Yok aslında o kadar meraklı değilim de burda mesajlarda biraz öyle göründü anlamadımSen ne güzel meraklı hatunsun öyle☺böyle de devam etmelisin bence❤
Hadi bakalım diyetisyenle gider insaAllah kilolarNerelerdesiniz neler yapıyorsunuz Alooooo kime diyorum seyirçççiii
kırk yıllın başı diyetisyene gittim demişim bu topik daha benim diyetisyene gittim dediğimi duymamıştır, görmemiştir yaniii sonra haziran geldiğinde hep birlikte ağlaşmayalım gelin destek olun destek olalım beraber incelelim
evet haklısın inşallah bu sefer başarabilirimHadi bakalım diyetisyenle gider insaAllah kilolar
3 davete gittin tabi israrlara dayananadim verdigimi almisimdir muhtemelen haftaya ankaradayim sonraki haftada trabzon oralardada bozarsam yandim
Ama 15 tatil donusu bomba gibi dönücem insaAllah
15 tatil donusu sporda ekliyip sıkı bi diyet istiyorum ins.evet haklısın inşallah bu sefer başarabilirim
sana iyi gezmeler o zaman canım, dönüşte bizler buralarda olucağız fazla geç kalma 15 tatil bitimi bekliyorum
Hayirli olsun cnmMerhabalar pek gelemedim, cuma bildiriminden sonra bir açlık çöktü bana doymak bilmedim yanii yedimde yedim anlamadım. biraz akraba ziyaretleri birikmişti önüme hep çay hamur işi geldi hićbirine yok diyemedim neyse Allah afetsin ....
Dün bir takım kan tahlileri verdim 13 gün sonra tekrar geri kalan tahlileri vereceğim sonuçları toplayıp dr. Göstermem ay sonunu bulur
Esas haber dün diyetisyene başladım liste oldukça az geldi bana ama demekki neymiş ben fazla yiyormuşum
Bu sabah itibarı ile listeye başladım kendime başarılar diliyorum her hafta kontrolüm var anladığım kadarıyla diyetisyenimiz ilk 2 hafta başlangıç listeleri zorluymuş bizde uyacağız artık yapacak bişey yok
Valla gelen giden yokNerelerdesiniz neler yapıyorsunuz Alooooo kime diyorum seyirçççiii
kırk yıllın başı diyetisyene gittim demişim bu topik daha benim diyetisyene gittim dediğimi duymamıştır, görmemiştir yaniii sonra haziran geldiğinde hep birlikte ağlaşmayalım gelin destek olun destek olalım beraber incelelim
Hayirli olsun cnm yeni baslangicin. ❤Merhabalar pek gelemedim, cuma bildiriminden sonra bir açlık çöktü bana doymak bilmedim yanii yedimde yedim anlamadım. biraz akraba ziyaretleri birikmişti önüme hep çay hamur işi geldi hićbirine yok diyemedim neyse Allah afetsin ....
Dün bir takım kan tahlileri verdim 13 gün sonra tekrar geri kalan tahlileri vereceğim sonuçları toplayıp dr. Göstermem ay sonunu bulur
Esas haber dün diyetisyene başladım liste oldukça az geldi bana ama demekki neymiş ben fazla yiyormuşum
Bu sabah itibarı ile listeye başladım kendime başarılar diliyorum her hafta kontrolüm var anladığım kadarıyla diyetisyenimiz ilk 2 hafta başlangıç listeleri zorluymuş bizde uyacağız artık yapacak bişey yok
Aynen katiliyorum sanaValla gelen giden yok
Artik benimde yazmak icimden gelmiyor
Sağol canım umarım bu sefer daha iradeli olurumHayirli olsun cnm
Madem bi adım attin, arkasini getir :) kilo verdikce daha hevese gelirsin
Böyle iyisin devam, seni anlıyorum, destekliyorumYok aslında o kadar meraklı değilim de burda mesajlarda biraz öyle göründü anlamadım
Neyse bencede devam malzeme bu ve ben kendimden memnunum
Napıyorsun nasılsın? geçen cumaki ikimizinde kilo bildirimleri dikkatini çektimi?benim çekti bakalım, senin hep bir keto olsun şu abidin di herhalde ben kendimce dini bütün diyet diyorum ona(diyetin ismini yanlış yazdım herhalde ama sen anlarsın) bu diyetlere merakin varki, bu diyetler bazı yemekler günlük yaşantımızda hiç hayatımızda yokmuş gibi yaşamamızı öğretmeye ćalışıyor bize birde bu ara çok moda insanın gerçekten aklı karışıyor yada çalınıyor dimiii benimki karışıyor doğrusu
gencecik diyetisyenler bile 6 yıl farklı eğitim alıp sonra iş yapabilmek için bu diyetleri uygulatıyorlar sankiii çok moda çok .....
Napalım bi şeyler yapalımda el ele verelim yaza biraz daha ince ve sağlıklı girelim diyorum
Hadi bakalım, kolay gele, azmin, sabrın, iraden en üst seviyede olsun, bizlere örnek olursunNerelerdesiniz neler yapıyorsunuz Alooooo kime diyorum seyirçççiii
Kuzum burda hepimiz ayni dertten muzdaribizBulamiyorum Mefkurem kızlar ciddi desteğinize ihtiyacım var. gittiğimiz diyetisyen keto meto diyetlerini seviyor. tüm güne iki dilim ekmek verdi düşünün 17 yaşında ergenede diyet yaptırmaya çalışıyorum ilk günden çikolatalı süt içsem olur mu diyor
Yat uyu dedim bende saçlarımı boyadım yıkayıp yatıcam bir ara açlık krizi geldi bekledim yarım saate geçti işte .....
Cnm her zaman ilk 3 gun zor olurhergaf canım örnek olmak değil birlikte birşeylere başlamak istiyorum. birde bahsettiğim diyetler sağlıksız değil aslında..... yapan büsürü arkadaşımız var ve vücutları da sağlık buluyor. sadece bende o kadar irade yok yoksa benim için imkansızı başarıyorlar diyebilirim
Sağlıksız demiyorum tabiki, arkadaşlara da imreniyorum, ben yapamıyorum, ufak bir sorunda panikliyorum, pes ediyorum.hergaf canım örnek olmak değil birlikte birşeylere başlamak istiyorum. birde bahsettiğim diyetler sağlıksız değil aslında..... yapan büsürü arkadaşımız var ve vücutları da sağlık buluyor. sadece bende o kadar irade yok yoksa benim için imkansızı başarıyorlar diyebilirim
Cnm gecen gün yazmistim ya okumadinmiSağlıksız demiyorum tabiki, arkadaşlara da imreniyorum, ben yapamıyorum, ufak bir sorunda panikliyorum, pes ediyorum.
Ara tatili bekliyorum ben de. Ketoyu araştırıyorum, çok fazla bilgi var, karışık, @ mefkurem den yardım istiyorum, kısaca anlatırsa sevinirimetiketi bir türlü yapamadım
Face sayfasında çok şey var. Kafam karışıyor, anladığım yararlı yağ ağırlı besleniyorum karbo çok sınırlı, pro vücudun makrolarına göre alınıyor ve heralde if de yapılıyor birlikteCnm gecen gün yazmistim ya okumadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?