toplu alıntı yapayım dedim olmadı .yine sırayla cevap yazmaya çalışayım........................................
saferan ben diyete devam deyip kurtulmaya çalışıyorum sende üstüne gidip ''yaz takipteyiz diyorsun...burda yazayım da bir tencere yaprak sarıp,git gel iki çatal aldığım ,eşime zorla bir tabak kaldığı ortaya mı çıksın..valla yazmam.ben en iyisi perşembeden izin alayım. canım takipteyiz derken yani okuyoruz mutlaka demek istedim amaaaan sarmamı dedin bende sarsam bi tencere yerim valla onun için hiç yapmamaya çalışıyorum yasakkelime
sağol canım senin oğlunuda allah uzun ömürler ,eşinede şifa versin canım...saferan allah bağışlasın ayşe feyzamızı
derinciğim nazımıza da maşallah
tursarinin oğlu bakalım hanginize damat olacak.valla tam bir çapkın,ateş parçası
allahım tüm yavrularımıza sağlık ve afiyet ihsan etsin...
Canım,Allah bağışlasın,maşallah..
İsmide çok güzel..Çok severim Ayşe ismini,annemin adıydı..
sağol canım .....
sana da günaydııııın ve tabii herkese günaydııın kaydirigubbakcemile5Günaydın sisko arkadaşlar...kaydirigubbakcemile3
Güzel bir gün geçirin emi..opuyorumnanaktan
ayyy alemsin zeynep abla bende sarma sarmayıda yemeyide çok severim hatta ayıptır söylemesi çok severler sarmamı . ana dediğin gibi bende ogün git gel sarma atarım ağzıma eşime zor ayırırım şimdi artık kem kv ye veriyorum hem annemlere birazda kendime ayırıyorumki çok yemieyeyimtoplu alıntı yapayım dedim olmadı .yine sırayla cevap yazmaya çalışayım.
Yağmurgözlü:ne çok eğlendim okuyunca.en çok ta telefonla ilgili olana.yurdum insanı ne kadar yaratıcı.
özellikle kara mizahta üstümüze yok.zaten yaşantımız karamizah.farkındaysanız burda biraz ironi var.!!
ffarkkettiniz mi???
saferan ben diyete devam deyip kurtulmaya çalışıyorum sende üstüne gidip ''yaz takipteyiz diyorsun...burda yazayım da bir tencere yaprak sarıp,git gel iki çatal aldığım ,eşime zorla bir tabak kaldığı ortaya mı çıksın..valla yazmam.ben en iyisi perşembeden izin alayım.
citolllllll nerdesin???
dilenci strese yapma,al eline kitabını.yanınada bir termos bitkisel çay,doğru açık havaya.
oğlum üniversite sınavına hazırlanırken ben okuldan dönmeden çantayı hazırlıyordum.inanmazsınız küçük aygaz bir tava bir cezve biraz malzeme doğru çamların altına götürüyordum.bayağı faydası oluyordu..beraber çalışıyorduk...
sağol abla ben veririmde babamız kimselere veremeyecek nazlı kızını kimselere vermem ben kızımı diyor aminnnnnnnnnnnsaferan allah bağışlasın ayşe feyzamızı
derinciğim nazımıza da maşallah
tursarinin oğlu bakalım hanginize damat olacak.valla tam bir çapkın,ateş parçası
allahım tüm yavrularımıza sağlık ve afiyet ihsan etsin...
Günaydın sisko arkadaşlar...kaydirigubbakcemile3
Güzel bir gün geçirin emi..opuyorumnanaktan
canım raglden dolayı olabiliyor olsun vermişsin yinede durmak yok yola devam
demek elini kolunu nereye sokacağını bilemedin mahçup gelinler gibi çok güldüm iyiki sinemada doğurmadınkaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın sağol canım bugün çektim hemen değiştirdim. benimde haberim yok kaçgündür bende pek giremedim hatta temizliğe kalkıştım günlerdir uğraşıyorum çocuk olunca aralarada gezme girince çabuk bitmiyor birde boyacı haftaya gelecekmiş ağırdan alıyorum. maşallah senin kızında çok tatlı kaç aylık ilk bebeğinmi canım
dün güne gittim sevindirik oldum nihayet anladılar kilo verdiğimi ne güzel kilo vermişsin dediler ne yapıyorsun diye sordularrr. her zaman bana kızarlardı tutamıyorsun boğazını diye....20 gün önce görüştüğümüzde anlamadılar hiç belli değil dediler dün anca gördüler gözleri görmüyor ben ne yapayımmm yaaaaaaa
benim 3üde kız ...oğlan diye eşiminde benimde takıntımız yok allahdan eli ayağı sağlam hayırlı evlat istedim ...sen de,çocuklar arasın da fazla ara verme derim beraber büyürler allah kolaylığını verir
yenacımmmm hahhh şöle yaaa hafif dolgun mu yoksa aşırı dolgunmu bilemiiicimmmmmm
yapma yenacımmm yaa tut kendini inan insan alışınca yemiyor hemen kalkıyorsun bak ben herşeyden yiyorum az az ama akşam yemeğini oldukça hafif geçiriyorum okadar birde kepek ekmeği tabiii kızartma yokk akşam bizde geçmiş olsuna gittik orada cola ikram ettiler birkaç yudum içtikten sonra içmeyeceğim seni dedim döktüm lavasboya ev sahibi görmeden hani alkış bana
Sana en cocaman alkış...:))
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Şenizvereliniortak:içelim:
çiçekleri eve bekliyorum canım cococola yokalsanaalsanasmile kahve içeriz missssgibinzemuszemus
Hoş geldin canım...Hemen endişelenme...Belki de birden vereceksin.herkesin bünyesi farklı.Kimi az az ama sürekli verir ;kimi de durup durup birden verir...selam bayanlar ben de yeni üyeyim 2 haftadır diyet yapıyorum fakat veremedim hiç bunun yanında sabah yürüyüş ve bisiklet var neden kilo veremiyorum diye canım sıkıldı ,
sizlerin yazılarında 1 ayda 10 kilo veren arkadaşlar var,
ben neden veremiyorum kilom 105 geçen yaz 92 iydim şimdi halim bu,
pskolojim çok bozuk ,
evliyim 8 yaşında bir oglum var ,
eşimde manken gibi oysa ben çok kiloluyum ve bu yüzden pskolojim bozuluyor,
asla bırakmayacagım diyeti ve sporu ama yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ,
ayrıyeten 2 haftadır l cartine ve termogenerjik gnc nin ürünlerinide kullanıyorum ve günde 2 fincan form çayı içiyorum ,
neyi yanlış yapıyorum ,
yürümekten ve kilomdan ayaklarımın tabanları sızlıyor çok feci agrıyor ama yinede vazgeçmedim ,
önerisi olan varsa lütfen yazsın ,
hepimize saglıklı bir yaşam diliyorum.
