merhaba ben zeynep. yazayım mı yazmayayım mı kararsız kaldım önce. çünkü buradaki herkesten daha şişmanım. insanların 15-20 kilo için umutsuzluğa kapıldıkları bir yerde ben fazladan 60 küsür kilo için umut taşıyabilir miyim diye sordum kendime. eğer bu şekilde devam etmeye gücüm yoksa, umut edip güçlü olmak zorundayım diyorum vee yazıyorum. bu arada hayatımda hiiiçç bişey iyi gitmiyor şu an. yani ömrümce yapışık yaşadığım kilolarımı dert edecek son zaman herhalde. ama kardeşime bir söz verdim yıl sonuna kadar 70 kilo olacağım diye. ve hayatta en değer verdiğim insanı hayal kırıklığına uğratmak da istemiyorum. dahası herr zaman bahanelerim var zaten ve her zaman da olacak. bundan önce hep bişeyler yoluna girsin, sınavlarım bitsin, tatile yakın vs. bahanelerle zayıflayamadım. bir de böyle deneyeceğim, en zor zamanımda başlayacağım diyete:)
beni sevenler için ortaokula kadar hep iri kemikli olmuşumdur. oysa bayağı şişman ötesi birşeydim. ama ortaokuldan sonra artık kendi annem için bile iri kemikliden öte bişeydim:) daima hormon problemlerim oldu. halen de var. polikistik over, hipofiz vs. vs... ama zayıflamam lazım. zira eskiden hep istesem zayıflarım düşüncesindeydim ama artık zayıflayamayacağımı kabullenmek üzereyken buluyorum kendimi. ve böyle giderse asla bir çocuğum olamayacak. ve daima yirmi yaş büyük gösteren yaşlı bir teyze olarak kalacağım. oysa daha 28 yaşıdayım. netice: son bir savaş daha. ama bu sefer sonuna kadar...
boyum 1.78 kilom ise 136. hedeflediğim kilo: (söylemeye dilim varmıyor ama vermem gereken toplam miktardan daha az bir kilo.) 65. fark:67. vira bismillah!!!
:))
merhaba ben zeynep. yazayım mı yazmayayım mı kararsız kaldım önce. çünkü buradaki herkesten daha şişmanım. insanların 15-20 kilo için umutsuzluğa kapıldıkları bir yerde ben fazladan 60 küsür kilo için umut taşıyabilir miyim diye sordum kendime. eğer bu şekilde devam etmeye gücüm yoksa, umut edip güçlü olmak zorundayım diyorum vee yazıyorum. bu arada hayatımda hiiiçç bişey iyi gitmiyor şu an. yani ömrümce yapışık yaşadığım kilolarımı dert edecek son zaman herhalde. ama kardeşime bir söz verdim yıl sonuna kadar 70 kilo olacağım diye. ve hayatta en değer verdiğim insanı hayal kırıklığına uğratmak da istemiyorum. dahası herr zaman bahanelerim var zaten ve her zaman da olacak. bundan önce hep bişeyler yoluna girsin, sınavlarım bitsin, tatile yakın vs. bahanelerle zayıflayamadım. bir de böyle deneyeceğim, en zor zamanımda başlayacağım diyete:)
beni sevenler için ortaokula kadar hep iri kemikli olmuşumdur. oysa bayağı şişman ötesi birşeydim. ama ortaokuldan sonra artık kendi annem için bile iri kemikliden öte bişeydim:) daima hormon problemlerim oldu. halen de var. polikistik over, hipofiz vs. vs... ama zayıflamam lazım. zira eskiden hep istesem zayıflarım düşüncesindeydim ama artık zayıflayamayacağımı kabullenmek üzereyken buluyorum kendimi. ve böyle giderse asla bir çocuğum olamayacak. ve daima yirmi yaş büyük gösteren yaşlı bir teyze olarak kalacağım. oysa daha 28 yaşıdayım. netice: son bir savaş daha. ama bu sefer sonuna kadar...
boyum 1.78 kilom ise 136. hedeflediğim kilo: (söylemeye dilim varmıyor ama vermem gereken toplam miktardan daha az bir kilo.) 65. fark:67. vira bismillah!!!
