Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin canim
valla en ufak bir kacamak hemen fark ediyor ya kilo yerinde duruyor ya yukari cikiyor ben cuma 114,5 dim simdi 113,7 yim gecen haftaya ragmen daha az gitti kilo bügün yarin regl olcam ondanmi acaba

tursari tebessüm teşekkür ederim.. valla tek yaptığım stres, oturup çalışamıyorum da offff..

diyet falan da yapamıcam sanırım bu haftalar yine. artık allah ne verdiyse yerim 80 kg dönerim herhalde tekrar... öff içim daraldı..

Günaydın canım,bende bu sıralar feci yiyorum,sabah tartıldım şok oldum söylememe bile gerek yok...

ha bu arada baslangic kilom 117,9 25 nisanda basladim diyete
suanda 113,7 nasil kizlar sizce iyimi

Çok iyi vermişsin,daha noolsun..:))
azmin hep devam etsin..

tebessüm,
benimde uzuuun zaman sonra eşimle yaptığım ilk aktivite..birde o kadar garipsedimki ortamı ilk başta çok eğreti durdum elimi kolumu nereme sokucağımı bilemedim..:))
Sonrada bir açıldım,şarkılara eşlik ettim falan..ıyiydi yani..

Sinemaya gitmeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum..En son hatırladığım kızıma 9 aylık hamileydim gitmiştik, sinemadan eve geldik benim sancım başladı..:)))

selam derin nasılsın canım yeni resim çok güzel olmuş ..canını sıkma düzene girersin yine.. canım çok sıkkın emineyi kaç gündür göremiyorum çok merak ettim iyimi acaba......ne dersin:çok üzgünüm:

kolay gelsin canim
valla en ufak bir kacamak hemen fark ediyor ya kilo yerinde duruyor ya yukari cikiyor ben cuma 114,5 dim simdi 113,7 yim gecen haftaya ragmen daha az gitti kilo bügün yarin regl olcam ondanmi acaba
canım raglden dolayı olabiliyor olsun vermişsin yinede durmak yok yola devam
demek elini kolunu nereye sokacağını bilemedin mahçup gelinler gibi çok güldüm iyiki sinemada doğurmadınkaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın sağol canım bugün çektim hemen değiştirdim. benimde haberim yok kaçgündür bende pek giremedim hatta temizliğe kalkıştım günlerdir uğraşıyorum çocuk olunca aralarada gezme girince çabuk bitmiyor birde boyacı haftaya gelecekmiş ağırdan alıyorum. maşallah senin kızında çok tatlı kaç aylık ilk bebeğinmi canım

toplu alıntı yapayım dedim olmadı .yine sırayla cevap yazmaya çalışayım.
Yağmurgözlü:ne çok eğlendim okuyunca.en çok ta telefonla ilgili olana.yurdum insanı ne kadar yaratıcı.
özellikle kara mizahta üstümüze yok.zaten yaşantımız karamizah.farkındaysanız burda biraz ironi var.!!
ffarkkettiniz mi???
saferan ben diyete devam deyip kurtulmaya çalışıyorum sende üstüne gidip ''yaz takipteyiz diyorsun...burda yazayım da bir tencere yaprak sarıp,git gel iki çatal aldığım ,eşime zorla bir tabak kaldığı ortaya mı çıksın..valla yazmam.ben en iyisi perşembeden izin alayım.
citolllllll nerdesin???
dilenci strese yapma,al eline kitabını.yanınada bir termos bitkisel çay,doğru açık havaya.
oğlum üniversite sınavına hazırlanırken ben okuldan dönmeden çantayı hazırlıyordum.inanmazsınız küçük aygaz bir tava bir cezve biraz malzeme doğru çamların altına götürüyordum.bayağı faydası oluyordu..beraber çalışıyorduk...

saferan allah bağışlasın ayşe feyzamızı
derinciğim nazımıza da maşallah
tursarinin oğlu bakalım hanginize damat olacak.valla tam bir çapkın,ateş parçası
allahım tüm yavrularımıza sağlık ve afiyet ihsan etsin...

bn 93 kiloyum sürekli dietler dnyrm ama dha istediğim gibi zayıflayamdm şimdide br diete başlyrm bnide gruba alınn .d.d

hoşgeldin.yalnız guruba alınman için zayıflıyamadım diye düşünmiyeceksin.hedeflediğim kiloya hiç zorlanmadan ulaşıyorum diye yeni bir düşünce oluşturacaksın.önce beynin inansın.senin gibi genç insanların kilo vermesi daha kolay.doktora gidip hormonlarının dengesine baktırdın mı?
yavrucuğum şaka yapıyorum.burda alacağın destekle istediğin kiloya ulaşacak moral deteği bulacaksın.
hai bakalım kolay gelsin!a.s.

Yenacığım nasıl da değişiklik olmuştur.arada bir çıkıp şöyle ruhumuzu beslesek.
akşam komşum geldi.belediye 19 mayıs şerefine ücretsiz tiyatro ve konser gösterizi düzenlemiş anfi tiyatroda.ama ben göze alamadım.hem hava soğuk,hemde eşimi daha doyurmamıştım.
neyse burda yazın çok konser tiyatrol olur.kısmet başka zamana,birde'' canım ailem '' vardı.kaçırmak istemedim..

buda benim ayşe feyza kızım....

Canım,Allah bağışlasın,maşallah..

İsmide çok güzel..Çok severim Ayşe ismini,annemin adıydı..

Evet Zeynepçim inan çok iyi geldi..Keşke sık sık yapabilsek ama maalesef olmuyor..

Sende ortamı ayarlayınca arada çıkarsın,çünkü çok hakediyosun..

selam hanımlar ben çok geziyorum yada evde işlerimi bitirip zor oturuyorum buraya oturduğumdaysa kimse kalmamış oluyor bu arada ben 87 kiloya indim zorda olsa acaba 89 lu diyet topiğine mi gidicem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…