Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun balıklar..Bayağıda çok almışsın..

oo kolay gelsin ben de geçen sene asker alışverişindeydim ......yok canım oğlum değil eşim biraz geç gittide askere:kedi::kedi::kedi:
yedik bir kere ne diyim ... bi daha olmaaaazz....bilmiyorumkismile

afiyet olsun

İğne iplik BEYZUS nasılsın..??

İrmik tatlısından bişey olmaz bence..arada olsun..benim yediklerimi bir bilsen..:kedi:

BEYZUS okadar sıkı diyetteyizki,bari kahvelerimiz şekerli olsun...kaydirigubbakcemile3

Ahhhhhh nerde iğne iplik olmak hayatım.Atayım bir yalan dedim......

Bende yediklerim arasından sadece irmik tatlısını beyan etmiştim canım.Diğerlerini vergi kaçırmak amacıyla beyan dışı tuttum....

Kahveyi şekerli içemiyorum canım.Sade kahvenin yanında çikolata olursa hayır demiyorum ama;keza çayımı da 30 yıldır şekersiz içerim ve yanında tatlı bir şeyler ikram edilirse aslaaaaaaaa hayır demem...Çok sıkı diyette olmam lazım hayır demek için.

ALLAHIM İSTİKBALİMİ HAYR EYLE.....

Çok iyi gidiyorsun maaşallah.Sakın bozma.Sonrası kötü geliyor.....

haklısın canım. ben de ondan korkuyorum. çok pisboğaz biriyim. diyet yapmadığımda doymak bilmiyorum. :1no2:

Son düzenleme:
bugün
sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 dl ekmek
1 tk reçel
salatalık

ara
2 grissini
3 kayısı

öğlen
2 kk peynir
karpuz
1 dl ekmek
salata

ara
2 tane tadım tadımca fıstıklı üzüm (300kcal)

akşam
1 tabak türlü
1 çb yoğurt
1 dl ekmek
salata

ara
3 meyve

merhaba ben zeynep. yazayım mı yazmayayım mı kararsız kaldım önce. çünkü buradaki herkesten daha şişmanım. insanların 15-20 kilo için umutsuzluğa kapıldıkları bir yerde ben fazladan 60 küsür kilo için umut taşıyabilir miyim diye sordum kendime. eğer bu şekilde devam etmeye gücüm yoksa, umut edip güçlü olmak zorundayım diyorum vee yazıyorum. bu arada hayatımda hiiiçç bişey iyi gitmiyor şu an. yani ömrümce yapışık yaşadığım kilolarımı dert edecek son zaman herhalde. ama kardeşime bir söz verdim yıl sonuna kadar 70 kilo olacağım diye. ve hayatta en değer verdiğim insanı hayal kırıklığına uğratmak da istemiyorum. dahası herr zaman bahanelerim var zaten ve her zaman da olacak. bundan önce hep bişeyler yoluna girsin, sınavlarım bitsin, tatile yakın vs. bahanelerle zayıflayamadım. bir de böyle deneyeceğim, en zor zamanımda başlayacağım diyete:)
beni sevenler için ortaokula kadar hep iri kemikli olmuşumdur. oysa bayağı şişman ötesi birşeydim. ama ortaokuldan sonra artık kendi annem için bile iri kemikliden öte bişeydim:) daima hormon problemlerim oldu. halen de var. polikistik over, hipofiz vs. vs... ama zayıflamam lazım. zira eskiden hep istesem zayıflarım düşüncesindeydim ama artık zayıflayamayacağımı kabullenmek üzereyken buluyorum kendimi. ve böyle giderse asla bir çocuğum olamayacak. ve daima yirmi yaş büyük gösteren yaşlı bir teyze olarak kalacağım. oysa daha 28 yaşıdayım. netice: son bir savaş daha. ama bu sefer sonuna kadar...
boyum 1.78 kilom ise 136. hedeflediğim kilo: (söylemeye dilim varmıyor ama vermem gereken toplam miktardan daha az bir kilo.) 65. fark:67. vira bismillah!!!
:))

Son düzenleme:

hoşgeldin adaşım.ben senden 25 yaş büyük zeynep.kilo da vereceksin,allahın izniyle çocuğun da olacak.bu yaşta bu psikoloji ne?bu sabah kanal d de doktorları izledinmi?140 kilo olan bir adam vardı.günde 6 öüğn yiyerek 6 haftada 16 kilo vermiş.bu senin kaderin değil.beslenme konusunda ki yanlış seçimlerin,ya da seçimlerimiz..ama burda buluştuk.haydi sende tam gaz ileri

çokk teşekkür ederim. hoşbulduk:) inşallah başaracağım bu sefer. :Saruboceq:

Hoşgeldin zeynep...a.s.

At üzerinden hayatın yorgunluğunu,
Vakit zannettiğinden daha az
Haydi kalk bakalım,
Şimdi YAŞAMAK ZAMANI.....

demiş Can Yücel..

:))) Bende çayı,nescafeyi şekersiz içerim ama türk kahvesini şekerli severim...

hoşgeldin adaşşşş burda zeynepler çoğaldı okuldada böyleydi her snıfımda 3 4 tane zeynep olurdu herkes soyadımla çaığırırdı. neyse daha çooooooookkkkkkk gençsin vede beterin beteri var canım zararın neresinden dönülrse kardır değilmi

sevgili yena ve tursari, hoşbuldukkk :) :teytey: gerçekten yalnız olmadığını bilmek çok güzel. ad anlamında da tabi ki:dance: bu arada sabah ilk iş spora başlıyorum. oldukça yoğun bir gün olsa da sabah erkenden yollara düşeceğim. kim bakar kim bakmaz umursamak yok!!!:))

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben çok eskilerdenim bırakmak zorunda kalmıştım uzun bir ara verdim yada tam başlamışken birşeylerden bıraktım hep ama daha beter oluyor verdiğim her 1-2 kilo önce sevindirirken sonra daha biçimsiz bir vücudla geri dönüyor bu sefer hadi diyorum ama bırakma nedenlerim bitmiş değilki bu sene hiç yanlız kalmadık biz hep hasta birileri bizdeydi ev hastane uğraştık durduk

Merhaba Şimal,nasılsın..?? HAtırladığım kadarıyla kayınpederinmi hastaydı..?

emine abla teşekkür ederim yarın bildiririm kilomu tabi yatmak ve kalkmak bilirsem

kim bilir kaçlara kadar yatacağım şimdi

uyanır uyanmaz yazarım sizlerede

günaydın kızlar nasılsınız benim doğuma az kaldı çok şükür 11 kilo aldım dua edin sağlıkla doğurayımm sona sizlerle yola devam edeyim

bu arada tainimizde çıktı bingöle hayatım tepe taklak oldu dua edinde eşli bi yere gidebileyim kızlrrrr öpüyorum sizi hayırlı kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…