Kasılma yok. Bebek asagi inmis cok fazla. Uzanmak gerekli. Suan 9 gun daha dayanmamiz lazim en szGeçmiş olsun. En azından 2 haftayı geçir sen çok iyi olur. Gaz yapıcı kasılmaya sebep olacak şeylerden kaçın.
Akciğerler son ayda gelişir. Eğer normal doğum olacaksa suyuyla ilgili sorun yoksa bebek darda değilse 38. Haftayı mutlaka bitir. Nst normal mi?Kasılma yok. Bebek asagi inmis cok fazla. Uzanmak gerekli. Suan 9 gun daha dayanmamiz lazim en sz
İlk cocugum sezeryanla dogdu. Suan ki risk o yuzden. Cati agrim cok fazla.. nstde kasılma cikmadi gecen hafta ama 3 4 gundur kasılmalar artti gibi geliyor bana bilemiyorum tabiAkciğerler son ayda gelişir. Eğer normal doğum olacaksa suyuyla ilgili sorun yoksa bebek darda değilse 38. Haftayı mutlaka bitir. Nst normal mi?
Geçmiş olsun canm. 36 hafta dolduktan sonra korkma bebek küveze bile girmez.Selam. Herkes iyidir inşallah :)
Benim erken dogum tehlikem var yatmaya calisiyorum firsat buldukça. Dun anneme geldim. Kizimda hasta yine ortakulak iltihabina çevirmiş. Kafayi yemis bulunuyorum
Canım 2.gebelikte çatı ağrısı daha fazla olur.ilk gebelikten onlar esnediği için 2.de ağrı fazla oluyor. Su gelne nişan gelme si ve doğum sancısı olmazsa ciddiye alma ağrıyıİlk cocugum sezeryanla dogdu. Suan ki risk o yuzden. Cati agrim cok fazla.. nstde kasılma cikmadi gecen hafta ama 3 4 gundur kasılmalar artti gibi geliyor bana bilemiyorum tabi
Belli olmaz yine de 38i gormek istiyorum zaten sezeryanla olacagi icin 38artilarda alicak muhtemelen. İnsallah 2 hafta daha durur yarin 36 bitiyoGeçmiş olsun canm. 36 hafta dolduktan sonra korkma bebek küveze bile girmez.
Agrim en basindan beri var zaten. Doktor bebek asagi inmiş dedi wc harici kalkma dedi. Ama malesef o kadar dikkat edemiyorum. Dun anneme geldim kalkmaya en azindan sadece yusrayla ilgilencem ev işi yapmicamCanım 2.gebelikte çatı ağrısı daha fazla olur.ilk gebelikten onlar esnediği için 2.de ağrı fazla oluyor. Su gelne nişan gelme si ve doğum sancısı olmazsa ciddiye alma ağrıyı
Gecmis olsun cnmKasılma yok. Bebek asagi inmis cok fazla. Uzanmak gerekli. Suan 9 gun daha dayanmamiz lazim en sz
Hosgeldin cnm@hergaf
Mefkurem
@ISILDURU
60kiloyum
@74FRIDA
bengisu022
@maralgozlu
Tgcervanne0133
Nasılsınız iyisinizdir inşallah ❤
Mthn83 hoşgeldin sende :)
@Gulbe seker ❤
Agrim en basindan beri var zaten. Doktor bebek asagi inmiş dedi wc harici kalkma dedi. Ama malesef o kadar dikkat edemiyorum. Dun anneme geldim kalkmaya en azindan sadece yusrayla ilgilencem ev işi yapmicam
Annemde rahatsiz o yüzden mecburen ben buraya geldim hic istemeyerek. Artik idare edicez 2 haftaDikkat edemiyorum olurmu büşra sen niye gidiyosun gelip kalsınlar yanında. Benim arkadaşım 1 ay hastanede yattı bebek doğmasın diye.
Aniden ya suyun gelse vs. Geçici bi dönem seni idare etmeleri lazım.
Annemde rahatsiz o yüzden mecburen ben buraya geldim hic istemeyerek. Artik idare edicez 2 hafta
inşallah beklerse hanfendiYerim balık burcu olucak acele etmezse
gülbecim. hem sayfa sahibi başka grup istemiyor hem de gerek yok zaten. biz birbirimizi biliyoruz. buradan destek oluruz birbirimize. zaten ben akşamdan akşama girebiliyorum buraya. burada yazarız menüleri.
kız bonus nerelerdeydin? neden banlandınİyi geceler ❤
Selam vermeden olur mu?
Canım meleğin vaktinde sağlıcakla gelir inşallah.. son haftalarını ayaklarını uzatıp,mümkün oldukça dinlenerek geçir..sonrası malum "UYKULAR HARAM OLDU,GENCLIGIM TALAN OLDU"Selam. Herkes iyidir inşallah :)
Benim erken dogum tehlikem var yatmaya calisiyorum firsat buldukça. Dun anneme geldim. Kizimda hasta yine ortakulak iltihabina çevirmiş. Kafayi yemis bulunuyorum
Olmayaymis iyiymiş canım senin de..göz açıp kapatana bahar,yaz gelecek..Bu kilolardan kurtulmalıyız acilllll.95 kg benim kırmızı çizgimdi
(ben olmuş 96.2)
bu sabah büyük bir motivasyon ile başladım
hadi bismiAllah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?