Cok tebrikler cnmKızlar bireysel de 3 olmuşum bu gaz bana iyi gelir umarım
Ben listede yoktum ya çok önemsemedim.Cok tebrikler cnm
Buraya bildirim yaparken
Gecen hafta
Bugun
Fark
seklinde yazarsan ne kadar verdigini anlariz :))
Paylasimda gördüm ben
Cumadan cumaya hesap ediyoz :)Ben listede yoktum ya çok önemsemedim.
Pazartesi 83 dü
Geçen cuma 82.6 dı
Kapı kapı gezince kafam karışmış.Cumadan cumaya hesap ediyoz :)
Canım ödemin vardır daha senin.İyi geceler kızlar. Uzun süredir tartkmamştm. Bugün 83.8 çıktım. Şöyle 4 kilo versem 79 görsem ne güzel olurdu. Biraz iyileşeym döneceğim. Bu aralar yoğunum tanıdıklar ziyarete geliyor onlarla ikramlar olunca normalinden fazla yemiş oluyrm. Haftaya okula dönünce daha dikkatli olabilirm.belki serumlardan dolayı şişlik falan da vardr
Bende yanlış yere mi geldin dedim
canım iyileştim de başka bir sıkıntı girdi araya. göğsümün biri kaç gündür ağrıyor. bıçak saplanıyor sanki. anlamadım nedenini. canım çok yanıyor. hafta içi doktora gideceğim. ona kafayı taktım.
çok geçmiş olsun tatlım.Benim hastalık girdi araya. Geçen hafta ameliyat oldum. Diyet falan yalan oldu. Ama görenler kiloverdiğimi söylüyor.
gülbecim bu sefer ben de başlamak istiyorum.@HasibeG ne kadar artı oldun canım birde Ahmet apa söylüyor mu bu seviye şunları yapıyoruz ve ya işte 8. Seviye de probiyotik ürünleri hatırlatma yapıyor mu şu an tüm seviyelere hakimim inşallah başlayacağım Allah nasip ederse
Geçmiş olsun canım, yel girmiştir, kafaya takma ama doktora görünmekte fayda variyi akşamlar kızlarrr mutlu haftasonları
Masallah canım iyi gitmiş kilon senden fazlayım malesef, bir ara 90 gördüm oha falan dedim daha fazla şişmeden geri vites yaptım, koşu bandım bozuldu tamir için götürdüler bakalım ne kadar hesap çıkıcak, olmazsa yeni alicam, hamilelik değilmiş bu arada kist im varmış nur topu gibi neyseki 10 gün gecikmeli regl oldum da biraz rahatladım start verdim inşallah yaza az kaldı malum 10 kilo versem yeticek şimdilikİyi geceler kızlar. Uzun süredir tartkmamştm. Bugün 83.8 çıktım. Şöyle 4 kilo versem 79 görsem ne güzel olurdu. Biraz iyileşeym döneceğim. Bu aralar yoğunum tanıdıklar ziyarete geliyor onlarla ikramlar olunca normalinden fazla yemiş oluyrm. Haftaya okula dönünce daha dikkatli olabilirm.belki serumlardan dolayı şişlik falan da vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?