Herkes zayıfladı,bi tek biz kaldık şişko...:))
Baksana bizden başka kimse gelmediğine göre..:dilcikar:
Bende 3 gündür bir yiyorum, önüme gelen herşeyi silip süpürüyorum,,Allah sonumu hayırlı getire...Sende durumlar nasıl.?
Ben iğne ipliğe döndüğüm için pek uğramıyorum.........:roflol::roflol:Ah canım yiyoruz sonrada üzülüp duruyoruz.Yemesek ya.....
Afiyet olsun.Bende dün yedim.Çok güzel geldi ama sonra çok üzüldüm,pişman oldum.
ben de bi bakıyom bi dolaşıyom yeni gördüm yazmışsın bugün bana da kriz geldi irmik tatlısı yapıp yedim vişne soslu geçen yazdan beri buzlukta duruyodu yazlığın vişneleri bugüne kısmetmiş..................ikimiz de çalışmıyozda ondan bizi nöbetçi mi yazdılar acebaaaaaaaaaaaaaaaa........... kaydirigubbakcemile5
Allah kolaylık versin canım.Umarım sınavların çok iyi geçer.....allah allaahh kaç saattir sayfa açık hep bişey çıkıyo kalk otur kalk otur telefona bak derken yazamadım da okuyamadım da..
anlayacağınız benim sınavlar geldi ve tee 8ine kadar da bitmiyor. hiç bi ders hakkında fikrim yok neredeyse. yumurta dayandı not arıyorum herkesten şimdi:) arada uğramaya çalışırım.. görüşmek üzere...
Çok iyi gidiyorsun maaşallah.Sakın bozma.Sonrası kötü geliyor.....bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
1/4 simit
salatalık domates
ara
unuttum
öğlen
3 porsiyon et
salata
ara
5 etiform
1 kase yoğurt
akşam
1 dl ekmek
kabak yemeği
1 çb yoğurt
salata
ara
2 meyve
Kolay gelsin canım.Yorulunca diyete uymak zor oluyor ama pek kaçırmamışsın.Aferin....günaydın herkeze
günaydın yenacım nasılsın aşağıda sen,i görüyorum
ben çok yorgunum annem badana yapıyor diye ona yardıma gittim . ama çocukla çok zor oldu hem çocukla ilgilen hem yemek hazırla yedir içir hem temizlik yap hiç bir yerim tutmuyor tabiiii diyetimede dikkat edemedim dün kalabalıkla hiç diyet yapılmıyor. akşam yemeğinde iç pilav ve tavuk yedim ekmeksiz bir arada kaymaklı bisküvi yedim çayın yanında hemen bugün 500 gr fazlayım yaaaa deliricem bu kadarcık şeyle aslında okadar az yiyorumki yinede çok ağır gidiyor .
Hoş geldin canım.Sık sık gel sohpet eder diyet bilgilerimizi paylaşırız.....bn 93 kiloyum sürekli dietler dnyrm ama dha istediğim gibi zayıflayamdm şimdide br diete başlyrm bnide gruba alınn .d.d
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisyenacımmmm hahhh şöle yaaa hafif dolgun mu yoksa aşırı dolgunmu bilemiiicimmmmmm
yapma yenacımmm yaa tut kendini inan insan alışınca yemiyor hemen kalkıyorsun bak ben herşeyden yiyorum az az ama akşam yemeğini oldukça hafif geçiriyorum okadar birde kepek ekmeği tabiii kızartma yokk akşam bizde geçmiş olsuna gittik orada cola ikram ettiler birkaç yudum içtikten sonra içmeyeceğim seni dedim döktüm lavasboya ev sahibi görmeden hani alkış bana
Oh ne güzel bir teklif.Hemen geliyorum.....Şenizvereliniortak:içelim:
çiçekleri eve bekliyorum canım cococola yokalsanaalsanasmile kahve içeriz missssgibinzemuszemus
Bizimkiler sade olsun değilmi YENACIĞIM.....Malum sıkı diyetteyiz...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Mmmmmmmm ne güzel olur karşılıklı..Kahvede çok severim ben..:))
Selam canım....selammmmmmmm kızlarrrrrrr..
kızlar ben dökülüyorum...yorulmuşum..sabah zor kalktım..
malum dün tatildi....hafta sonu oğlum için KURAN okutacağım için dün dip köşe temizlik yaptım..akşam üstüde asker alışverişine çıktık...ne lazımsa aldık çok şükür..ama bende hal kalmadı..hem temizlik hem alışveriş..bittimm çok iyi oldu bu tatil alışveriş için izin almak sorun olacaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?