Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin aramıza..

Yediklerine dikkat edip,yürüyüşünü yapıyosan kesinlikle kilo verirsin,endişelenme..
Kolay bir durum değil,sabırlı ve istikrarlı olmalıyız..kendi adıma ben pek değilim..:))Burda birbirimize destek olarak bişeyler yapmaya çalışıyoruz...

Sürekli form çay içmenin bağırsakları tembelleştirdiğini duymuştum,içinde sinameki olduğundan dolayı..

günaydın...topiği açma sırası bana gelmiş sanırım....))) nerdesiniz kızlarrrrr...zeynep ablam.beyzuş ablam..eminecim..yenamm canımm..tursari..yurduşum ablamm..yasafat..seferan..uyanınn hadiii..:)) yoklama var..

sen yaz canım biz takipteyiz...CADIARZUCADIARZU candynin yeni cayfası var candy candy min diyetimi öyle birşey bakabilirsiniz ben uğruyorum arada...

burdaaaaaaaaaaaaa..lülülülülülü lülülülülülü.....emoşum yine yoksun nerdesiiiin :uhm::uhm:

Günaydınnnn..:))

Urfalıdan mezar ziyareti:))))

Urfalının Biri Mezarında Yatan Babasını Ziyaret ediyor:

Babo nasısan, eyimisen?
Gene Fatihayı gaptın, keyfin yerinde.
Oraları bilmem amma...
Buraları bura olmaktan çıhmış gayri.
Mezarıydan galksan,gafayı yersen.
Öldüğüye sevinirsen.. .

Sıra geceleri bitti artık.
Şindi Bitliste beş minare de yok.
Hasangalasında caketim de galmamış.
Hem Urfa dağlarında ceylanlar da gezmiy.
Herkes: Şak-şuka, şaka da - şuka söylüy...

Ne mırranın, ne de gayfenin dadı galdı,
Gayfenin neslisi çıkmış, südü de içinde.
Gaçak çay da hepden gaçak olmuş,
Sallama içiyler..
Ahhh.. Şu gavur icadı televizyon yokmu?
Tam üç tene eve aldım,gene de acans dinliyemiyem.
Gumasının yüzünden gocasından ayrılan böyük gız,
Yaseminin penceresinden bakmazsa göremiymiş.
Öbür oğlan Gurtlar Vadisi.
Hele o güççüğü yokmu ? Sen görmedin.
Saçını hep Amerikan kesdiren,
Gözü , gulağı oynuy namıssızın.
Acun Firarda diy, başka bişey demiy
Turizm dersine eyi geliymiş.
Valla yalan,
Mahsadı çıbıldak garılara baha...

Torunun Şehmuzla iftihar etmelisen,
Aletirik Mehendisi çıktı.
İş bulamadı, galdırım mehendisiyem diy.
Galdırım da yok ya, çamırlarda debeleniy, duruy...
Babo bi de telefon çıkmış,minnacık.
Şalvarın cebine on tene sığar şerefsizim.
Tele-fon amma teli,meli yok.
Eyi bişey de çok yalan söylüy.
Ben Siloyu tarlada görüyem,
Aradığın gişiye ulaşılmıy diy.
Ancaaa foturaf bilem çekiy vallaha...

Bu cümma rühuya hatim indirecektik;
Mevlüt Hoca nazlanıy,boğazı ağrıymış.
Yoh gendini üçaylara hazırlıymış...
Eve iki tene CD göndermiş,
Bunuyla gırk hatim iner demiş.
Eh..Sen de bunuyla idare edersiy.
Dünya işleri bitmiy.
Şindi bana müsade;
Aşağı kepir tarlaya gidiyim.
Golf oynuyacağım da...

:roflol::roflol::roflol:

Çok güzel ama..:))

Okuyunca yüzümü acı bir tebessüm kapladı nedense..
Ben kahve çok sevdiğim için mırra yapmayı denemiştim..Nasıl sert bir kahve,birde onun özelliği şekersiz içmek, minik bir fincana koyup fondip yapıcan..Sonrada uçucan..:)))

Son düzenleme:

bu gün de buralarda ikimizden başkası uğramadı değilmi yena ........nerde bu milletyaaaa......
................:uhm::uhm::uhm::uhm:

bu gün de buralarda ikimizden başkası uğramadı değilmi yena ........nerde bu milletyaaaa......
................:uhm::uhm::uhm::uhm:

Herkes zayıfladı,bi tek biz kaldık şişko...:))
Baksana bizden başka kimse gelmediğine göre..:dilcikar:

Bende 3 gündür bir yiyorum, önüme gelen herşeyi silip süpürüyorum,,Allah sonumu hayırlı getire...Sende durumlar nasıl.?

Son düzenleme:

ben de bi bakıyom bi dolaşıyom yeni gördüm yazmışsın bugün bana da kriz geldi irmik tatlısı yapıp yedim vişne soslu geçen yazdan beri buzlukta duruyodu yazlığın vişneleri bugüne kısmetmiş..................ikimiz de çalışmıyozda ondan bizi nöbetçi mi yazdılar acebaaaaaaaaaaaaaaaa...........
kaydirigubbakcemile5

canım birdilim ekmeği ara öğünde yemediğim için patates olarak salatada yedim. yoksa o kadar etle ekmek bir arada fazla, haklısın

merhaba canım. buraya yedklerini yazsana. bakalım nasıl besleniyorsun. yanlış beslendiğin için kilo veremiyor olabilirsin

kızlar bugün diyetisyen günümdü. geçen salıdan bu salıya 1,5 kilo vermişim. perşembe evdede görürüm işşalla

allah allaahh kaç saattir sayfa açık hep bişey çıkıyo kalk otur kalk otur telefona bak derken yazamadım da okuyamadım da..

