Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cumadan cumaya hesap ediyoz :)
Kapı kapı gezince kafam karışmış.
Bu aralar çok yanlız hissediyorum. Kendimi buraya atıyorum iyi geliyor. Anlaştığın biriyle oturup boş sohbet edersin kafan dağılır ya. Benim kafa dağınıklığım da burası
Çok dağıtmışım

İyi geceler kızlar. Uzun süredir tartkmamştm. Bugün 83.8 çıktım. Şöyle 4 kilo versem 79 görsem ne güzel olurdu. Biraz iyileşeym döneceğim. Bu aralar yoğunum tanıdıklar ziyarete geliyor onlarla ikramlar olunca normalinden fazla yemiş oluyrm. Haftaya okula dönünce daha dikkatli olabilirm.belki serumlardan dolayı şişlik falan da vardr

Canım ödemin vardır daha senin.

60kiloyum fulya ne yaptin cnm daha iyimisin
canım iyileştim de başka bir sıkıntı girdi araya. göğsümün biri kaç gündür ağrıyor. bıçak saplanıyor sanki. anlamadım nedenini. canım çok yanıyor. hafta içi doktora gideceğim. ona kafayı taktım.
Benim hastalık girdi araya. Geçen hafta ameliyat oldum. Diyet falan yalan oldu. Ama görenler kiloverdiğimi söylüyor.
çok geçmiş olsun tatlım.
gülbecim bu sefer ben de başlamak istiyorum.

Masallah canım iyi gitmiş kilon senden fazlayım malesef, bir ara 90 gördüm oha falan dedim daha fazla şişmeden geri vites yaptım, koşu bandım bozuldu tamir için götürdüler bakalım ne kadar hesap çıkıcak, olmazsa yeni alicam, hamilelik değilmiş bu arada kist im varmış nur topu gibi neyseki 10 gün gecikmeli regl oldum da biraz rahatladım start verdim inşallah yaza az kaldı malum 10 kilo versem yeticek şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…