hoşgeldin canım ... senden fazlasıda var üzülme...ben...hikayemiz de çok benziyor boyun çok iyi ben 36 yaşındayım sen gençsin... hiç moralini bozma eminim başarıcaksın yeter ki azmet...merhaba ben zeynep. yazayım mı yazmayayım mı kararsız kaldım önce. çünkü buradaki herkesten daha şişmanım. insanların 15-20 kilo için umutsuzluğa kapıldıkları bir yerde ben fazladan 60 küsür kilo için umut taşıyabilir miyim diye sordum kendime. eğer bu şekilde devam etmeye gücüm yoksa, umut edip güçlü olmak zorundayım diyorum vee yazıyorum. bu arada hayatımda hiiiçç bişey iyi gitmiyor şu an. yani ömrümce yapışık yaşadığım kilolarımı dert edecek son zaman herhalde. ama kardeşime bir söz verdim yıl sonuna kadar 70 kilo olacağım diye. ve hayatta en değer verdiğim insanı hayal kırıklığına uğratmak da istemiyorum. dahası herr zaman bahanelerim var zaten ve her zaman da olacak. bundan önce hep bişeyler yoluna girsin, sınavlarım bitsin, tatile yakın vs. bahanelerle zayıflayamadım. bir de böyle deneyeceğim, en zor zamanımda başlayacağım diyete:)
geçmiş olsun hoşgeldin artık iyisin heralde yalnız kilo alman kötü olmuş ama kısa sürede verirsin inş. ödem söktürücü çaylardan iç iyi gelir...emine abla teşekkür ederim yarın bildiririm kilomu tabi yatmak ve kalkmak bilirsem
kim bilir kaçlara kadar yatacağım şimdi
uyanır uyanmaz yazarım sizlerede
yasafat bende dün kendime 1beden kücük pantolon aldim ve kendimiii cooookk iyi hissediyorummmmmm
çok iyi haber.bayağı üzücü bir okadarda ggerekli bir süreçti.neyse bitti artık.2 veya 3 haftada gidecekmiş o kilolar dokorum öyle didi
evet hep bu inancımızı koruyalım..hşg carnivale aramıza yolumuz uzun merak etme yeterki iste ve sabret her şey yoluna girecek
kutlarım fıstık.darısı başımayasafat bende dün kendime 1beden kücük pantolon aldim ve kendimiii cooookk iyi hissediyorummmmmm
hoşgeldin.ben biberiye çayı içiyorum.bahçemde var.Yasafat iğde çayı tarifi verdi.birde onu deneyeceğim.hoşgeldin canım ... senden fazlasıda var üzülme...ben...hikayemiz de çok benziyor boyun çok iyi ben 36 yaşındayım sen gençsin... hiç moralini bozma eminim başarıcaksın yeter ki azmet...
dedimya burda aradığın huzuru ve desteği bulacakspn diyee .yanılmadım.
geçmiş olsun hoşgeldin artık iyisin heralde yalnız kilo alman kötü olmuş ama kısa sürede verirsin inş. ödem söktürücü çaylardan iç iyi gelir...
selam arkadaslar
nasılsınız
bugun 101,1 kıloyum tickerda da goreceksiniz gecen hafta 103 idi 1,9 kılo gitmiş bu hafta
ama dun diyetisyene gittim coğunluk kastan gitmiş
yuryusu sakın aksakma usengeclik etme kurubaklagil de ye ve kaçamak yapma dedi
bu kaçamaklı hali dusunun kaçamak yapmasaydım 3 kılo verirdim herhalde ne dersiniz
çok tatlısın ablamolumunekankayizsmileyerimsenibenAhhhhhh nerde iğne iplik olmak hayatım.Atayım bir yalan dedim......
Bende yediklerim arasından sadece irmik tatlısını beyan etmiştim canım.Diğerlerini vergi kaçırmak amacıyla beyan dışı tuttum....
