- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Allah yardımcın olsun canm. Çocuğun için her zaman en doğru en hayırlı kararları alırsın inşallah..bu dünyada herkesin Bir imtihanı var işte. Demek ki seninki de buymuş. Allahın verdiği evlat imtihan....vermediği imtihan.... verip aldığı imtihan...verip sağlık sorunuyla ilgilendiğin imtihan... Türlü türlü işte. Bu dünyaya gereğinden fazla önem veriyoruz. Bu tarafa çok diğer tarafa az çaba harcıyoruz. Bazen bazı şeylere çok üzülünce kendi kendime ölüp gideceğiz zaten niye bu kadar kafaya takıyorsun diyorum. Düşünsene 100 yıl önce yaşayan. hiçkimse yok şu anda tanıdığımız. 100 yıl(maksimum) sonra da hiç birimiz bu dünyada olmayacağız. Önemli olan bu taraftan eli dolu gidebilmek.kul hakkı yemeden harama karışmadan anne baba rızasyla ve hayır işleriyle gidebilmek. Ben de bu akşam çok doluyum böyle uzun uzun yazdım işte.vazgeçmeyin yaa lütfen birlikten kuvvet doğarmış. öyle yorgunumki.
cuma günü oğlum için randevu aldım. hiç umudum olmayan bir taramaya girecek nasıl olacak bilmiyorum. ya faydası olursa diye bi adım attım işte. eşim hala dönmedi. o erkek olduğu için dik durması gerektiğini düşünüyor. bu konudan ona bahsetmiştim ama o da çok umut görmediği için bakarız dedi geçiştirdi.
bir süredir gaps diyetini araştırıyorum. tanıdığım bir dr var tus da çocuk bölümünü kazandı. ona anlattım durumu. benim için araştırıp dönecek. bu ahmet apa gibi bişey. netten kitap siparişi veriyorum. hacamat sülük bu ahmet apanın tavsiye ettiği kadının kitapları. gaps diyetiyle ilgili yazılara baktım az çok ahmetin tarzında. ama bunu uygulayacak olan kişi 5.5 yaşında bir çocuk.
Geçmiş olsun canım neyin vardıBenim hastalık girdi araya. Geçen hafta ameliyat oldum. Diyet falan yalan oldu. Ama görenler kiloverdiğimi söylüyor.
Yaz canım zaten burada da yazmasak iyice büyüyor içimizde.Allah yardımcın olsun canm. Çocuğun için her zaman en doğru en hayırlı kararları alırsın inşallah..bu dünyada herkesin Bir imtihanı var işte. Demek ki seninki de buymuş. Allahın verdiği evlat imtihan....vermediği imtihan.... verip aldığı imtihan...verip sağlık sorunuyla ilgilendiğin imtihan... Türlü türlü işte. Bu dünyaya gereğinden fazla önem veriyoruz. Bu tarafa çok diğer tarafa az çaba harcıyoruz. Bazen bazı şeylere çok üzülünce kendi kendime ölüp gideceğiz zaten niye bu kadar kafaya takıyorsun diyorum. Düşünsene 100 yıl önce yaşayan. hiçkimse yok şu anda tanıdığımız. 100 yıl(maksimum) sonra da hiç birimiz bu dünyada olmayacağız. Önemli olan bu taraftan eli dolu gidebilmek.kul hakkı yemeden harama karışmadan anne baba rızasyla ve hayır işleriyle gidebilmek. Ben de bu akşam çok doluyum böyle uzun uzun yazdım işte.
Dis gebelik gecirip ameliyat oldu yaGeçmiş olsun canım neyin vardı
Ben geldiğim de hastanedeydi. Geçmişe bakmak aklıma gelmedi.Dis gebelik gecirip ameliyat oldu ya
Benim yerimede yapSpor salonundan sevgiler selamlar efendim
Şimdi canım 9. Seviyeyi uygulayabiliyor musunSpor salonundan sevgiler selamlar efendim
Hasibeee granül kahve yasakmış yaa. Bende şekersiz kahve diye içiyordum.Spor salonundan sevgiler selamlar efendim
Yeni başlangıcın hayırlı olsun canım, ben de seviye 1 yapmıştım bir zamanlar 2. Seviyede bıraktım, bir kez daha başladım 1. Seviyede bıraktım yine. İstikrarlı olamadım yani. Şimdi ketojenik diyet yapmaya çalışıyorum seviye 1 e benziyor, arada bozuyor tekrar başlıyorum. Hasibe, yolcu ve nisan seviyeleri bitirdiler ve güzel sonuçlarda aldılar maşallah, darısı bize olsunKız ne biliyim şekersiz kahve yazıyordu.Bende sütsüz şekersiz kremasız içtim
3 gündür yapıyorum yapamıyorum
Bugün nöroloji dr sordum çok özel çocuklarda düşük fayda dedi bilmiyorumYeni başlangıcın hayırlı olsun canım, ben de seviye 1 yapmıştım bir zamanlar 2. Seviyede bıraktım, bir kez daha başladım 1. Seviyede bıraktım yine. İstikrarlı olamadım yani. Şimdi ketojenik diyet yapmaya çalışıyorum seviye 1 e benziyor, arada bozuyor tekrar başlıyorum. Hasibe, yolcu ve nisan seviyeleri bitirdiler ve güzel sonuçlarda aldılar maşallah, darısı bize olsun
Evladın için de geçmiş olsun, uygulanacak tedavi için de Rabbim fayda görmeyi Nasib etsin inş. Gaps diyetinin özel çocuklarda faydalı olduğunu duydum ben de, uygulayabilirseniz çok iyi olur diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun
Çoğu kişi emzirirken kilo aliyor, dikkat et cnmBebeğim büyüdükçe daha sık ve çok emziriyorum..
Bu sefer resmen midemde filler halay çekiyor,sonuç itibariyle benim diyet işi yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?