Senin mesajının altında dürüm salata görünce şok oldum reklammış meğerGunaydin
HoşgeldinCuma tartı bildiremedim sehir dısındaydım ama bi ara 80 i gordum bu tatil iyi olmadı.
Evime döndüm diyete yeniden basliyorum inşaAllah. Herkese bol eksili bi hafta diliyorum
Hasibenin beslenme şeklinden mi yapıyorsun kolay gelsinKızlar sulu köfte pişiriyorum limon vardı dimi ay pek stresiyim.
Ekşi ekşi süper olur denemelisinHasibenin beslenme şeklinden mi yapıyorsun kolay gelsin
Normalde ben suluköfteye limon koymuyorum ama koyan varmıdır bilemiyorum ....
Kacamaksiz cok guzel cnm ama suyun azHadi beni değerlendirin.Sabah 1 bardak su 1 bardak çay
12.30 Öğlen 3 yumurta peynirle birlikte pişirdim. ( küçük oğlana da verdim biraz) 2 çeri domates 2 zeytin
1.5 saat aradan sonra şekersiz kahve ve çay
17.30 bir porsiyon pırasa limonlu
3yk hindili mantar sote
4–5 sulu köfte köftesi
Yemeklerin hiçbirinin suyunu içmedim_yetmedim.
Toplamda 5 bardak su içtim.
İyi çiğnemeye özen gösterdim.
Şimdi bi spor kaldı bide su içersem 10 numara
Aç hissediyorum ama yiyecek yerim yok
Ben bu hafta 9 lardan kurtulmak istiyorum, bakalim olacakmiNiye kimse yok.
Hadi bu hafta için hedef koyalım. Ben hafta sonu verdiği mi almışım 83 e geri döndüm. Cuma hedefim 82.5 umudum 81 i ucundan görmek
Sivi alim kurallarina alismam benimde 1 haftami aldi cok zorlandimSenin mesajının altında dürüm salata görünce şok oldum reklammış meğer
Bugün denemeye başladım ama resmen susuzluktan kavrulup. 1.30 saat geçti şimdi su içmeye başlıyorum
Guzel menu cnm afiyet olsunHadi beni değerlendirin.Sabah 1 bardak su 1 bardak çay
12.30 Öğlen 3 yumurta peynirle birlikte pişirdim. ( küçük oğlana da verdim biraz) 2 çeri domates 2 zeytin
1.5 saat aradan sonra şekersiz kahve ve çay
17.30 bir porsiyon pırasa limonlu
3yk hindili mantar sote
4–5 sulu köfte köftesi
Yemeklerin hiçbirinin suyunu içmedim_yetmedim.
Toplamda 5 bardak su içtim.
İyi çiğnemeye özen gösterdim.
Şimdi bi spor kaldı bide su içersem 10 numara
Aç hissediyorum ama yiyecek yerim yok
Guzel menu cnm afiyet olsun03.02. PAZARTESI
10.00
Kgk
11.30
2 yumurta+yarim cb hc unu +1 cb suyla pankekvari :)
2.5 tk fistik ezmesi
Peynir, az kasar
2 dil. Pastirma
6 zeytin
17.15
6 kuru kofte (ekmeksiz)
Yesil salata
2 kş sade quark
Ne olmuş biliyormusun pırasanın içinde pirinç varmış. Çok sevmeme rağmen havuçları küçüğe yedirdim bugün kaçamaksız if yapmış oldumKacamaksiz cok guzel cnm ama suyun az
Pirasayi sen yapmadinmiydiNe olmuş biliyormusun pırasanın içinde pirinç varmış. Çok sevmeme rağmen havuçları küçüğe yedirdim bugün kaçamaksız if yapmış oldum
1.seviyede zaten oruc yok tatlimBulamiyorum canım ben bu grupla başlamak istiyorum ama face de tam öğünler anlatmıyor Bulgurlu meni diyor mesela ikincisi açlık oruçlarını yaptıktan sonra orucu açınca nasıl besleniyoruz kahvaltı hurma ile mi akşam Bulgurlu menü mü kafam çok karıştı
Annem yaptı düşünemedimPirasayi sen yapmadinmiydi
Biliyorum abla ben 4. Seviyeye atladım hemen 1-2-3 cepte1.seviyede zaten oruc yok tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?