Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasılma yok. Bebek asagi inmis cok fazla. Uzanmak gerekli. Suan 9 gun daha dayanmamiz lazim en sz
Akciğerler son ayda gelişir. Eğer normal doğum olacaksa suyuyla ilgili sorun yoksa bebek darda değilse 38. Haftayı mutlaka bitir. Nst normal mi?

Akciğerler son ayda gelişir. Eğer normal doğum olacaksa suyuyla ilgili sorun yoksa bebek darda değilse 38. Haftayı mutlaka bitir. Nst normal mi?
İlk cocugum sezeryanla dogdu. Suan ki risk o yuzden. Cati agrim cok fazla.. nstde kasılma cikmadi gecen hafta ama 3 4 gundur kasılmalar artti gibi geliyor bana bilemiyorum tabi

İlk cocugum sezeryanla dogdu. Suan ki risk o yuzden. Cati agrim cok fazla.. nstde kasılma cikmadi gecen hafta ama 3 4 gundur kasılmalar artti gibi geliyor bana bilemiyorum tabi
Canım 2.gebelikte çatı ağrısı daha fazla olur.ilk gebelikten onlar esnediği için 2.de ağrı fazla oluyor. Su gelne nişan gelme si ve doğum sancısı olmazsa ciddiye alma ağrıyı

Canım 2.gebelikte çatı ağrısı daha fazla olur.ilk gebelikten onlar esnediği için 2.de ağrı fazla oluyor. Su gelne nişan gelme si ve doğum sancısı olmazsa ciddiye alma ağrıyı
Agrim en basindan beri var zaten. Doktor bebek asagi inmiş dedi wc harici kalkma dedi. Ama malesef o kadar dikkat edemiyorum. Dun anneme geldim kalkmaya en azindan sadece yusrayla ilgilencem ev işi yapmicam

Agrim en basindan beri var zaten. Doktor bebek asagi inmiş dedi wc harici kalkma dedi. Ama malesef o kadar dikkat edemiyorum. Dun anneme geldim kalkmaya en azindan sadece yusrayla ilgilencem ev işi yapmicam

Dikkat edemiyorum olurmu büşra sen niye gidiyosun gelip kalsınlar yanında. Benim arkadaşım 1 ay hastanede yattı bebek doğmasın diye.
Aniden ya suyun gelse vs. Geçici bi dönem seni idare etmeleri lazım.

Dikkat edemiyorum olurmu büşra sen niye gidiyosun gelip kalsınlar yanında. Benim arkadaşım 1 ay hastanede yattı bebek doğmasın diye.
Aniden ya suyun gelse vs. Geçici bi dönem seni idare etmeleri lazım.
Annemde rahatsiz o yüzden mecburen ben buraya geldim hic istemeyerek. Artik idare edicez 2 hafta

Ben bugün çok düzensizdim. Adetten mi boşluktanmı bilmiyorum.
Öğlen 1 krep biraz bal peynir domates maydonoz
15de biraz kek 2 tane top kek düşünün(ev yapımı)
17.30 gün boyu tatlı ağırlıklı yediğim için Akşam brokoli salatasıyla bitirdim. Gün boyu yeşil çaylı limonlu içecek
Spor yok

gülbecim. hem sayfa sahibi başka grup istemiyor hem de gerek yok zaten. biz birbirimizi biliyoruz. buradan destek oluruz birbirimize. zaten ben akşamdan akşama girebiliyorum buraya. burada yazarız menüleri.
İyi geceler ❤

Selam vermeden olur mu?

kız bonus nerelerdeydin? neden banlandın

Selam. Herkes iyidir inşallah :)
Benim erken dogum tehlikem var yatmaya calisiyorum firsat buldukça. Dun anneme geldim. Kizimda hasta yine ortakulak iltihabina çevirmiş. Kafayi yemis bulunuyorum
Canım meleğin vaktinde sağlıcakla gelir inşallah.. son haftalarını ayaklarını uzatıp,mümkün oldukça dinlenerek geçir..sonrası malum "UYKULAR HARAM OLDU,GENCLIGIM TALAN OLDU"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…