Çok geçmiş olsun canımkonuşmasında bir yerde 21. günde unuttum simit yedim yazıyor diyor. kaç yaşında insansın ilaçlarlamı dolaşmak istiyorsun alt tarafı bir süre yemiceksin diyor o kısmı hatırlıyorsun di mi.
bu zamana kadar yedikte ne oldu bak 111 kilo olduk bize ne faydası dokundu sadece zarar. bak ben kt yaptım sonra 4 gün seviye 8 yapıp serbest gün yaptım. serbest günden sonra toparlayamadım. yediklerimden herhangi biri yüzünden davul gibi şiştim artık kamboçya çayı mı yaptı serbest gün mü yaptı Allah bilir. yani ne geldiyse yine başıma yine boğazım yüzünden geldi yani
Tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun canım
Hasibe gecmiş olsun insallah toparlarsin hemenkonuşmasında bir yerde 21. günde unuttum simit yedim yazıyor diyor. kaç yaşında insansın ilaçlarlamı dolaşmak istiyorsun alt tarafı bir süre yemiceksin diyor o kısmı hatırlıyorsun di mi.
bu zamana kadar yedikte ne oldu bak 111 kilo olduk bize ne faydası dokundu sadece zarar. bak ben kt yaptım sonra 4 gün seviye 8 yapıp serbest gün yaptım. serbest günden sonra toparlayamadım. yediklerimden herhangi biri yüzünden davul gibi şiştim artık kamboçya çayı mı yaptı serbest gün mü yaptı Allah bilir. yani ne geldiyse yine başıma yine boğazım yüzünden geldi yani
Canm bebeğin nasıl? Ne zaman çıkacak k hastaneden?, bir de sen nasıl oldun? Biraz geçti dikiş ağrılarıHasibe gecmiş olsun insallah toparlarsin hemen
Tesekkur ederim cnm. Sen nasilsin bebek nasil cikti mi kuvozden ❤Hasibe gecmiş olsun insallah toparlarsin hemen
Gözünüz aydın canım,Allahim sağlıcakla büyütmeyi nasıp etsinHasibe gecmiş olsun insallah toparlarsin hemen
Gözünüz aydın canım,Allahim sağlıcakla büyütmeyi nasıp etsin
Sagolun inşallah.mutlu pazarlar
Amine Busra gözünüz aydin cnm bebesinni saglikla büyüt insallah
Bulamiyorum cok gecmis olsun tatlim
Ne kadar doğdu bebişin? Benim kocaman karnima rağmen 2850 doğdu,gerisi bana kaldiSagolun inşallah
36+6 da 3350 dogdu ama 6 gundur kuvezde..Ne kadar doğdu bebişin? Benim kocaman karnima rağmen 2850 doğdu,gerisi bana kaldi
Gelişimi nasıl canım desteksiz nefes alabiliyormu36+6 da 3350 dogdu ama 6 gundur kuvezde..
Persembe gunu kablolar çıkarıldı kendi soluk alip veriyor cok sukur. Dun aksam ilk kez emzirdim. Simdi yoldayim gormeye gidiyorunGelişimi nasıl canım desteksiz nefes alabiliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?