Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Başla canım destek de olalım birbirimize

Geçmiş olsun ciddi değildir inşallah

Sabah 1 tarçınlı kahve hiç sevmedim
Öğlen sucuklu yumurta peynir zeytin 3 çeri domates
1 granül kahve şekersiz sütsüz
Akşam 1 porsiyondan biraz fazla tavuklu bulgur pilavı yoğurt 2 tane turşu
17.15 de yemek bitti

Iyi akşamlar❤
Yumurta diyetinde 4. Günüm, devam ediyorum 7 gün yapacağım inşallah, Tartılmıyorum, kilo bildirimi yapamıyorum o yüzden.
sonuç iyi olsun canım. hadi bakalım hayırlısı
günaydın +90nin fıstık hatunları..gununuz guzel geçsin.
amin canım bebiş nasıl
Fulyacim nerelerdesin gel başlayalım birlikte kac kg oldun
bu aralar hiç keyfim yok tatlım. kilo da aldı başını gitti. mart ayında seviyelere başlayayım diyorum. şimdi başla desen hemen başlayacak ruh halinde değilim. depresyonda mıyım neyim anlamadım. evden hiç çıkmayayım, oturayım, yatayım kalkayım, film izleyeyim, uyuyayım istiyorum hep 1 yıldan fazladır sağlık problemlerim yoğunlaştı. ameliyat sonrası da tam toparlayamadım. hala kan değerlerim normale girmedi. çok bunaldım.
şimdi de şu göğüs ağrısı canımı sıkıyor.

kilo olarak 88.5-89 lardayım.

gecmis olsun cnm
Tabi git kontrole iyi olur
Stresde etkilmis olabilir
Iyi akşamlar❤
Yumurta diyetinde 4. Günüm, devam ediyorum 7 gün yapacağım inşallah, Tartılmıyorum, kilo bildirimi yapamıyorum o yüzden.
aaa masallah cnm
Sonucunu merakla bekliyorum
Geçmiş olsun isilcim
Sevindim onemli bisey olmamasina

Sende baya almışın

Nerdeyse sana yaklastim

Ben hamileyim 1 ay sonra dogum var 100kiloya yaklastim nasil kilo vericem ben
Canım öncelikle sağlıkla kucağına al bebeğini.
Bende yaklaşık 1 ay önce doğum yaptım 93 kilo ile..10 kilosu gitti kaldım 83 ile..emzirirken diyet yapılmıyor ama biraz sağlıklı beslenmeye çalışarak ve sporla gidecektir diye umuyorum..

gecmis olsun cnm
Tabi git kontrole iyi olur
Stresde etkilmis olabilir
nette araştırdım önceki gün. değişik sebepler olabiliyormuş. stres, kalp rahatsızlıkları, göğüste 2 cm lik kistler vs. ister istemez insan huzursuz oluyor.
Nerdeyse sana yaklastim
harikasın
emzirme döneminde de olsan hamurişi, ekmek, tatlıyı az tüketirsen ve bol suyla yine de kilo verirsin canım. sıkı diyete gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…