Kahveyi şekerli içemiyorum canım.Sade kahvenin yanında çikolata olursa hayır demiyorum ama;keza çayımı da 30 yıldır şekersiz içerim ve yanında tatlı bir şeyler ikram edilirse aslaaaaaaaa hayır demem...Çok sıkı diyette olmam lazım hayır demek için.
ALLAHIM İSTİKBALİMİ HAYR EYLE.....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hoşgeldin zeynep...a.s.
At üzerinden hayatın yorgunluğunu,
Vakit zannettiğinden daha az
Haydi kalk bakalım,
Şimdi YAŞAMAK ZAMANI.....
demiş Can Yücel..
hoşgeldinn a.s.sevgili yena ve tursari, hoşbuldukkk :) :teytey: gerçekten yalnız olmadığını bilmek çok güzel. ad anlamında da tabi ki:dance: bu arada sabah ilk iş spora başlıyorum. oldukça yoğun bir gün olsa da sabah erkenden yollara düşeceğim. kim bakar kim bakmaz umursamak yok!!!:))
geçmiş olsun kim hastaydı..bilmiyorumkismileselam kızlar nasılsınız ben çok eskilerdenim bırakmak zorunda kalmıştım uzun bir ara verdim yada tam başlamışken birşeylerden bıraktım hep ama daha beter oluyor verdiğim her 1-2 kilo önce sevindirirken sonra daha biçimsiz bir vücudla geri dönüyor bu sefer hadi diyorum ama bırakma nedenlerim bitmiş değilki bu sene hiç yanlız kalmadık biz hep hasta birileri bizdeydi ev hastane uğraştık durduk
hayırlısı olsun nursenacım..olumunekankayizsmilegünaydın kızlar nasılsınız benim doğuma az kaldı çok şükür 11 kilo aldım dua edin sağlıkla doğurayımm sona sizlerle yola devam edeyim
bu arada tainimizde çıktı bingöle hayatım tepe taklak oldu dua edinde eşli bi yere gidebileyim kızlrrrr öpüyorum sizi hayırlı kilo vermeler
:roflol::roflol::roflol::roflol:sutem.derin gördüm sizi.
kızlar hayırlı bir cuma olsun hepimize.
topiğimin tüm çıtır karizmatik amma azzcık balık etli bayanlarına selam
bu arada bende karizmatik çıtır olmazsa da biraz gevrek amma kesinlikle ballıkk etli,bir o kadarda entellektüel,artı mizah zekası tavana vurmuş bir bayanım.belki cuma;nın o duaların kabul edildiğini zamana rastlar ve kabul olur.ama işin gerçeği şu ki kendi cazibeme çekiciliğime inceliğime dayanamıyorum......................ahhh eşim nasıl dayandı acaba.adam kafayı yedi,dayanamadı cazibeme
neden kastan gitmiş ki??bilmiyorumkismilebende çizelgemde o rakamlara inebilsem ahhh ahhh mafoldumbenselam arkadaslar
nasılsınız
bugun 101,1 kıloyum tickerda da goreceksiniz gecen hafta 103 idi 1,9 kılo gitmiş bu hafta
ama dun diyetisyene gittim coğunluk kastan gitmiş
yuryusu sakın aksakma usengeclik etme kurubaklagil de ye ve kaçamak yapma dedi
bu kaçamaklı hali dusunun kaçamak yapmasaydım 3 kılo verirdim herhalde ne dersiniz
hayırlı cumalarrrrrr..bu duaya canı gönülden AMİNNNNNNNNN diyorum:Saruboceq:hayırlı Cumalarr güzel hatunlarrrrrrrrrrr Allah hepimizin ortak duası olan şu pis kilolardan en kısa zamanda hoplaya zıplaya vermemizi nasipppppp etsin inşalllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh hepinzii seviyorummmm ve öpüyorum diyetteyken yukarı doğru çıkan ibrem cozutmamı bekler gibi normale dönüyor yaaş yavaş ben bu işi çözemedim gitti yaabilmiyorumkismile hayırlısı artık haftaya başlıyorum yine diyete bir hafta ara yeter bana olmadı bir hafta diyet aradada böyle yaparım tabi işe yararsa zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?