selam bayanlar ben de yeni üyeyim 2 haftadır diyet yapıyorum fakat veremedim hiç bunun yanında sabah yürüyüş ve bisiklet var neden kilo veremiyorum diye canım sıkıldı ,
sizlerin yazılarında 1 ayda 10 kilo veren arkadaşlar var,
ben neden veremiyorum kilom 105 geçen yaz 92 iydim şimdi halim bu,
pskolojim çok bozuk ,
evliyim 8 yaşında bir oglum var ,
eşimde manken gibi oysa ben çok kiloluyum ve bu yüzden pskolojim bozuluyor,
asla bırakmayacagım diyeti ve sporu ama yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ,
ayrıyeten 2 haftadır l cartine ve termogenerjik gnc nin ürünlerinide kullanıyorum ve günde 2 fincan form çayı içiyorum ,
neyi yanlış yapıyorum ,
yürümekten ve kilomdan ayaklarımın tabanları sızlıyor çok feci agrıyor ama yinede vazgeçmedim ,
önerisi olan varsa lütfen yazsın ,
hepimize saglıklı bir yaşam diliyorum.
sen yaz canım biz takipteyiz...CADIARZUCADIARZU candynin yeni cayfası var candy candy min diyetimi öyle birşey bakabilirsiniz ben uğruyorum arada...Beyzus baştan senin notunu vermiştim.çok zekisin diye.hiç şaşmıyor.yine buldu çözümü
Yasafat da gelmiş artık.nedir bu fizik travmaları.sizi seven özünüzü sevsin.ruhunuzu sevsin.bırakın evlenmeyin.ekmeğe sürüp yiyeceklermi fiziğinizi.
kızlar bu topikte kendimi piyanist şantöz gibi hissediyorum.hani herkese alıntı yapıp laf yetiştireceğim ya..
ooo Tursari hanim döktürüyorsunuz..
Tebessüm77 havalar 1500 birde ben versem sen bendekihavayı gör..
Dilenci,Derin nerelerdesiniz.Candy-candy ye ne oldbilen varmı?
oğlumun doğum gününü kutlama inceliğini gösterdiğiniz için teşekkürler.kaçgündür evden dışarı çıkmadım.onun için burda içimi döküyorum.okumazsanız alınmam.kendi kendime eğleniyorum..
ben diyete devam ettiğim için yazmıyorum yediklerimi.yazsammı abaca..
günaydın...topiği açma sırası bana gelmiş sanırım....))) nerdesiniz kızlarrrrr...zeynep ablam.beyzuş ablam..eminecim..yenamm canımm..tursari..yurduşum ablamm..yasafat..seferan..uyanınn hadiii..:)) yoklama var..
günaydın...topiği açma sırası bana gelmiş sanırım....))) nerdesiniz kızlarrrrr...zeynep ablam.beyzuş ablam..eminecim..yenamm canımm..tursari..yurduşum ablamm..yasafat..seferan..uyanınn hadiii..:)) yoklama var..
Urfalıdan mezar ziyareti:))))
Urfalının Biri Mezarında Yatan Babasını Ziyaret ediyor:
Babo nasısan, eyimisen?
Gene Fatihayı gaptın, keyfin yerinde.
Oraları bilmem amma...
Buraları bura olmaktan çıhmış gayri.
Mezarıydan galksan,gafayı yersen.
Öldüğüye sevinirsen.. .
Sıra geceleri bitti artık.
Şindi Bitliste beş minare de yok.
Hasangalasında caketim de galmamış.
Hem Urfa dağlarında ceylanlar da gezmiy.
Herkes: Şak-şuka, şaka da - şuka söylüy...
Ne mırranın, ne de gayfenin dadı galdı,
Gayfenin neslisi çıkmış, südü de içinde.
Gaçak çay da hepden gaçak olmuş,
Sallama içiyler..
Ahhh.. Şu gavur icadı televizyon yokmu?
Tam üç tene eve aldım,gene de acans dinliyemiyem.
Gumasının yüzünden gocasından ayrılan böyük gız,
Yaseminin penceresinden bakmazsa göremiymiş.
Öbür oğlan Gurtlar Vadisi.
Hele o güççüğü yokmu ? Sen görmedin.
Saçını hep Amerikan kesdiren,
Gözü , gulağı oynuy namıssızın.
Acun Firarda diy, başka bişey demiy
Turizm dersine eyi geliymiş.
Valla yalan,
Mahsadı çıbıldak garılara baha...
Torunun Şehmuzla iftihar etmelisen,
Aletirik Mehendisi çıktı.
ış bulamadı, galdırım mehendisiyem diy.
Galdırım da yok ya, çamırlarda debeleniy, duruy...
