evet ben daha 6 7 aylikken utuleyip dolaba istiflemiştim. Gecen ayda hazirladim herseyi. Arada bakip duzenlemeler yapiyorum o kadar. Dünde eve temizlik yaptirdim suan annemdeyimAmine Busra büşraa hazırmı zeynebin eşyaları çantanız falan?
Ay çok sevindim yapmasınaOğulcuğum seviyeleri yapıyor 3 günlüklerdeydi en son hangi seviye unuttum.
Baştan niyetini sağlam tutToplu başlayana kadar karatay gibimi yapsak ya ben hiç güvenmiyorum kendime
Sağol canım sor ne demek.Çok soru sordum ama kaç yaşında hamile kaldıncok zordur eminim bi yakinimiz esimin dayısının kizinin çocuğu normal dogumda sıkışmış beynine oksijen gitmemiş yatalak ve zeka geriliği olmuş gecen sene yanlış bilmiyorsam 23yasinda vefat etti
Kadın 23sene evdeymis hiç bırakıp bi yere gidemiyormuş o aglayislari gözümün önünden gitmiyor
Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın rabbim yardımcın olsun ne zaman sıkılsan ben burdayim yazabilirsin ozeldende sana sarılıyorum kocaman
Ben kahvaltıyı attım.Neden guvenemiyoruz kendimizebonus bende aynıyım yaa
Oyy kuzum ya maşallahSağol canım sor ne demek.
31 yaşında doğum yaptım.
Ben evde sağlıkta çalışıyorum canım hiç duydun mu bilmiyorum. Çok hasta görüyorum ama acıyı görmekle acı çekmek başka birşey.
Bugünümüze şükür. Başını bile tutamazdı şimdi hiperaktif. Oturduklarının yerinede geziyor
Olma zaten hoşgeldinKızlar buraya yazabilirmiyim 90kilo degilim ama
Arastircam canım yine bi bikkinlik donemindeyimBen kahvaltıyı attım.
İf ile başlasanız. O benziyor ama bu kadar sert değil
Sadece 8 saat yeme süresi var. 2 öğün. Çok sıkılırsan ara öğün. 16–8 ile başlanıyor. Sonra açlık süresini uzatıyorsun. Ekşi sözlükten takip ettim ben. Çok yapan var özellikle sporcularArastircam canım yine bi bikkinlik donemindeyim
Gönül umduğuna küsermiştatil dönüşü bahtım sana
sayfan kapalıydı, gelince bi tek beni unutmuşsun
kalbim bir karpuz gibi kırıldı
domtes gibi vıcık vıcık oldu
gözlerim kanadı kendimi göremeyince
aldatıldım aldatıldım dünya böyle değil
Sorun değil canım takımlardan tanıyorum adını yaz tabiKızlar buraya yazabilirmiyim 90kilo degilim ama
tatil dönüşü bahtım sana
sayfan kapalıydı, gelince bi tek beni unutmuşsun
kalbim bir karpuz gibi kırıldı
domtes gibi vıcık vıcık oldu
gözlerim kanadı kendimi göremeyince
aldatıldım aldatıldım dünya böyle değil
8takimda yaristikmi yanlismi hatırlıyorum serenalar benSorun değil canım takımlardan tanıyorum adını yaz tabi
8takimda yaristikmi yanlismi hatırlıyorum serenalar ben
İşte sen bana sezen gönder diye unuttum seni
bebekiiimmmmmmmmm
her ne kadar sana sezen yollasam da
modum çok başka
kulaklıkla aşır yüksek ses ve danssssss
şerefineeeeeee
96 yı gördüm sıkıyorsa girmiyim
Sıkıyodur herşey tabi
Araba sürüyonmu la?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?