2 kere denedim birinde kaza yaptım
o ara biraz külüstür, kendi arabayı alacağım mayısta onu bekliyorum
Aprılarm baya geçmişti. Bugün okula başladım. Okulda Bi ağrım başladı hala geçmiyor. Ağrıdan uyuyamyrm. Yarın okula gidip gitmemekte kararszm.valla eşime Dr gidelim demeye yüzüm yok artk.bu saatte burda kadın doğumcu yok. Merkeze de gitmek zor.bengisu022 daha iyimisin kuzum?
Çok geçmiş olsun. Korse gibi birşey önerdiler mi canım ayakta destek sağlar sana.Aprılarm baya geçmişti. Bugün okula başladım. Okulda Bi ağrım başladı hala geçmiyor. Ağrıdan uyuyamyrm. Yarın okula gidip gitmemekte kararszm.valla eşime Dr gidelim demeye yüzüm yok artk.bu saatte burda kadın doğumcu yok. Merkeze de gitmek zor.
Yok canm. Diğer sezaryenlerde Dr önermişti takmiştm. Bu tam sezaryan değil.Çok geçmiş olsun. Korse gibi birşey önerdiler mi canım ayakta destek sağlar sana.
Hımm penye korseler oluyor yumuşak onları mı denesenYok canm. Diğer sezaryenlerde Dr önermişti takmiştm. Bu tam sezaryan değil.
Benide herşey sıkıyor iki pantolan bir esofmana kaldım çok moral bozucu çok kötü hissettiriyorSıkıyodur herşey tabi
Araba sürüyonmu la?
Aynen bende daralıyorum. Birden aldım kiloyu. Bide pantolon patlattım çok fenaBenide herşey sıkıyor iki pantolan bir esofmana kaldım çok moral bozucu çok kötü hissettiriyor
Sil-baştan başlamak gerek bazen. Hayatı sıfırlamak sil baştan vermek gerek bazen herşeyi unutmak...
Onlar bana tam tersi ödem yapıyor karbondan uzak durunca ödem gidiyor benceCumaya kadar patates diyeti ve pirinç lapası yapsam ödem gidermi acaba
Çok fazla almadan başka canm. İpin ucu kaçtım gifiyo. Hemen5er10 ar kiloalıyoruz maalesefSelam canlar nasılsınız kosu bandım 1500 tl tamir masrafı çıktı, hemen internetten yenisini sipariş ettim bunuda kapıya koyucam 12 senedir kahrımı çekti pampamdan ayrılıyorum, eliptik bisikletimide tamir ettiriyorum parca bekliyorum, hızlıca girmem lazim moda zira ilkbahar kapıda seviyeleri kimler yapicak neler yenecek destek olursak bende yapmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?