide olmaz
Bizim beynimiz ac gozlu oldugu icin tabiki arada yine bizi kandirmayi denicek
O zaman kafasina indirip susturacaz :)))patronun kim oldugunu gosterecez

Sağlıksız demiyorum tabiki, arkadaşlara da imreniyorum, ben yapamıyorum, ufak bir sorunda panikliyorum, pes ediyorum.
Ara tatili bekliyorum ben de. Ketoyu araştırıyorum, çok fazla bilgi var, karışık, @ mefkurem den yardım istiyorum, kısaca anlatırsa sevinirimetiketi bir türlü yapamadım

Cnm gecen gün yazmistim ya okumadinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…