- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Başla canım destek de olalım birbirimizecanım iyileştim de başka bir sıkıntı girdi araya. göğsümün biri kaç gündür ağrıyor. bıçak saplanıyor sanki. anlamadım nedenini. canım çok yanıyor. hafta içi doktora gideceğim. ona kafayı taktım.
çok geçmiş olsun tatlım.
gülbecim bu sefer ben de başlamak istiyorum.
Geçmiş olsun ciddi değildir inşallahMasallah canım iyi gitmiş kilon senden fazlayım malesef, bir ara 90 gördüm oha falan dedim daha fazla şişmeden geri vites yaptım, koşu bandım bozuldu tamir için götürdüler bakalım ne kadar hesap çıkıcak, olmazsa yeni alicam, hamilelik değilmiş bu arada kist im varmış nur topu gibi neyseki 10 gün gecikmeli regl oldum da biraz rahatladım start verdim inşallah yaza az kaldı malum 10 kilo versem yeticek şimdilik
Geçmiş olsun canım, yel girmiştir, kafaya takma ama doktora görünmekte fayda var
Başla canım destek de olalım birbirimize ☺
Mart ayında başlayacak ama gün belli değil bakalım inşallahevet takvim yayınlansın başlayalım. beraber yaparsak daha iyi olur.
o zamana kadar yiyip içelimMart ayında başlayacak ama gün belli değil bakalım inşallah
Teşekkürler şimdilik ciddi bir durum yok dedi doktorumGeçmiş olsun ciddi değildir inşallah
Fulyacim nerelerdesin gel başlayalım birlikte kac kg oldunyel girecek bir durum olmadı ama. soğukta kalmadım. bir yere çarpmadım da. anlamadım gitti.
sonuç iyi olsun canım. hadi bakalım hayırlısıIyi akşamlar❤
Yumurta diyetinde 4. Günüm, devam ediyorum 7 gün yapacağım inşallah, Tartılmıyorum, kilo bildirimi yapamıyorum o yüzden.
amin canımgünaydın +90nin fıstık hatunları..gununuz guzel geçsin.
bu aralar hiç keyfim yok tatlım. kilo da aldı başını gitti. mart ayında seviyelere başlayayım diyorum. şimdi başla desen hemen başlayacak ruh halinde değilim. depresyonda mıyım neyim anlamadım. evden hiç çıkmayayım, oturayım, yatayım kalkayım, film izleyeyim, uyuyayım istiyorum hepFulyacim nerelerdesin gel başlayalım birlikte kac kg oldun
gecmis olsun cnmanım iyileştim de başka bir sıkıntı girdi araya. göğsümün biri kaç gündür ağrıyor. bıçak saplanıyor sanki. anlamadım nedenini. canım çok yanıyor. hafta içi doktora gideceğim. ona kafayı taktım.
aaa masallah cnmIyi akşamlar❤
Yumurta diyetinde 4. Günüm, devam ediyorum 7 gün yapacağım inşallah, Tartılmıyorum, kilo bildirimi yapamıyorum o yüzden.
Geçmiş olsun isilcimMasallah canım iyi gitmiş kilon senden fazlayım malesef, bir ara 90 gördüm oha falan dedim daha fazla şişmeden geri vites yaptım, koşu bandım bozuldu tamir için götürdüler bakalım ne kadar hesap çıkıcak, olmazsa yeni alicam, hamilelik değilmiş bu arada kist im varmış nur topu gibi neyseki 10 gün gecikmeli regl oldum da biraz rahatladım start verdim inşallah yaza az kaldı malum 10 kilo versem yeticek şimdilik
Nerdeyse sana yaklastimsonuç iyi olsun canım. hadi bakalım hayırlısı
amin canımbebiş nasıl
bu aralar hiç keyfim yok tatlım. kilo da aldı başını gitti. mart ayında seviyelere başlayayım diyorum. şimdi başla desen hemen başlayacak ruh halinde değilim. depresyonda mıyım neyim anlamadım. evden hiç çıkmayayım, oturayım, yatayım kalkayım, film izleyeyim, uyuyayım istiyorum hep1 yıldan fazladır sağlık problemlerim yoğunlaştı. ameliyat sonrası da tam toparlayamadım. hala kan değerlerim normale girmedi. çok bunaldım.
şimdi de şu göğüs ağrısı canımı sıkıyor.
kilo olarak 88.5-89 lardayım.
Canım öncelikle sağlıkla kucağına al bebeğini.Ben hamileyim 1 ay sonra dogum var 100kiloya yaklastim nasil kilo vericem ben
nette araştırdım önceki gün. değişik sebepler olabiliyormuş. stres, kalp rahatsızlıkları, göğüste 2 cm lik kistler vs. ister istemez insan huzursuz oluyor.gecmis olsun cnm
Tabi git kontrole iyi olur
Stresde etkilmis olabilir
harikasınNerdeyse sana yaklastim
emzirme döneminde de olsan hamurişi, ekmek, tatlıyı az tüketirsen ve bol suyla yine de kilo verirsin canım. sıkı diyete gerek yok.Canım öncelikle sağlıkla kucağına al bebeğini.
Bende yaklaşık 1 ay önce doğum yaptım 93 kilo ile..10 kilosu gitti kaldım 83 ile..emzirirken diyet yapılmıyor ama biraz sağlıklı beslenmeye çalışarak ve sporla gidecektir diye umuyorum..
Mrblar kızlar nasılsınız❣ Bayadir uğrayamiyorum topiği görünce bı slm vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?