Babo bi de telefon çıkmış,minnacık.
Şalvarın cebine on tene sığar şerefsizim.
Tele-fon amma teli,meli yok.
Eyi bişey de çok yalan söylüy.
Ben Siloyu tarlada görüyem,
Aradığın gişiye ulaşılmıy diy.
Ancaaa foturaf bilem çekiy vallaha...
Bu cümma rühuya hatim indirecektik;
Mevlüt Hoca nazlanıy,boğazı ağrıymış.
Yoh gendini üçaylara hazırlıymış...
Eve iki tene CD göndermiş,
Bunuyla gırk hatim iner demiş.
Eh..Sen de bunuyla idare edersiy.
Dünya işleri bitmiy.
Şindi bana müsade;
Aşağı kepir tarlaya gidiyim.
Golf oynuyacağım da...
:roflol::roflol::roflol:
Urfalıdan mezar ziyareti:))))
Urfalının Biri Mezarında Yatan Babasını Ziyaret ediyor:
Babo nasısan, eyimisen?
Gene Fatihayı gaptın, keyfin yerinde.
Oraları bilmem amma...
Buraları bura olmaktan çıhmış gayri.
Mezarıydan galksan,gafayı yersen.
Öldüğüye sevinirsen.. ..............................
..........................................................
Eve iki tene CD göndermiş,
Bunuyla gırk hatim iner demiş.
Eh..Sen de bunuyla idare edersiy.
Dünya işleri bitmiy.
Şindi bana müsade;
Aşağı kepir tarlaya gidiyim.
Golf oynuyacağım da...
heee yazan da ne iyi yazmış senin de ellerine sağlık benim gözel bacım........sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
Çok güzel ama..:))
Okuyunca yüzümü acı bir tebessüm kapladı nedense..
Ben kahve çok sevdiğim için mırra yapmayı denemiştim..Nasıl sert bir kahve,birde onun özelliği şekersiz içmek, minik bir fincana koyup fondip yapıcan..Sonrada uçucan..:)))
bu gün de buralarda ikimizden başkası uğramadı değilmi yena ........nerde bu milletyaaaa......................:uhm::uhm::uhm::uhm:
Herkes zayıfladı,bi tek biz kaldık şişko...:))
Baksana bizden başka kimse gelmediğine göre..:dilcikar:
Bende 3 gündür bir yiyorum, önüme gelen herşeyi silip süpürüyorum,,Allah sonumu hayırlı getire...Sende durumlar nasıl.?
akşam için patates salatası yerine bol limonlu marol damates olsa sanki daha iyi olur gibi.protein ve nişasta aynı öğün birde akşam olunca azıcık fazla kaçmış gibi..
aleme verir talkımı ,kendi yer salkımı bende şu saatte bitterli dondurma yiyorum.haspel kader 1 kg verdim ya...klava:
selam bayanlar ben de yeni üyeyim 2 haftadır diyet yapıyorum fakat veremedim hiç bunun yanında sabah yürüyüş ve bisiklet var neden kilo veremiyorum diye canım sıkıldı ,
pskolojim çok bozuk ,
ayrıyeten 2 haftadır l cartine ve termogenerjik gnc nin ürünlerinide kullanıyorum ve günde 2 fincan form çayı içiyorum ,
neyi yanlış yapıyorum ,
yürümekten ve kilomdan ayaklarımın tabanları sızlıyor çok feci agrıyor ama yinede vazgeçmedim ,
Sunta dediğin etiformmu.? Çok kötü onun tadı,nasıl yiyebiliyosun...
Menün çok iyi..alkisalkisalkis
evet canım valla iki dersimin arasında vaktim vardı yemek yemem lazımdı düşük kalaorili olsun kolay olsun diye aldım bisküviyi elime hem yürüdüm hem yedim bana tadı çok kötü gelmiyor
Hafta içi,yenitürkü konserine gittik eşimle...Çoook iyi geldi bana,uzun zamandır asosyal düzeyde olduğumdan ortamı zor sindirdim..:))grubun güzel şarkılarıyla eskilere gittik eşimle...
deeeeesssttiiinaaaaa..:)))
kendileri kaybederlerkızlar çok moralim bozuk...diyet yapamıyorum ve yapma konusunda azim sıfır
bügün evlilik diyetiyle biriyle konuştum...iş güç fikir herşey uygun benim kilolarım yüzünden olmadı
bu kilolarla kimse beğenmez
iyice psikolojim bozuldu...hayattan hiç zevk almıyorum
neden bu kadar insanlar fizik konusunda takıntılı
pskolojim çok bozuk ,
neyi yanlış yapıyorum ,
allah allaahh kaç saattir sayfa açık hep bişey çıkıyo kalk otur kalk otur telefona bak derken yazamadım da okuyamadım da..
