- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
İyi geceler ❤
Selam vermeden olur mu?
nerelerdesin be hatun..kaldık burada şişman şişman,yanlız yanlız.
Kız tamam da 1 tanecik kardeşimin düğünü var yaza,ne giyecem bu sallanan gobegimle..1 yıl neyim bekleyemem ki..ayrıca hatunlar doğuruyor 1 ay sonra bikini giyiyor,biz niye boyleyik Allahım,oksijen bile kilo yapıyor...delllenecegimmmmm.Canım sen yeni doğum yaptın. Birden gitmez kilolar ir dedoğum şişliği oluyo bir yıla anca iner. Ben de kilodiye takıyorum karın bölgeli ablam hep daha iner ödemin derdi. İnanmazdım ama öyle oldu:)
Olmayaymış iyiymiş..Ama bak hasibeye hatun eridi valla maşallah.Ben 112 yi görmüşüm hey yavrum
Kız tamam da 1 tanecik kardeşimin düğünü var yaza,ne giyecem bu sallanan gobegimle..1 yıl neyim bekleyemem ki..ayrıca hatunlar doğuruyor 1 ay sonra bikini giyiyor,biz niye boyleyik Allahım,oksijen bile kilo yapıyor...delllenecegimmmmm.
Aleyküm selam iyi geceler canımİyi geceler ❤
Selam vermeden olur mu?
Azck dikkat edecek giderhem sen emziren anne bu saatte iye uyanksn. bebiş uyuyunca uyu dinlen. uykusuzluk sinir stres herşeyi yaparKız tamam da 1 tanecik kardeşimin düğünü var yaza,ne giyecem bu sallanan gobegimle..1 yıl neyim bekleyemem ki..ayrıca hatunlar doğuruyor 1 ay sonra bikini giyiyor,biz niye boyleyik Allahım,oksijen bile kilo yapıyor...delllenecegimmmmm.
Aynen haklisin..hadi yattım ben iyi geceler.Azck dikkat edecek giderhem sen emziren anne bu saatte iye uyanksn. bebiş uyuyunca uyu dinlen. uykusuzluk sinir stres herşeyi yapar
Hoş geldin bonushergaf
Mefkurem
ISILDURU
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
maralgozlu
Tgcervanne0133
Nasılsınız iyisinizdir inşallah ❤
Mthn83 hoşgeldin sende :)
Ak kelebek ❤
Sende hoşgeldin bi kafa dağıtmaya gitti dediler iyisin inşallahhergaf
Mefkurem
ISILDURU
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
maralgozlu
Tgcervanne0133
Ak kelebek ❤
Hadi inşallah95 kg benim kırmızı çizgimdi
(ben olmuş 96.2)
bu sabah büyük bir motivasyon ile başladım
hadi bismiAllah ...
Iyi olmaya çalışıyorum canım ozlettin kendini bende yedim içtim şiştim malesef 112 diyince acillikoldun sandım öncehergaf
Mefkurem
ISILDURU
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
maralgozlu
Tgcervanne0133
Ak kelebek ❤
Geçmiş olsun. En azından 2 haftayı geçir sen çok iyi olur. Gaz yapıcı kasılmaya sebep olacak şeylerden kaçın.Selam. Herkes iyidir inşallah :)
Benim erken dogum tehlikem var yatmaya calisiyorum firsat buldukça. Dun anneme geldim. Kizimda hasta yine ortakulak iltihabina çevirmiş. Kafayi yemis bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?