Aslında sevmediğimiz yiyecekleri yemekte bir tür diyet şekliymiş biliyormusunHayırlı cumalar hanımlar
Kilo 81.5
Moralim bozuldu .99 dan 76 ya indim ve yıllarca yediklerime dikkat ettim ve 79 u asmadim bozunca en cok 79 da durdurdum kendimi . 78 le 15 tatile girdim 2 hafta da 3 kilo aldım. vucudum diyete alıstigi icin diyet yapiyosam form koruyorum. sporsuz kilo veremiyorum. Normal yersem ki pilav filan yemedim alıyorum hemen. Suan adet siskinligi var ve bağırsak sorunu 80.5 desem yine cok aldım
geçmiş listeyi bulamadımEline saglik cnm
Yarin aksama kadar herkes bildirim yapsin seni de eklerim listeye.
Buradan ayrılma amaslm kızlar
kt sonrası tabiki kilo aldım çünkü bağırsaklar dolmaya başladı ve tuz tüketmeye başladım. bu yüzden takımdanda izine ayrıldım. yeni düzene alışınca takımdaki listeye tekrar dönücem inşallah.
yok hiç bir yerden ayrılmmıyorum sadece takımdaki listeden çıktım ordada menü paylaşmaya devam edicem. kendi özel durumumdan takımım etkilensin istemedimBuradan ayrılma ama
Grupla beraber mi baslayacaksin yoksa kendin baslayip grupla devam mi edeceksin?Bulamiyorum ne kadar artı oldun canım birde Ahmet apa söylüyor mu bu seviye şunları yapıyoruz ve ya işte 8. Seviye de probiyotik ürünleri hatırlatma yapıyor mu şu an tüm seviyelere hakimim inşallah başlayacağım Allah nasip ederse
Havani sevsinler super degilmiste idare edermisteTunaydinnnlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 91.9
Bugun 90.8
Fark 1.1
Süper degil ama hic yoktan iyidir :)
Bu hafta sıfır kacamak olmasina ragmen bekledigimden az gitti
Yok kuzum gerçekten bu hafta hedefim - 2 di en azHavani sevsinler super degilmiste idare edermiste
Güle güle iyi günlerde incecik incecik kullan cnmEki Görüntüle 2586534 Eki Görüntüle 2586536
Bugun siparisim geldi 38 beden aldim kalibi bol oldugh icin oldu cok guzel durdu
Bir tanede 38 beden kap aldim ama o olmadi onda anca 42 olur hatta 44 daha dokumlu durur kalibi darmis. O da buydu
Eki Görüntüle 2586537 Eki Görüntüle 2586538
Üstünde paralansınEki Görüntüle 2586534 Eki Görüntüle 2586536
Bugun siparisim geldi 38 beden aldim kalibi bol oldugh icin oldu cok guzel durdu
Bir tanede 38 beden kap aldim ama o olmadi onda anca 42 olur hatta 44 daha dokumlu durur kalibi darmis. O da buydu
Eki Görüntüle 2586537 Eki Görüntüle 2586538
Güle güle iyi günlerde incecik incecik kullan cnm
Tesekkur ederim kizlarÜstünde paralansın
İyi günler de giy
InsaAllah canim ya bi duzene giremedim gittiAslında sevmediğimiz yiyecekleri yemekte bir tür diyet şekliymiş biliyormusun
15 tatildendir düzenini kurarsın geri
Grupla başlayacağım canım motivasyonumu kaybetmemek için çok iyi inşallah bende güzelce devam edebilirimGrupla beraber mi baslayacaksin yoksa kendin baslayip grupla devam mi edeceksin?
Seviye gecislerinde bize hayirlatm yapiyorlarda 2 gun sonra 5 gun sonra soyle boyle yapiyoruz vs diye yada seviye 7ye baslamadan 1-2 hafta onceydi seviye 8 hazirliklarinizi yapmaya baslayin seklinde hatirlatma yapmislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?