Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu aralar cozutmaya meyillim gibi. Umarım adeti bahane etmem kendime

tatlı isterse canın hurma arası 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi ya da kuru kayısı arası ceviz çiğ badem yersin. protein, salata, sebze ağırlıklı ye. tok tutar canım.

Ban değil fulyacım ben üyeliğimi iptal ettirdim biraz uzak kalmak için.

Sanki hayatlarımız hiç zor değilmiş gibi bide kilo yükünden ruhumuz yorgun.

Sen nasılsın iyimisin? Seni çok iyi anladığımı biliyosun dimi❤

Kızlar bu aralar cozutmaya meyillim gibi. Umarım adeti bahane etmem kendime

Adet olucakmısın oldun mu? Cozutmamak için tatlı yerine koyabilceğin bişeyler ye yst hiç yemeden olmuyo bide kafan doluysa tamam artık hiç çıkmaz aklından :)

Sen çok eskilerdensin operasyon mu olmuştun baya vermiştin diye hatırlıyorum.

tatlı isterse canın hurma arası 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi ya da kuru kayısı arası ceviz çiğ badem yersin. protein, salata, sebze ağırlıklı ye. tok tutar canım.
Açlığın yok o ağzında birşeyler geveleme isteği varya öyle birşey

Canım yaa burası gerçekten aile gibi aynen canım. 72 ye kadar indim ama çikolatalar karın doyurmuyor ama göbeğe ve popoya doluluk veriyor. Küçüğüm hasta benim canım. Kafası boş olan varmı ki. Her evin kazanı ayrı kaynıyor.

Var
Adet oldum bugün onun etkisi sanırım.
Sabah beri ödem sökücü çay içiyorum

Uzuun zamanlar yazışınca aile gibi oluyoruz doğru bazen az görüşsekte burdaki bağ farklı.
Yüksek kiloda olmanın ruhen bedenen eziyetini görenler olarak birbirimizi çok iyi anlıyoruz.

Ak kelebek gülbecim sen neler yapıyosun çoluk çocuk ne alemdesin?

Sende mi karaciğer temizliği yapmak istiyosun?
Ben 1.seviyede 9.günde bıraktım :)
Çok şükür canım bıraktığın gibiyim karaciğer temizliğine kadar gelmek istiyorum preeklampsi geçirdim hatırlıyorsun birde tiroid var ya bende inşallah temizlemek istiyorum rabbim yardım etsin hadi beraber yapalım ☺

sen nasılsın ruhen

Uzuun zamanlar yazışınca aile gibi oluyoruz doğru bazen az görüşsekte burdaki bağ farklı.
Yüksek kiloda olmanın ruhen bedenen eziyetini görenler olarak birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
İsimleri kim olduklarını hatırlamıyorum ama nick ler bi samimiyet yaratıyor. Eski tanıdığım insanların içindeymiş hissi veriyor. Çevrende yüzü güzel içi çirkin birçok insandan daha iyi en azından

Gülbe zor yaa hasibeye bakma sen o bizden genç toplu yapılmıycakmış dedilerdi en son grupta noldi yapıcaklarmıymış?

Ben iyiyim heralde ruhen :)

Ah canım üzüldüm ya uyguladığınız bişey var mı? Sen o yüzden keyifsiz gibi yazıyosun demek bana öyle geldi dedim ama varmış sebebin.
Ne diyim allah kolaylığını şifasını versin inş
Amin
Asıl tanımız yok. Mide ameliyatını o yüzden oldum zaten. Kendime bakamazken engelli çocuğa nasıl bakarım diye.
Fiziken gelişmesi güzel. Beden yaşı 5.7 zeka yaşı 21 aylık
Hani tüm kapıları çaldıktan sonra dualarınla başbaşa kalırsın ya o aşamadayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…