Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulgurlu menuden kastin seviye kaca gire cnm anlayamadim. Seviye 7ye kadar bulgur serbest. Kan grubuna gire yasaksa seviye6da yasak oluyor.
Oruc actigin gun 08.00 sebze suyu
10.00 1 meyve
12-13.00 tuzsuz salata
18-19.00 tuzsuz sebze yemegi
Her iructan sonraki fix menu bu sekilde cnm tuz hicbir sekilde kullanmiyorsun salca vs

Güzel menü. Yalnız suyun az olmuş.

Saat 9.30 gibi sade neskafe
Öğlen sucuklu yumurta
Ceviz lor peyniri beyaz peynir kaşar
1.5 saat sonra çay.
Akşam cevizli turşulu domatesli brokoli salatası 1 tane haşlanmış yumurta.
Salata beni şişiriyor başka birşey e yer kalmıyor
Saat 17.45 gibi yeme bitti. Şimdi oğlumu satranç kursuna getirdim. Taze çaya hayır diyemedim hemen aldım. Şimdi aklıma geldi katı sıvı ayrımı

Slmmm :)

04.02.SALI

8.30
Kgk

11.30
4 kuru kofte
1 tavada yumurta
Peynir
Az kasar

17.00
5 tavuk kanadi
Yesil salata

Aksam nedense cok aclik hissettim
19.00
3 tk fistik ezmesi

03.02.2020 pazartesi menusu
10.00 naneli yesil cay
13.00 dunku sebze kebabindan 1 kase ve findik
17.00 kiraz sapi cayi
19.00 salata (beyaz lahana, mor lahana, nane, yesil sogan, cerry domates,z.yag, limon)
2lt su

04.02.2020
10.00 2 dlm ev baklavasi (hastamiz gondermis sagolsun 1 tepsi. Dibi tutmasaymis daha iyi olurmus ama yine de Allah razi olsun) karaciger temizligi odulu
11.40 filtre kahve
13.30 dun aksam salata fazlaydi birazini ayirdim icine marul ve domates ilave ettim
14.40 sade turk kahvesi
15.30 cay
19.00 piyaz (oglen kalan salataya haslanmis fasulyeyi ekledim biraz tuz ekledim) sarma(bulgurlu)
23.30 sade soda
15dk kosu bandi
10 dk eliptik
10 dk kondisyon bisikleti
85 ip atlama
4 gun isinma yapicam bu sekilde sonra bunlara egzersizler eklenecek
Su 2ltden fazla

Herkes zayiflamadi cnm malesef herkes vazgecti
vazgeçmeyin yaa lütfen birlikten kuvvet doğarmış. öyle yorgunumki.
cuma günü oğlum için randevu aldım. hiç umudum olmayan bir taramaya girecek nasıl olacak bilmiyorum. ya faydası olursa diye bi adım attım işte. eşim hala dönmedi. o erkek olduğu için dik durması gerektiğini düşünüyor. bu konudan ona bahsetmiştim ama o da çok umut görmediği için bakarız dedi geçiştirdi.
bir süredir gaps diyetini araştırıyorum. tanıdığım bir dr var tus da çocuk bölümünü kazandı. ona anlattım durumu. benim için araştırıp dönecek. bu ahmet apa gibi bişey. netten kitap siparişi veriyorum. hacamat sülük bu ahmet apanın tavsiye ettiği kadının kitapları. gaps diyetiyle ilgili yazılara baktım az çok ahmetin tarzında. ama bunu uygulayacak olan kişi 5.5 yaşında bir çocuk.

bu kız bu kadar yemezdi dedim bende meğer 2 günlükmüş :))

Ben degil cnm malesef eski arkadaslar vazgecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…