Kızlar bu aralar cozutmaya meyillim gibi. Umarım adeti bahane etmem kendime
Aazkalmiş doğuma iki hafta daha sabreder inş minnoşBelli olmaz yine de 38i gormek istiyorum zaten sezeryanla olacagi icin 38artilarda alicak muhtemelen. İnsallah 2 hafta daha durur yarin 36 bitiyo
gülbecim. hem sayfa sahibi başka grup istemiyor hem de gerek yok zaten. biz birbirimizi biliyoruz. buradan destek oluruz birbirimize. zaten ben akşamdan akşama girebiliyorum buraya. burada yazarız menüleri.
kız bonus nerelerdeydin? neden banlandın
Kızlar bu aralar cozutmaya meyillim gibi. Umarım adeti bahane etmem kendime
Açlığın yok o ağzında birşeyler geveleme isteği varya öyle birşey
tatlı isterse canın hurma arası 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi ya da kuru kayısı arası ceviz çiğ badem yersin. protein, salata, sebze ağırlıklı ye. tok tutar canım.
Açlığın yok o ağzında birşeyler geveleme isteği varya öyle birşey
Canım yaa burası gerçekten aile gibi aynen canım. 72 ye kadar indim ama çikolatalar karın doyurmuyor ama göbeğe ve popoya doluluk veriyor. Küçüğüm hasta benim canım. Kafası boş olan varmı ki. Her evin kazanı ayrı kaynıyor.Adet olucakmısın oldun mu? Cozutmamak için tatlı yerine koyabilceğin bişeyler ye yst hiç yemeden olmuyo bide kafab doluysa tamam artık hiç çıkmaz aklından :)
Sen çok eskilerdensin operasyon mu olmuştun baya vermiştin diye hatırlıyorum.
Canım yaa burası gerçekten aile gibi aynen canım. 72 ye kadar indim ama çikolatalar karın doyurmuyor ama göbeğe ve popoya doluluk veriyor. Küçüğüm hasta benim canım. Kafası boş olan varmı ki. Her evin kazanı ayrı kaynıyor.
VarSakız var mı evde?
Gelişim geriliği(zeka geriliği)Geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah
Var
Adet oldum bugün onun etkisi sanırım.
Sabah beri ödem sökücü çay içiyorum
Çok şükür canım bıraktığın gibiyim karaciğer temizliğine kadar gelmek istiyorum preeklampsi geçirdim hatırlıyorsun birde tiroid var ya bende inşallah temizlemek istiyorum rabbim yardım etsin hadi beraber yapalım ☺Ak kelebek gülbecim sen neler yapıyosun çoluk çocuk ne alemdesin?
Sende mi karaciğer temizliği yapmak istiyosun?
Ben 1.seviyede 9.günde bıraktım :)
İsimleri kim olduklarını hatırlamıyorum ama nick ler bi samimiyet yaratıyor. Eski tanıdığım insanların içindeymiş hissi veriyor. Çevrende yüzü güzel içi çirkin birçok insandan daha iyi en azındanUzuun zamanlar yazışınca aile gibi oluyoruz doğru bazen az görüşsekte burdaki bağ farklı.
Yüksek kiloda olmanın ruhen bedenen eziyetini görenler olarak birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
Ah canım üzüldüm ya uyguladığınız bişey var mı? Sen o yüzden keyifsiz gibi yazıyosun demek bana öyle geldi dedim ama varmış sebebin.Gelişim geriliği(zeka geriliği)
Çok şükür canım bıraktığın gibiyim karaciğer temizliğine kadar gelmek istiyorum preeklampsi geçirdim hatırlıyorsun birde tiroid var ya bende inşallah temizlemek istiyorum rabbim yardım etsin hadi beraber yapalım ☺
sen nasılsın ruhen ☺
AminAh canım üzüldüm ya uyguladığınız bişey var mı? Sen o yüzden keyifsiz gibi yazıyosun demek bana öyle geldi dedim ama varmış sebebin.
Ne diyim allah kolaylığını şifasını versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?