Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meme ultrasonu ya da mamografi çektirdin mi hiç, Türk kadınlarının çoğunda fibro kisttik yapı varmış, kafan rahat etsin diye baktırsan iyi olur

[QUOTE="mefkurem, post: 62702031, member: 650201"
aaa masallah cnm
Sonucunu merakla bekliyorum

[/QUOTE]
Çok zor veriyorum yüksek rakamlar beklemiyorum o yüzden ama beni frenledi. Ketoya başladıktan sonra bir kez tatlı yedim ertesi gün yumurta diyetine karar verip başladım. Daha 1 ay olmadı bu diyete başlayalı, rahatım ama, çok germiyor beni. Kolestrolüm yüksek çıktı sadece, spor yapabilsem o da düzene girer.

Meme ultrasonu ya da mamografi çektirdin mi hiç, Türk kadınlarının çoğunda fibro kisttik yapı varmış, kafan rahat etsin diye baktırsan iyi olur

daha önce çektirdim canım. mayıs gibi yine mamografi randevum var. yazın ultrason çekildi. hafta içine randevu alacağım.

Merhaba canm. Hamilelik nasıl gidiyor? Dikkat et de kilo alma gebelikte ben 8 kiloyla doğuma gitmiştim.
İyi gidiyor canım şükür bklm ay insAllah ya bende öyle olması için çabalıyorum henüz almadım eksideyim 8 kilo çok güzel bundan sonrası önemli artık Bebek büyüdükçe alırım herhalde sağlık olsun yeniden gelirim aranıza kilo vermeye kaldığım yerden

tartiya gunde 3 kere falan cikiyorum
Sonunda kiloyla kafayı bozacagim
Canım sen yeni doğum yaptın. Birden gitmez kilolar ir dedoğum şişliği oluyo bir yıla anca iner. Ben de kilodiye takıyorum karın bölgeli ablam hep daha iner ödemin derdi. İnanmazdım ama öyle oldu:)

tartiya gunde 3 kere falan cikiyorum
Sonunda kiloyla kafayı bozacagim

Lohusalıkla ilgisi vardır doğumdan sonra bende çok daralmıştım vakit geçmiyodu bi türlü lesli yapamıyorum diye üzülüyodum.

Bir daha hiç geri gelmeyecek bu günler tuğçecim keyfini tadını çıkarmaya çalış her türlü zorluğa rağmen.

Zaten emziren kadın neler yaparsa kilo verir biliyorsun. Moralini hiç bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…