günaydın herkeze
günaydın yenacım nasılsın aşağıda sen,i görüyorum
ben çok yorgunum annem badana yapıyor diye ona yardıma gittim . ama çocukla çok zor oldu hem çocukla ilgilen hem yemek hazırla yedir içir hem temizlik yap hiç bir yerim tutmuyor tabiiii diyetimede dikkat edemedim dün kalabalıkla hiç diyet yapılmıyor. akşam yemeğinde iç pilav ve tavuk yedim ekmeksiz bir arada kaymaklı bisküvi yedim çayın yanında hemen bugün 500 gr fazlayım yaaaa deliricem bu kadarcık şeyle aslında okadar az yiyorumki yinede çok ağır gidiyor .
günaydın herkeze
ben çok yorgunum annem badana yapıyor diye ona yardıma gittim . ama çocukla çok zor oldu hem çocukla ilgilen hem yemek hazırla yedir içir hem temizlik yap hiç bir yerim tutmuyor tabiiii diyetimede dikkat edemedim dün kalabalıkla hiç diyet yapılmıyor. akşam yemeğinde iç pilav ve tavuk yedim ekmeksiz bir arada kaymaklı bisküvi yedim çayın yanında hemen bugün 500 gr fazlayım yaaaa deliricem bu kadarcık şeyle aslında okadar az yiyorumki yinede çok ağır gidiyor .
ha bu arada baslangic kilom 117,9 25 nisanda basladim diyete
suanda 113,7 nasil kizlar sizce iyimi
tebrikler gitti 1.5 kilohihoyyyt
dün spor salonunda programın değişti 2. ay programına başladım ama bittim valla hareket edemiyorum öldüm resmen. tam 2 saat sürüyor programı bitirmek.
günaydın herkeze
canım raglden dolayı olabiliyor olsun vermişsin yinede durmak yok yola devamkolay gelsin canim
valla en ufak bir kacamak hemen fark ediyor ya kilo yerinde duruyor ya yukari cikiyor ben cuma 114,5 dim simdi 113,7 yim gecen haftaya ragmen daha az gitti kilo bügün yarin regl olcam ondanmi acaba
demek elini kolunu nereye sokacağını bilemedin mahçup gelinler gibi çok güldüm iyiki sinemada doğurmadınkaydirigubbakcemile3tebessüm,
benimde uzuuun zaman sonra eşimle yaptığım ilk aktivite..birde o kadar garipsedimki ortamı ilk başta çok eğreti durdum elimi kolumu nereme sokucağımı bilemedim..:))
Sonrada bir açıldım,şarkılara eşlik ettim falan..İyiydi yani..
Sinemaya gitmeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum..En son hatırladığım kızıma 9 aylık hamileydim gitmiştik, sinemadan eve geldik benim sancım başladı..:)))
iyiyim canım sen nasılsın sağol canım bugün çektim hemen değiştirdim. benimde haberim yok kaçgündür bende pek giremedim hatta temizliğe kalkıştım günlerdir uğraşıyorum çocuk olunca aralarada gezme girince çabuk bitmiyor birde boyacı haftaya gelecekmiş ağırdan alıyorum. maşallah senin kızında çok tatlı kaç aylık ilk bebeğinmi canımselam derin nasılsın canım yeni resim çok güzel olmuş ..canını sıkma düzene girersin yine.. canım çok sıkkın emineyi kaç gündür göremiyorum çok merak ettim iyimi acaba......ne dersin:çok üzgünüm:
ha bu arada baslangic kilom 117,9 25 nisanda basladim diyete
suanda 113,7 nasil kizlar sizce iyimi
bn 93 kiloyum sürekli dietler dnyrm ama dha istediğim gibi zayıflayamdm şimdide br diete başlyrm bnide gruba alınn .d.d
buda benim ayşe feyza kızım....
Yenacığım nasıl da değişiklik olmuştur.arada bir çıkıp şöyle ruhumuzu beslesek.
akşam komşum geldi.belediye 19 mayıs şerefine ücretsiz tiyatro ve konser gösterizi düzenlemiş anfi tiyatroda.ama ben göze alamadım.hem hava soğuk,hemde eşimi daha doyurmamıştım.
neyse burda yazın çok konser tiyatrol olur.kısmet başka zamana,birde'' canım ailem '' vardı.kaçırmak istemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?