Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah yardimcin olsun canım hamilelikte anlasilmadimi testlerde riskler fln

Tabi ya öyle güzel insanlar var ki burdan hayatıma giren kimseye değişmem onları yaz sende içine atma elimizden bişey gelmez ama dinleriz.
Desteğin içtenliğin en karşılıksız hali.

YENA
E eboe
y.o.l.c.u
74FRIDA
OGULCUKLARIM
asumanzeynep

Canım meleğin vaktinde sağlıcakla gelir inşallah.. son haftalarını ayaklarını uzatıp,mümkün oldukça dinlenerek geçir..sonrası malum "UYKULAR HARAM OLDU,GENCLIGIM TALAN OLDU"
Benim 2.5 yıldır oyle zaten canim. Ama bu agrilar mahvetti beni :)

Gitme buralardan seviyoruz seni. Bende banlandin sanmıştım

kız niye öyle yaptın ki. ne gerek var. siteye girmezsin olur biter. ben ara verdiğimde öyle yapıyorum.
anladığını biliyorum tatlım
benim bu ara bir sıkıntım Rabbim iyiye çıkartsın. göğsümün bir çok ağrıyor 8-9 gündür. yarın doktora randevum var.
Ak kelebek gülbecim sen neler yapıyosun çoluk çocuk ne alemdesin?

Sende mi karaciğer temizliği yapmak istiyosun?
Ben 1.seviyede 9.günde bıraktım :)

Gülbe zor yaa hasibeye bakma sen o bizden genç toplu yapılmıycakmış dedilerdi en son grupta noldi yapıcaklarmıymış?

Ben iyiyim heralde ruhen :)
martta yeni grup başlayacakmış. beraber başlayalım. Ak kelebek ve diğer kızlardan da başlayacak var. hatta önümüzdeki haftadan 1. seviyeye başlayabiliriz bence. onlarla da devam ederiz. 1. seviyeyi uzun yaparız.
Rabbim kolaylık versin canım.

Amin.
Bende istiyorum. Karaciğeri temizleyemesem bile vücudumu temizlerim yağlardan

Gülbe zor yaa hasibeye bakma sen o bizden genç toplu yapılmıycakmış dedilerdi en son grupta noldi yapıcaklarmıymış?

Ben iyiyim heralde ruhen :)
Evet canım grup olarak olacak ben de Hasibe ile yaşıtım Sen de çok büyük değilsin yaw
Bence yaparsın toplu bizde yaparsak güzel olur şifa olur inşallah

Toplu başlayana kadar karatay gibimi yapsak ya ben hiç güvenmiyorum kendime

2oğlum var. Bu küçük olan
Çok soru sordum ama kaç yaşında hamile kaldın cok zordur eminim bi yakinimiz esimin dayısının kizinin çocuğu normal dogumda sıkışmış beynine oksijen gitmemiş yatalak ve zeka geriliği olmuş gecen sene yanlış bilmiyorsam 23yasinda vefat etti

Kadın 23sene evdeymis hiç bırakıp bi yere gidemiyormuş o aglayislari gözümün önünden gitmiyor

Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın rabbim yardımcın olsun ne zaman sıkılsan ben burdayim yazabilirsin ozeldende sana sarılıyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…