- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Bulgurlu menuden kastin seviye kaca gire cnm anlayamadim. Seviye 7ye kadar bulgur serbest. Kan grubuna gire yasaksa seviye6da yasak oluyor.Bulamiyorum canım ben bu grupla başlamak istiyorum ama face de tam öğünler anlatmıyor Bulgurlu meni diyor mesela ikincisi açlık oruçlarını yaptıktan sonra orucu açınca nasıl besleniyoruz kahvaltı hurma ile mi akşam Bulgurlu menü mü kafam çok karıştı
Ne o kizz 5 kilo falanmi verdinKızlar günaydın pirince rağmen erimişim kurumuşum iğne iplik olmuşum. E bi maşallah alırım. Spor yapsam neler olacak kimbilir. Oy oyy
Yok 800 grNe o kizz 5 kilo falanmi verdin
OlsunnYok 800 gr
Gidicem dediysem o kadar değil
Güzel menü. Yalnız suyun az olmuş.Hadi beni değerlendirin.Sabah 1 bardak su 1 bardak çay
12.30 Öğlen 3 yumurta peynirle birlikte pişirdim. ( küçük oğlana da verdim biraz) 2 çeri domates 2 zeytin
1.5 saat aradan sonra şekersiz kahve ve çay
17.30 bir porsiyon pırasa limonlu
3yk hindili mantar sote
4–5 sulu köfte köftesi
Yemeklerin hiçbirinin suyunu içmedim_yetmedim.
Toplamda 5 bardak su içtim.
İyi çiğnemeye özen gösterdim.
Şimdi bi spor kaldı bide su içersem 10 numara
Aç hissediyorum ama yiyecek yerim yok
Malesef suya yüklenemiyorum. Yemek sonrası istiyorum. O da olmuyor yasakGüzel menü. Yalnız suyun az olmuş.
Herkes zayiflamadi cnm malesef herkes vazgectiDürtmesem kimseden ses çıkmıyor. Burası eskiden neydi yaa. Herkesmi zayıfladı. Bi biz mi kaldık
vazgeçmeyin yaa lütfen birlikten kuvvet doğarmış. öyle yorgunumki.Herkes zayiflamadi cnm malesef herkes vazgecti
bu kız bu kadar yemezdi dedim bende meğer 2 günlükmüş :))03.02.2020 pazartesi menusu
10.00 naneli yesil cay
13.00 dunku sebze kebabindan 1 kase ve findik
17.00 kiraz sapi cayi
19.00 salata (beyaz lahana, mor lahana, nane, yesil sogan, cerry domates,z.yag, limon)
2lt su
Eki Görüntüle 2585129 Eki Görüntüle 2585130 Eki Görüntüle 2585131
04.02.2020
10.00 2 dlm ev baklavasi (hastamiz gondermis sagolsun 1 tepsi. Dibi tutmasaymis daha iyi olurmus ama yine de Allah razi olsun) karaciger temizligi odulu
11.40 filtre kahve
13.30 dun aksam salata fazlaydi birazini ayirdim icine marul ve domates ilave ettim
14.40 sade turk kahvesi
15.30 cay
19.00 piyaz (oglen kalan salataya haslanmis fasulyeyi ekledim biraz tuz ekledim) sarma(bulgurlu)
23.30 sade soda
15dk kosu bandi
10 dk eliptik
10 dk kondisyon bisikleti
85 ip atlama
4 gun isinma yapicam bu sekilde sonra bunlara egzersizler eklenecek
Su 2ltden fazla
Eki Görüntüle 2585132 Eki Görüntüle 2585133
Ben degil cnm malesef eski arkadaslar vazgectivazgeçmeyin yaa lütfen birlikten kuvvet doğarmış. öyle yorgunumki.
cuma günü oğlum için randevu aldım. hiç umudum olmayan bir taramaya girecek nasıl olacak bilmiyorum. ya faydası olursa diye bi adım attım işte. eşim hala dönmedi. o erkek olduğu için dik durması gerektiğini düşünüyor. bu konudan ona bahsetmiştim ama o da çok umut görmediği için bakarız dedi geçiştirdi.
bir süredir gaps diyetini araştırıyorum. tanıdığım bir dr var tus da çocuk bölümünü kazandı. ona anlattım durumu. benim için araştırıp dönecek. bu ahmet apa gibi bişey. netten kitap siparişi veriyorum. hacamat sülük bu ahmet apanın tavsiye ettiği kadının kitapları. gaps diyetiyle ilgili yazılara baktım az çok ahmetin tarzında. ama bunu uygulayacak olan kişi 5.5 yaşında bir çocuk.
burada olanlarda çok sessiz. akşamdan akşama.Ben degil cnm malesef eski arkadaslar vazgecti
Benim hastalık girdi araya. Geçen hafta ameliyat oldum. Diyet falan yalan oldu. Ama görenler kiloverdiğimi söylüyor.Dürtmesem kimseden ses çıkmıyor. Burası eskiden neydi yaa. Herkesmi zayıfladı. Bi biz mi kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?