Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar hanımlar
Kilo 81.5
Moralim bozuldu .99 dan 76 ya indim ve yıllarca yediklerime dikkat ettim ve 79 u asmadim bozunca en cok 79 da durdurdum kendimi . 78 le 15 tatile girdim 2 hafta da 3 kilo aldım. vucudum diyete alıstigi icin diyet yapiyosam form koruyorum. sporsuz kilo veremiyorum. Normal yersem ki pilav filan yemedim alıyorum hemen. Suan adet siskinligi var ve bağırsak sorunu 80.5 desem yine cok aldım

Aslında sevmediğimiz yiyecekleri yemekte bir tür diyet şekliymiş biliyormusun
15 tatildendir düzenini kurarsın geri

merhaba ben,
afferin sana , bundan 5 ay önce 87 kilo ile merhaba demiştin buraya
şimdi olmuşsun 94 kilo , amacın ne söyler misin ?

her önüne gelenin karnını sevip ayy bebek mi var demesi çok mu mutlu ediyor seni
giydiğin kıyafetlerde 46 beden yazması utandırmıyor mu
ya da karnın yüzünden pantolonun sıkışıp aşağı inip seni itici göstermesi

hepsini geçtim de o 4 yaşında ki oğlunun dönüp
anneee sen koca göbüşlüsün diye kahkaha atması da mı sıkmıyor seni

ahhh ben, çok haklısın
kendimi yorgun, isteksiz, iştahlı hissediyorum
toparlanma vaktinin geldiğini biliyorum
ama artık silkenmenin zamanı geldi
bugün söz veriyorum , söz vermeliyim
artık bu söze uymalıyım ...

Grupla beraber mi baslayacaksin yoksa kendin baslayip grupla devam mi edeceksin?
Seviye gecislerinde bize hayirlatm yapiyorlarda 2 gun sonra 5 gun sonra soyle boyle yapiyoruz vs diye yada seviye 7ye baslamadan 1-2 hafta onceydi seviye 8 hazirliklarinizi yapmaya baslayin seklinde hatirlatma yapmislardi

Aslında sevmediğimiz yiyecekleri yemekte bir tür diyet şekliymiş biliyormusun
15 tatildendir düzenini kurarsın geri
InsaAllah canim ya bi duzene giremedim gitti
Eksi olan hanımlar menü bildirenler cok tesekkürler hevese geliyorum sizleri gördükçe

Grupla başlayacağım canım motivasyonumu kaybetmemek için çok iyi inşallah bende güzelce devam edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…