20 dk da spor. gün içinde 5000 adımSabah su
Granül kahve yeşil çay içtim.
Öğlen 2 yumurta peynir kaşar 2–3 ceviz 3 tane zeytin
Hastane dönüşü yine granül kahve
Akşam 1.5 porsiyon bulgur pilavı didiklenmiş tavuk yarım kase yoğurt.
Onuşimdi anlayamayız dedi Dr. Tüpü almadı ama hasar olup olmadığını bilemiyoruz.Ben geldiğim de hastanedeydi. Geçmişe bakmak aklıma gelmedi.
Çok geçmiş olsun. Tüplerde sıkıntı varmı?
Nasilsin cnm daha iyimisinOnuşimdi anlayamayız dedi Dr. Tüpü almadı ama hasar olup olmadığını bilemiyoruz.
Sütü yapan su. Dikkat edersen kilo verirsn emzirdikçe kalori yakıyorsun. Kahvaltıda haş yumurta ve ceviz ye uzun süre tok tutuyor ara öğün de fındık falan. Gidip çikolata hamur işi yeme fazla. Bu arada gebelik boyukaç kilo aldın? Şimdi kaçan?Bebeğim büyüdükçe daha sık ve çok emziriyorum..
Bu sefer resmen midemde filler halay çekiyor,sonuç itibariyle benim diyet işi yatar
Sezaryan gibi dikiş ağrım var. Çok şükür ilk güne göre daha iyiyim.Nasilsin cnm daha iyimisin
inşallah yoktur. yapışıklık filanda olmaz. sende enfeksiyon açısından dkkat et canım. elinden ancak dışa müdahale etmek gelir. vucudun takviyesini eksik etme. kendine iy bakOnuşimdi anlayamayız dedi Dr. Tüpü almadı ama hasar olup olmadığını bilemiyoruz.
Gebelikten çocuktan çok korkuyorum ama.çok isterdim dıkıntsz sorunsuz normal doğum yapmayı. Hep 3 çocuk hayalim vardı. Nasip değilmilNasilsin cnm daha iyimisin
Allah hayirlisini versin cnmGebelikten çocuktan çok korkuyorum ama.çok isterdim dıkıntsz sorunsuz normal doğum yapmayı. Hep 3 çocuk hayalim vardı. Nasip değilmil
Canım 75 ile hamile kaldım 93 ile doğuma girdim..şimdi 83 um..Sütü yapan su. Dikkat edersen kilo verirsn emzirdikçe kalori yakıyorsun. Kahvaltıda haş yumurta ve ceviz ye uzun süre tok tutuyor ara öğün de fındık falan. Gidip çikolata hamur işi yeme fazla. Bu arada gebelik boyukaç kilo aldın? Şimdi kaçan?
Bendehamileligimde kilo almiyirdum digumdan sonra veriordum. 1 ay sonra verdigimi fazlasiyla aliyordum.Bebeğim büyüdükçe daha sık ve çok emziriyorum..
Bu sefer resmen midemde filler halay çekiyor,sonuç itibariyle benim diyet işi yatar
Canım hiç mi evladın yok? Rabbimden herşeyin hayırlısını iste. Bende hep 3 çocuk hayali kurdum. Benim korkularımda bambaşka.Gebelikten çocuktan çok korkuyorum ama.çok isterdim dıkıntsz sorunsuz normal doğum yapmayı. Hep 3 çocuk hayalim vardı. Nasip değilmil
Tatlım lahana turşusunu nasıl yaptın. Benim küçük oğlana düşünüyorum bende. Çok yerde denk geldim şu gaps diyetiyle.Kizlar seviye 8 deyim 1. Gunum
Sabahtan aksama kadar menu ayni olacak. Aralarda cay kahve olabilir aksam yemegim farkli olacak
07.30 4 adet spiriluna tablet 1 tk corek otu yagi 1 limon suyu 1 sb su
08.30 cay
10.00 1 sb kambocya mantari cayi
11.30 filtre kahve
13.00 250 gr kefir 250 gr probiyotik yogurt
15.30 turk kahvesi
17.00 spora gittim 18.20 eve geldim
18.45 400ml kemik suyu
(Buaraya kadar 40 gun standart olacak cay kahve degisebilir sadece. Aksam yemek saatim mecbur bu saate kaliyor cunku eve gel kemik suyu ic anca. Yemekten 45dk once icmek gerekiyirmus)
19.30 yemekten once 1 yk elma sirkesi. Salata kofte tabagin kenarindaki beyaz yer lahana tursusu probiyotik maya ile yaptim. (Yemektede sirke ve tursu standart olacak)
Su 2 lt yi gecti
Spor 15 dk kosu bandi + 15 dk kondisyon bisikleti + 15dk eliptik + 100 ip atlama
Eki Görüntüle 2585586
Ameliyat olmuşsun sanirim gecmis olsunOnuşimdi anlayamayız dedi Dr. Tüpü almadı ama hasar olup olmadığını bilemiyoruz.
Ahmet apanin sayfasinda probiyotik tursu tarifi vardi onunla yaptim.Canım hiç mi evladın yok? Rabbimden herşeyin hayırlısını iste. Bende hep 3 çocuk hayali kurdum. Benim korkularımda bambaşka.
Bazen kendimi kedi gibi hissediyorum. Doğurup biraz emzir sonra bırakıp git. O kadar çok belkiler im keşkelerim var ki.
Rabbim esirgesin asilik etmekten fark etmeden baş kaldırmaktan korkuyorum. Şimdiki duam rabbim hayırlısı ise hakkımızda 3 gebeliği nasip et. Ama o da can o da bakım isteyecek ilgi sevgi. Sırf ben istiyorum diye.
Tatlım lahana turşusunu nasıl yaptın. Benim küçük oğlana düşünüyorum bende. Çok yerde denk geldim şu gaps diyetiyle.
Bi yerde okudum. Lahanaları tuzla ov suyunu çıkar. Sonra onları kavanoza koy 10 gün serin bir yerde beklesin kendi suyuyla yazıyordu. Sen nasıl yapıyorsun
Sağol canımAhmet apanin sayfasinda probiyotik tursu tarifi vardi onunla yaptim.
Probiyorik tursu mayasini tarifine gore hazirladim. Lahanalari dograyip kavanoza yerlestirdim tane karabiber ve sarimsak koydum aralarina. Uzerine suyunu koydum. 2-3 gunde bir agzini acip gazini cikarttim gazi gidince bir daha yapmadim. 3-4 hafta sonra yenme kararina geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?