Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım boylarımız aynı bende 1. 78 boyundayım geçen sene haziran ayında 126 ile doğum yaptım 130 a kadar çıktım .çok iştahlıyım hem yemek yapmayı hem yemeyi çok seviyorum. ama bu topiğe geldiğimden beri kendime çok dikkat ediyorum en azından çok azda olsa veriyorum yavaş yavaş. şu anda 115 kiloyum . ama bu ehr hafta vererek olmadı aralarda kaçamaklar yaptım baz hafta 1.5 2 kilo aldım diğer hafta aldığımı verdim derken bu kiloya indim çok şükür . bebeğim olduğu için sporada gidemiyorum kendi çabalarımla azda olsa gidiyor. burayı sakın bırakma cuma günü hesap günü diyerek yiyecek olsan bile tutuyorsun kendini.hep birlikte burada vereceğiz bu yağaları patır patır eriyecekler inşallah

slm kızlar 4te yattım 9değildi kalktım bu bir şok inanılmaz 10-11 saat uyumazsam uyanamam normalde

kilom 85

uzulme canım ya bende aynıyım dıyete baslarken 119.7 ıdım sımdı 110.4 devam edıyorum benımde 65 kılom vardı verılecek sımdı 55 kılo var daha verecegım acelemız yok yavas yavas verırız hen senın bıde boy avantajın var ben ne yazıkkı 1.60 sım yasım 30 uzulmek yılmak yok burda bız bır aıleyız aynı seyden muzderıp olan ve bırbırını destekleyen sakın yılma
kızlar gecen ıstanbuldan aldıgım pantolanlar belımden dusuyor cok mutluyum yupppiiiikaydirigubbakcemile2 ama yıne pantolonsuz kaldım

carnivale hosgeldin diyetda$im bura gercekten bogazini engellio cünkü cuma hesap günü oldugu icin derin arkadasim cok güzel demis

hoşgeldin canım ... senden fazlasıda var üzülme...ben...hikayemiz de çok benziyor boyun çok iyi ben 36 yaşındayım sen gençsin... hiç moralini bozma eminim başarıcaksın yeter ki azmet...
emine abla teşekkür ederim yarın bildiririm kilomu tabi yatmak ve kalkmak bilirsem

kim bilir kaçlara kadar yatacağım şimdi

uyanır uyanmaz yazarım sizlerede
geçmiş olsun hoşgeldin artık iyisin heralde yalnız kilo alman kötü olmuş ama kısa sürede verirsin inş. ödem söktürücü çaylardan iç iyi gelir...

hşg carnivale aramıza yolumuz uzun merak etme yeterki iste ve sabret her şey yoluna girecek

2 veya 3 haftada gidecekmiş o kilolar dokorum öyle didi
çok iyi haber.bayağı üzücü bir okadarda ggerekli bir süreçti.neyse bitti artık.
hşg carnivale aramıza yolumuz uzun merak etme yeterki iste ve sabret her şey yoluna girecek
evet hep bu inancımızı koruyalım..
yasafat bende dün kendime 1beden kücük pantolon aldim ve kendimiii cooookk iyi hissediyorummmmmm
kutlarım fıstık.darısı başıma
hoşgeldin.ben biberiye çayı içiyorum.bahçemde var.Yasafat iğde çayı tarifi verdi.birde onu deneyeceğim.

sutem.derin gördüm sizi.
kızlar hayırlı bir cuma olsun hepimize.
topiğimin tüm çıtır karizmatik amma azzcık balık etli bayanlarına selam
bu arada bende karizmatik çıtır olmazsa da biraz gevrek amma kesinlikle ballıkk etli,bir o kadarda entellektüel,artı mizah zekası tavana vurmuş bir bayanım.belki cuma;nın o duaların kabul edildiğini zamana rastlar ve kabul olur.ama işin gerçeği şu ki kendi cazibeme çekiciliğime inceliğime dayanamıyorum......................ahhh eşim nasıl dayandı acaba.adam kafayı yedi,dayanamadı cazibeme

selam arkadaslar
nasılsınız
bugun 101,1 kıloyum tickerda da goreceksiniz gecen hafta 103 idi 1,9 kılo gitmiş bu hafta
ama dun diyetisyene gittim coğunluk kastan gitmiş
yuryusu sakın aksakma usengeclik etme kurubaklagil de ye ve kaçamak yapma dedi
bu kaçamaklı hali dusunun kaçamak yapmasaydım 3 kılo verirdim herhalde ne dersiniz

gunaydın zeynep
bu arada ben de 36 yasındayım zeynep desem mahsuru yok umarım
insalah dualarımız kabul olur da incecik oluruz 3-5 aya:)

canim cok güzel vermissin sen diyetisyenede gidiyorsun galiba peki neden kkasdan gitmis

benimde 1,5 kilo gitmis kizlar
besi birde iciyorum birde bilmiyorum faydasi varmi ama kabiz olmuyorum ama her günde olmuyor tabi

hayırlı Cumalarr güzel hatunlarrrrrrrrrrr Allah hepimizin ortak duası olan şu pis kilolardan en kısa zamanda hoplaya zıplaya vermemizi nasipppppp etsin inşalllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh hepinzii seviyorummmm ve öpüyorum diyetteyken yukarı doğru çıkan ibrem cozutmamı bekler gibi normale dönüyor yaaş yavaş ben bu işi çözemedim gitti yaabilmiyorumkismile hayırlısı artık haftaya başlıyorum yine diyete bir hafta ara yeter bana olmadı bir hafta diyet aradada böyle yaparım tabi işe yararsa zemuszemus

bu arada topik maşallah yaaa herkes kilo vermiş yada moralleri yerinde gördüm süpersiniz inanın siz olmasaydınız zorla verdiğim şu üç beşkiloyuda üstüne ekleyerek almış vedebunalımlarda geziniyordum he bide bu aralar moralımde yerinde sayılır atlatmış olduğum biriki sıkıntı var gibi görünüyor çok şükür Rabbimeee :Saruboceq:

çok tatlısın ablamolumunekankayizsmileyerimseniben

Hoşgeldin zeynep...a.s.

At üzerinden hayatın yorgunluğunu,
Vakit zannettiğinden daha az
Haydi kalk bakalım,
Şimdi YAŞAMAK ZAMANI.....

demiş Can Yücel..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hoşgeldinn a.s.
geçmiş olsun kim hastaydı..bilmiyorumkismile
hayırlısı olsun nursenacım..olumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol:
neden kastan gitmiş ki??bilmiyorumkismilebende çizelgemde o rakamlara inebilsem ahhh ahhh mafoldumben
hayırlı cumalarrrrrr..bu duaya canı gönülden AMİNNNNNNNNN diyorum:Saruboceq:

yaa kızlar bişey sorucam..kıyafetlerimden belli oluyor..hepsi bol gelmeye başladı..kendimde hissediyorum hafifliği..görenler zayıfladın sen diyolar..mesela dün akşam otobüse binerken sürekli gördüğüm ama daha önce hiç konuşmadığım bir bayan yanıma geldi ve sen bayağı zayıfladın çok belli oluyor ne yaptın dedi...nasıl mutlu oldum anlatamam..şimdi soracaksınız sorun ne o zaman....)) peki bu değişimi benim baskül neden göstermemekte direniyor sizce..

aylardır..107,109 gidip geliyorum..deli olcam...(((( çizelgemin altına inemedim...(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…