Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın sisko arkadaşlar...kaydirigubbakcemile3

Güzel bir gün geçirin emi..opuyorumnanaktan

ayyy alemsin zeynep abla bende sarma sarmayıda yemeyide çok severim hatta ayıptır söylemesi çok severler sarmamı . ana dediğin gibi bende ogün git gel sarma atarım ağzıma eşime zor ayırırım şimdi artık kem kv ye veriyorum hem annemlere birazda kendime ayırıyorumki çok yemieyeyim
sağol abla ben veririmde babamız kimselere veremeyecek nazlı kızını kimselere vermem ben kızımı diyor aminnnnnnnnnnn
Günaydın sisko arkadaşlar...kaydirigubbakcemile3

Güzel bir gün geçirin emi..opuyorumnanaktan

aşkolsun yenaaaa insan hafif toplu arkadaşlarım der yada balık etli arkadaşlarım [yunus balığı]kaydirigubbakcemile3

kızım 1 yaşına girdi ..3.kızım teyzesi ellerinden öper....

dün güne gittim sevindirik oldum nihayet anladılar kilo verdiğimi ne güzel kilo vermişsin dediler ne yapıyorsun diye sordularrr. her zaman bana kızarlardı tutamıyorsun boğazını diye....20 gün önce görüştüğümüzde anlamadılar hiç belli değil dediler dün anca gördüler gözleri görmüyor ben ne yapayımmm yaaaaaaa

maşallah canım allah bağışlasın demek üçüncü ben düşünüyorum acaba kinciyi yapsammı yapmasammı diyee heralde heralde erkek içinmi ikinciyi yaptın canım

benim 3üde kız ...oğlan diye eşiminde benimde takıntımız yok allahdan eli ayağı sağlam hayırlı evlat istedim ...sen de,çocuklar arasın da fazla ara verme derim beraber büyürler allah kolaylığını verir

Derincim hafif dolgun arkadaşım..:)) Nasıl mutlu olmuşsundur diimi,zayıflamışsın dediklerinde...
Benim iştah patlamam tüm hızıyla devam ediyor naapıcam hiiç bilmiyorum..ÖZellikle deli gibi cola içiyorum..

Çok şanslısın 3 kız evladın var..Allaha emanet çocuklarımız..

Araları kaç yaş,yakınmı.?

Ya namem neden gelmiyor artık..:uhm:

yazılarını severek okuduğum siskolardan biriydi..:roflol:
Bu sözden sonra gelirmiş..kaydirigubbakcemile3

allah bağışlasın canım . aslnda bu kilolarla istemiyorum inşallah kışa diyorum ben birde naz şimdiye kadar aşırı ağlıyordu başlarda kolikti sonradan dişten dolayı çok huysuzlukları oldu şu 1 aydır rahatladım .çok şükür maşallah diyeyim yinede yaşımda 36 ya girdim geçiyor tabiii inşallah kışa kadar kilolarımı vereyim öyle belki düşünürüm artık .aslında naz için istiyorum bir kardeşi olsun diye

yenacımmmm hahhh şöle yaaa hafif dolgun mu yoksa aşırı dolgunmu bilemiiicimmmmmm
yapma yenacımmm yaa tut kendini inan insan alışınca yemiyor hemen kalkıyorsun bak ben herşeyden yiyorum az az ama akşam yemeğini oldukça hafif geçiriyorum okadar birde kepek ekmeği tabiii kızartma yokk akşam bizde geçmiş olsuna gittik orada cola ikram ettiler birkaç yudum içtikten sonra içmeyeceğim seni dedim döktüm lavasboya ev sahibi görmeden hani alkış bana

Sana en cocaman alkış...:))

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Şenizvereliniortak:içelim:

çiçekleri eve bekliyorum canım cococola yokalsanaalsanasmile kahve içeriz missssgibinzemuszemus

Mmmmmmmm ne güzel olur karşılıklı..Kahvede çok severim ben..:))

kızlar ben dökülüyorum...yorulmuşum..sabah zor kalktım..
malum dün tatildi....hafta sonu oğlum için KURAN okutacağım için dün dip köşe temizlik yaptım..akşam üstüde asker alışverişine çıktık...ne lazımsa aldık çok şükür..ama bende hal kalmadı..hem temizlik hem alışveriş..bittimm çok iyi oldu bu tatil alışveriş için izin almak sorun olacaktı..

Hoş geldin canım...Hemen endişelenme...Belki de birden vereceksin.herkesin bünyesi farklı.Kimi az az ama sürekli verir ;kimi de durup durup birden verir...

Afiyet olsun.Bende dün yedim.Çok güzel geldi ama sonra çok üzüldüm,pişman oldum. Allah kolaylık versin canım.Umarım sınavların çok iyi geçer.....
bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
1/4 simit
salatalık domates

ara
unuttum

öğlen
3 porsiyon et
salata

ara
5 etiform
1 kase yoğurt

akşam
1 dl ekmek
kabak yemeği
1 çb yoğurt
salata

ara
2 meyve
Çok iyi gidiyorsun maaşallah.Sakın bozma.Sonrası kötü geliyor..... Kolay gelsin canım.Yorulunca diyete uymak zor oluyor ama pek kaçırmamışsın.Aferin....
bn 93 kiloyum sürekli dietler dnyrm ama dha istediğim gibi zayıflayamdm şimdide br diete başlyrm bnide gruba alınn .d.d
Hoş geldin canım.Sık sık gel sohpet eder diyet bilgilerimizi paylaşırız..... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çiçekleri eve bekliyorum canım cococola yokalsanaalsanasmile kahve içeriz missssgibinzemuszemus
Oh ne güzel bir teklif.Hemen geliyorum.....

Mmmmmmmm ne güzel olur karşılıklı..Kahvede çok severim ben..:))
Bizimkiler sade olsun değilmi YENACIĞIM.....Malum sıkı diyetteyiz...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
selammmmmmmm kızlarrrrrrr..
Selam canım....

Allah kabul etsin inşallah..Tüm askerlerimize ve ailelerine Rabbim sağlık,sıhhat ,huzur versin....Cümlemize tabii....

slm kizlar nasilsiniz nasil gidiyo diyet
ben simdilik iyi gidiyor bakalim yarin ne kadar cikacam demin sükür regl olmusum cok tatli yemedim bu sefer kizlar cogunlukla takip ediyorum yazilanlari ama yazamiyorum malum üc cocuk iki saatir balik temizlemekle ugrasiyorum dondurucuya attim 6 kilo balik aldim temizle temizle bir hal oldum eee diyetteyizya iyi beslenelim :))

İğne iplik BEYZUS nasılsın..??

İrmik tatlısından bişey olmaz bence..arada olsun..benim yediklerimi bir bilsen..:kedi:

BEYZUS okadar sıkı diyetteyizki,bari kahvelerimiz şekerli olsun...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…