anlayacağınız benim sınavlar geldi ve tee 8ine kadar da bitmiyor. hiç bi ders hakkında fikrim yok neredeyse. yumurta dayandı not arıyorum herkesten şimdi:) arada uğramaya çalışırım.. görüşmek üzere...
bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
1/4 simit
salatalık domates
ara
unuttum
öğlen
3 porsiyon et
salata
ara
5 etiform
1 kase yoğurt
akşam
1 dl ekmek
kabak yemeği
1 çb yoğurt
salata
ara
2 meyve
bende srtes sıkıntıdan bol ne varki mutlu olduğum zamanlarda kilo vedim demekki bir senede ta anlamıyla 10 kere mutlu olabilmişimkaydirigubbakcemile3gülüyorum ağlanacak halime yaa :bbo:çok aç kaldığın için bence metebolizman zayıfladı birde kafaya takıp stres yaparsan kilolar gitmez spor hocasından duydum dün
aplammm ciddimisinnn benseninle heryere gelirimm sen yeterki isteeeee aç bile kalırım farketmezzzzzzzz seninle olduktan sonraadelikafaduldenbu arada aşka dikkat çekerim yanıııı:jeyyar: opuyorumnanaktanHoş geldin canım....
Offfff süper olmuşsun canım.Maaşallah......Çoooook güzel görünüyorsun.....
Ben ilkokuldayken bir ara ama kısa bir ara 36 bedendim......delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden38-40-42-46-48-50 hızla bugünlere geldim
Ooooooo Tursariciğim hoşgeldin canım.Özlettin yine....
Bak ikimiz için bir çare öneriyorum...
İkimiz bir eve kapanalım.Eve günlük yetecek kadar kepek ekmeği,sebze,peynir,su,tavuk tedarik edelim.İhtiyaçlarımızı eşler günlük olarak getirip kapıdan bırakıp gitsin.İstersen benim eve kapanalım koşu bandıda var.Tozunu alıp kullanırız.Senin yavruyu ablama gönderelim ablam baksın.Hemde Ege nin yanında biraz yaramazlıkta öğrenmiş olur.Haftada bir çocuk görüşü yaparız.İsteyen arkadaşlarımızda bize katılabilir tabii...Belki zayıflarız.Hııı ne dersin.....
Yine döktürmüşsün ....Çok güzel olmuş canım.....
Bizde diyetisyene gitsekmi acaba ......Ben diyetisyeni son çare görüyorum.Onunlada başaramazsam bittim demektir diye.Yanlış bir düşünce ama böyle düşündüğüm içinde gidemiyorum.Allahım bir kolaylık ver demekten yoruldum......
Bende seni sarılıp öpüyorum canım.Çok sağol.....
sen ne tatlısın yaaaa Allah sana uzuuuuuuuuunnnnnnnn ömürler nasip etsin sevdiklerinle berabr aplammmmmopuyorumnanaktan:asigim:İyi geceler arkadaşlar......
Dün doğum günümdü......Yarım gün çalışıp eve geldim ve kapıdan girince gördüğünüz manzarayla karşılaştım.Çok mutlu oldum...Dilim tutuldu.Aldığım en güzel hediyelerden biri bu.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Hiç biriniz yanlış anlamaz biliyorum;hava olsun diye değil sizlerle ( dostlarımla) paylaşmak istedim.Biliyorum ki benim için mutlu olacaksınız.
canımsın yenoşummm sayfa açıcam kendime ama bi toparlasam kendimi dediğim gibi belki iç açıcı şeylerde yazarım aslında bu umutsuz yazıları ben kendime yakıştıramıyorum benim gibi inançlı birine asla yakışmıyor ama elime kalemi alınca dökülüyorlar kağıda hemen neyse inşallah güzel günler bizi bekliyor diyeyim o zamanda güzel şeyler okursunuz benim elimden opuyorumnanaktanTursaricim nasılsın.? bayağı yoktun özlettin kendini..
Yazını çok beğendim,çok akıcı..KEsinlikle kendine sayfa açmalısın ve bunları toplamalısın..
Birde senden ricam,birazda güzel ve olumlu konuları seçmen..Bu yazında senin yapmak istediklerin ama yapamadıklarından dolayı pişmanlık ve ukteler var diimi..
BEYZUSçum yeni yaşın sana tüm güzellikleri sunsun..Eşinle harika brilikteliğiniz uzuuuun yıllar sağlık ve huzurla devam etsin..