anlayacağınız benim sınavlar geldi ve tee 8ine kadar da bitmiyor. hiç bi ders hakkında fikrim yok neredeyse. yumurta dayandı not arıyorum herkesten şimdi:) arada uğramaya çalışırım.. görüşmek üzere...

bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
1/4 simit
salatalık domates

ara
unuttum

öğlen
3 porsiyon et
salata

ara
5 etiform
1 kase yoğurt

akşam
1 dl ekmek
kabak yemeği
1 çb yoğurt
salata

ara
2 meyve

ay ne güzel offf bizde gidebilsek valla en son kızım 9 aylıktı sinemaya gittik dahada biryere gidemedik.

kendileri kaybederler

yediklerini yazsana yediğinede dikkat edersen verirsin

başarılar

bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
1/4 simit
salatalık domates

ara
unuttum

öğlen
3 porsiyon et
salata

ara
5 etiform
1 kase yoğurt

akşam
1 dl ekmek
kabak yemeği
1 çb yoğurt
salata

ara
2 meyve

tebrikler gitti 1.5 kilohihoyyyt

dün spor salonunda programın değişti 2. ay programına başladım ama bittim valla hareket edemiyorum öldüm resmen. tam 2 saat sürüyor programı bitirmek.

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin

ara: yok
öğle : 1 kase diyet gevrek ligt sütle birlikte

ara: 1/2 portakal suyu

akşam 1 tabak kuru fasulye
3 yk pilav
salata

çok aç kaldığın için bence metebolizman zayıfladı birde kafaya takıp stres yaparsan kilolar gitmez spor hocasından duydum dün
bende srtes sıkıntıdan bol ne varki mutlu olduğum zamanlarda kilo vedim demekki bir senede ta anlamıyla 10 kere mutlu olabilmişimkaydirigubbakcemile3gülüyorum ağlanacak halime yaa :bbo:
aplammm ciddimisinnn benseninle heryere gelirimm sen yeterki isteeeee aç bile kalırım farketmezzzzzzzz seninle olduktan sonraadelikafaduldenbu arada aşka dikkat çekerim yanıııı:jeyyar: opuyorumnanaktan

sen ne tatlısın yaaaa Allah sana uzuuuuuuuuunnnnnnnn ömürler nasip etsin sevdiklerinle berabr aplammmmmopuyorumnanaktan:asigim:
canımsın yenoşummm sayfa açıcam kendime ama bi toparlasam kendimi dediğim gibi belki iç açıcı şeylerde yazarım aslında bu umutsuz yazıları ben kendime yakıştıramıyorum benim gibi inançlı birine asla yakışmıyor ama elime kalemi alınca dökülüyorlar kağıda hemen neyse inşallah güzel günler bizi bekliyor diyeyim o zamanda güzel şeyler okursunuz benim elimden opuyorumnanaktan

oğluna hayırlı uzuun ömürler nasip etsin Allah sevdikleriyle beraber huzurla inşallah

.sen ne yiyorsun ki bir günde? buraya yazıyorsan bakiim bakiim.
bu hafta önüme ne gelirse yiyorum ama bakıyomda o kadar alışmışımki yine az yiyormuşum annem dedi bende ne bulursam onu yiyorum haftaya yazacam iğnşallah ne yediğimi opuyorumnanaktan

iyiki içinde böcek varmış dicem nerdeyse bu kadar sağlıksız bişeyi nasıl içiyoruz bilmem valla yaa bende bulursam içerim diye eve asla almıyorum aslaaaaaaa hemde gazlı içeceklerle aram pek yok zaten olumunekankayizsmileiyikide yok babam hep derdiki bu göbek bana koladan kalma diye doğru söylüyor bencede
sağolasın aplamm sende çok düşünccelisin piyanist şantörüm benimmmm :lepi:

bence çok iyi gidiyorsun özelliklede spor yaparak harika işler başarırsın sen yılmadan devam et tatlımmm sen en kısa zaamanda başlarsın kilo vermeye bizide motive edersin opuyorumnanaktan[/U]

kuzuuuu hadi bakalım kolay gelsiinnn okuyunda adam olun benim gibi sonradan önünüze taş koyanlar olmasınnnn :sinifsinif:çok nine gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaaaayyydıııııııııııın topiğimizin güzel hanımları............hihoyyyt:teytey:hihoyyyt ........çok kaçak gördüm sizi bu aralar lütfen kaçmayalım lmaz:lmaz: buralar çok ıssız kaldıııııııııııııııııııııııııı... :1no2::1no2::1no2::1no2: emoşum nerdesin gelde sen aç yine topiğiiii:1hug:

Son düzenleme:
günaydın herkeze
günaydın yenacım nasılsın aşağıda sen,i görüyorum

ben çok yorgunum annem badana yapıyor diye ona yardıma gittim . ama çocukla çok zor oldu hem çocukla ilgilen hem yemek hazırla yedir içir hem temizlik yap hiç bir yerim tutmuyor tabiiii diyetimede dikkat edemedim dün kalabalıkla hiç diyet yapılmıyor. akşam yemeğinde iç pilav ve tavuk yedim ekmeksiz bir arada kaymaklı bisküvi yedim çayın yanında hemen bugün 500 gr fazlayım yaaaa deliricem bu kadarcık şeyle aslında okadar az yiyorumki yinede çok ağır gidiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…