- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Allah yardimcin olsun canım hamilelikte anlasilmadimi testlerde riskler flnAmin
Asıl tanımız yok. Mide ameliyatını o yüzden oldum zaten. Kendime bakamazken engelli çocuğa nasıl bakarım diye.
Fiziken gelişmesi güzel. Beden yaşı 5.7 zeka yaşı 21 aylık
Hani tüm kapıları çaldıktan sonra dualarınla başbaşa kalırsın ya o aşamadayız
İsimleri kim olduklarını hatırlamıyorum ama nick ler bi samimiyet yaratıyor. Eski tanıdığım insanların içindeymiş hissi veriyor. Çevrende yüzü güzel içi çirkin birçok insandan daha iyi en azından
Benim 2.5 yıldır oyle zaten canim. Ama bu agrilar mahvetti beni :)Canım meleğin vaktinde sağlıcakla gelir inşallah.. son haftalarını ayaklarını uzatıp,mümkün oldukça dinlenerek geçir..sonrası malum "UYKULAR HARAM OLDU,GENCLIGIM TALAN OLDU"
Yok canım hala anlaşılmıyor. Hiçbir testten sonuç çıkmıyor. Cincilere gitmeye az kaldıAllah yardimcin olsun canım hamilelikte anlasilmadimi testlerde riskler fln
Gitme buralardan seviyoruz seni. Bende banlandin sanmıştımBan değil fulyacım ben üyeliğimi iptal ettirdim biraz uzak kalmak için.
Sanki hayatlarımız hiç zor değilmiş gibi bide kilo yükünden ruhumuz yorgun.
Sen nasılsın iyimisin? Seni çok iyi anladığımı biliyosun dimi❤
Oğulcuklarım ne yaptı. Annem onun sıkı takipçisiydi bıraktı mı?Tabi ya öyle güzel insanlar var ki burdan hayatıma giren kimseye değişmem onlarıyaz sende içine atma elimizden bişey gelmez ama dinleriz.
Desteğin içtenliğin en karşılıksız hali.
YENA
E eboe
y.o.l.c.u
74FRIDA
OGULCUKLARIM
asumanzeynep
Hepsini ayrı özlüyor insan. Tanıdık birilerini arıyor. İyi ki geldin. Yaşam enerjisi kattın grubaTabi ya öyle güzel insanlar var ki burdan hayatıma giren kimseye değişmem onlarıyaz sende içine atma elimizden bişey gelmez ama dinleriz.
Desteğin içtenliğin en karşılıksız hali.
YENA
E eboe
y.o.l.c.u
74FRIDA
OGULCUKLARIM
asumanzeynep
Yok canım hala anlaşılmıyor. Hiçbir testten sonuç çıkmıyor. Cincilere gitmeye az kaldı
Öyle deme canım ya kac çocugun varrYok canım hala anlaşılmıyor. Hiçbir testten sonuç çıkmıyor. Cincilere gitmeye az kaldı
2oğlum var. Bu küçük olanÖyle deme canım ya kac çocugun varr
kız niye öyle yaptın ki. ne gerek var. siteye girmezsin olur biter. ben ara verdiğimde öyle yapıyorum.Ban değil fulyacım ben üyeliğimi iptal ettirdim biraz uzak kalmak için.
Sanki hayatlarımız hiç zor değilmiş gibi bide kilo yükünden ruhumuz yorgun.
Sen nasılsın iyimisin? Seni çok iyi anladığımı biliyosun dimi❤
Ak kelebek gülbecim sen neler yapıyosun çoluk çocuk ne alemdesin?
Sende mi karaciğer temizliği yapmak istiyosun?
Ben 1.seviyede 9.günde bıraktım :)
martta yeni grup başlayacakmış. beraber başlayalım.Gülbe zor yaa hasibeye bakma sen o bizden gençtoplu yapılmıycakmış dedilerdi en son grupta noldi yapıcaklarmıymış?
Ben iyiyim heralde ruhen :)
Rabbim kolaylık versin canım.Amin
Asıl tanımız yok. Mide ameliyatını o yüzden oldum zaten. Kendime bakamazken engelli çocuğa nasıl bakarım diye.
Fiziken gelişmesi güzel. Beden yaşı 5.7 zeka yaşı 21 aylık
Han
i tüm kapıları çaldıktan sonra dualarınla başbaşa kalırsın ya o aşamadayızGelişim geriliği(zeka geriliği)
Amin.kız niye öyle yaptın ki. ne gerek var. siteye girmezsin olur biter. ben ara verdiğimde öyle yapıyorum.
anladığını biliyorum tatlım
benim bu ara bir sıkıntım Rabbim iyiye çıkartsın. göğsümün bir çok ağrıyor 8-9 gündür. yarın doktora randevum var.
martta yeni grup başlayacakmış. beraber başlayalım.Ak kelebek ve diğer kızlardan da başlayacak var. hatta önümüzdeki haftadan 1. seviyeye başlayabiliriz bence. onlarla da devam ederiz. 1. seviyeyi uzun yaparız.
Rabbim kolaylık versin canım.
Evet canım grup olarak olacak ben de Hasibe ile yaşıtımGülbe zor yaa hasibeye bakma sen o bizden gençtoplu yapılmıycakmış dedilerdi en son grupta noldi yapıcaklarmıymış?
Ben iyiyim heralde ruhen :)
Evet canım grup olarak olacak ben de Hasibe ile yaşıtım ☺ Sen de çok büyük değilsin yaw
Bence yaparsın toplu bizde yaparsak güzel olur şifa olur inşallah
Oğulcuklarım ne yaptı. Annem onun sıkı takipçisiydi bıraktı mı?
kız niye öyle yaptın ki. ne gerek var. siteye girmezsin olur biter. ben ara verdiğimde öyle yapıyorum.
anladığını biliyorum tatlım
benim bu ara bir sıkıntım Rabbim iyiye çıkartsın. göğsümün bir çok ağrıyor 8-9 gündür. yarın doktora randevum var.
martta yeni grup başlayacakmış. beraber başlayalım.Ak kelebek ve diğer kızlardan da başlayacak var. hatta önümüzdeki haftadan 1. seviyeye başlayabiliriz bence. onlarla da devam ederiz. 1. seviyeyi uzun yaparız.
Rabbim kolaylık versin canım.
Çok soru sordum ama kaç yaşında hamile kaldın2oğlum var. Bu küçük olan
Neden guvenemiyoruz kendimizeToplu başlayana kadar karatay gibimi yapsak ya ben hiç güvenmiyorum kendime
Neden guvenemiyoruz kendimizebonus bende aynıyım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?