İyiki seni tanıdım,şişman olmamın artı bir yanı seni ve diğer arkadaşlarımı tanımış olmam..
Hediyen çok güzel..hatta hediyelerin en güzeli..
Sen ne güzel annelik yapmışsınki,babasına hatırlatıp durmuş..
İyi insan seni..:)
İyiki doğdun Aras,mutlu yıllar...
oğluna hayırlı uzuun ömürler nasip etsin Allah sevdikleriyle beraber huzurla inşallahBeyzus doğum günün yeni başlangıçlarla gelsin.eşini kutlarım.bazen sözlerin yetmedeği yerde küçük jestler ne güzel anlatır''seni seviyorum,iyiki varsın''demeyi.eşin bunu çok güzel anlatmış.mutluluğunuz daim olsun.
biliyormusun dün benim biricik yavrumun Arasımın da doğum günüydü.gelinle daha evvel sözleşmiştik.ben para gönderdim.ortak ceptelefonu aldık.şu internete girilenden.yavrum kaç senedir aynı telefonu oldukça eski ve basit olanı kullanıyordu.çok sevinmiş.valla en az 10 sene kullanır.
ben ne yaptım biliyornusunuz.nasıl beğendinmi diye soracağıma oğluma kaçparaya almış diye sordum.
tabii aklım başıma geldi ama geç geldi.o da anne gelinine sor dedi.özelliklerini anlatınca gaza geldim.hediye olduğunu unuttum..gittikçe bunuyorum galiba?
bu hafta önüme ne gelirse yiyorum ama bakıyomda o kadar alışmışımki yine az yiyormuşum annem dedi bende ne bulursam onu yiyorum haftaya yazacam iğnşallah ne yediğimi opuyorumnanaktan.sen ne yiyorsun ki bir günde? buraya yazıyorsan bakiim bakiim.
iyiki içinde böcek varmış dicem nerdeyse bu kadar sağlıksız bişeyi nasıl içiyoruz bilmem valla yaa bende bulursam içerim diye eve asla almıyorum aslaaaaaaa hemde gazlı içeceklerle aram pek yok zaten olumunekankayizsmileiyikide yok babam hep derdiki bu göbek bana koladan kalma diye doğru söylüyor bencedeben kolann içine renk vermek için katılan boyanın böceklerden imal edildigini öğrenip videosunu seyrettikten sonra cok sevdıgım kolayı bıraktım ve bır dahada ıcmedım bır senedır gorunce bıle mıdem bulanıyor ığğğ bocekten tıksındıgımve korktugum kadar hıcbırseyden tıksınmem
sağolasın aplamm sende çok düşünccelisin piyanist şantörüm benimmmm :lepi:Beyzus baştan senin notunu vermiştim.çok zekisin diye.hiç şaşmıyor.yine buldu çözümü
Yasafat da gelmiş artık.nedir bu fizik travmaları.sizi seven özünüzü sevsin.ruhunuzu sevsin.bırakın evlenmeyin.ekmeğe sürüp yiyeceklermi fiziğinizi.
kızlar bu topikte kendimi piyanist şantöz gibi hissediyorum.hani herkese alıntı yapıp laf yetiştireceğim ya..
ooo Tursari hanim döktürüyorsunuz..
Tebessüm77 havalar 1500 birde ben versem sen bendekihavayı gör..
Dilenci,Derin nerelerdesiniz.Candy-candy ye ne oldbilen varmı?
oğlumun doğum gününü kutlama inceliğini gösterdiğiniz için teşekkürler.kaçgündür evden dışarı çıkmadım.onun için burda içimi döküyorum.okumazsanız alınmam.kendi kendime eğleniyorum..
ben diyete devam ettiğim için yazmıyorum yediklerimi.yazsammı abaca..
bence çok iyi gidiyorsun özelliklede spor yaparak harika işler başarırsın sen yılmadan devam et tatlımmm sen en kısa zaamanda başlarsın kilo vermeye bizide motive edersin opuyorumnanaktan[/U]selam bayanlar ben de yeni üyeyim 2 haftadır diyet yapıyorum fakat veremedim hiç bunun yanında sabah yürüyüş ve bisiklet var neden kilo veremiyorum diye canım sıkıldı ,
pskolojim çok bozuk ,
neyi yanlış yapıyorum ,
allah allaahh kaç saattir sayfa açık hep bişey çıkıyo kalk otur kalk otur telefona bak derken yazamadım da okuyamadım da..
anlayacağınız benim sınavlar geldi ve tee 8ine kadar da bitmiyor. hiç bi ders hakkında fikrim yok neredeyse. yumurta dayandı not arıyorum herkesten şimdi:) arada uğramaya çalışırım.. görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?