- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Hepimiz aynıyız canım.Bebeleri yatırdım evi topladim netten zayıflama hikayelerini okudum her gece yaptığım gibiaslında bekarken kendi hikâyemde vardı.82 kg dan 63 e düştüğüm zamanlar.gunde 5 km yürüyüş kendime yaptığım yeme düzeni.o zamanlar üniversiteydim.bir gece kızlar acikip mantı yaptılar.1 tane bile yememistim.o iradem 15 yıl öncesinde kaldı.her şeye bahane bulmaya başladım sonra yeme konusunda.ay yeni evliyim misafir geliyor yap yap ye.ay hamilelik cocuk beslensin ye.sonra emzir süt lazım ye.cocuk biraz büyüsün düzene gireriz derken geçen 4 yıl sonunda ikinci hamilelik ve maral sadece yemiş.yas gidiyor bir yandan.her geçen gün kilo vermek daha zor.oyle bir karmasa var ki mide ve beynimde gelip giden.isyañnnnnnnn
Niye veremedin ki Bonus?? Belki bu haftaya yansır
Ben unutmuşum şimdi dinliyorumAkşam canlı yayın vardı apanın dinleyen oldu mu? Bi ara hasibeyi gördüm
Konuşma beni etkiledi diyebilirim sizlerde durum nasıl
Saçma dönüşlere dedi canım okumayıp herşeyi soranaToplu niyet yemin töreni gibi olucak demek ki
Canınıza okuycam dedi tırstım biraz
Saçma dönüşlere dedi canım okumayıp herşeyi sorana
Canım hem yasaklar olup hem avuç dolusu ilaç düşün.Tırssamda zorlansamda bi tane yaz meyvesi yiyemesemde sonucu düşünmek zorundayım nefsim hep zorluğunu söylüyor bana.
Karaciğer yağlanmam gidicek bu sefer 8 li kiloları kesin görücem üstümdeki yükten kurtulucam inşallah
daha iyiyim cnm çok şükür. botumun fermuarı kapanıyor artık. baldırımdaki ölçüm +5den +2 ye düştü bacağımdaki ölçüm +10 dan +5e düştü. bacağımdaki şişlik sadece akşamları artıyor o da gün boyu ayakta olduğum için.Nasılsın hasibe
gördüm resimlerini cnm. tebrik ederim seni sınavlardan alnının akıyla çıkmışsınVallakızlar günler geçip gidiyor yaz gelmek üzere bahaneye vakit yok bak bizim evde günlerdir pasta börek var büyük kızımın doğum günüydü saolsun pasta şefi komşumuz bile yapmış gelmiş ki pastaları efsanedir onu bile yemedim lütfen silkelenelim
ben de seni gördümAkşam canlı yayın vardı apanın dinleyen oldu mu? Bi ara hasibeyi gördüm
kız ne 8li 6ları bile rahat görürsün bak ben de nerdeyse senle aynı kilodaydım başladığımda ucundanda olsa 6ları gördüm. hoş kt sonrası bağırsaklar dolunca biraz alınıyor ama olsun o motivasyon bile yetiyor insana.Tırssamda zorlansamda bi tane yaz meyvesi yiyemesemde sonucu düşünmek zorundayım nefsim hep zorluğunu söylüyor bana.
Karaciğer yağlanmam gidicek bu sefer 8 li kiloları kesin görücem üstümdeki yükten kurtulucam inşallah
benim telefon kızlarda şimdi ben pcden girdim sizlere bakmaya daha sonra telegrama bakarım inşallahCanım hem yasaklar olup hem avuç dolusu ilaç düşün.
slm kızlar
kardiyolojiye gittim geldim. kalp kapakçıklarımda hafif kaçak varmış ama sıkıntı yaratacak bir durum değilmiş çocukluktan kalmış olabilir dedi. bacağımdaki ödemler kalpten dolayı değil, kalbinden dolayı bu kadar ödem olmaz dedi.
yediğin bir şey alerji yapmış olabilir dedi, kullandığın bir ilaç dokunmuş olabilir dedi, adet öncesi olmandan dolayı olabilir dedi. neyseki kalpten yana bir sıkıntı çıkmadı.
seviye 8e başladığımda spiriluna kullandım ama onu ben çok önceden üniversitedeykende kullanmıştım o dokunsa öncedende dokunurdu bilirdim. çörek otu yağı dokunsa çörek otunun kendiside dokunurdu. geriye değişik olarak yediğim bir tek kamboçya mantarı çayı kalıyor o mu dokundu acaba diye düşünüyorum.
neyse bir toparlanayım bakayım bu ara ne bulduysam yedim. şu kilomla bir yüzleşeyim. bir kaç gün kiraz sapı yeşilçaya dayanayım. bugün dışarıdada yedim. eşim diyor kahvaltının resminide atsana kızlara (sizi kastediyor) dedim linç ederler valla beni (gülsemmi ağlasammı bilemedim emojisi)
daha iyiyim cnm çok şükür. botumun fermuarı kapanıyor artık. baldırımdaki ölçüm +5den +2 ye düştü bacağımdaki ölçüm +10 dan +5e düştü. bacağımdaki şişlik sadece akşamları artıyor o da gün boyu ayakta olduğum için.
gördüm resimlerini cnm. tebrik ederim seni sınavlardan alnının akıyla çıkmışsın
ben de seni gördümikinci ses kaydını dinleyemedim çıkmak zorunda kaldım şimdi dinledim onuda. çok güzel anlatmış bu seneki takvimi çoklu organ temizliği olacak daha kolay olacakmış 3 günlükler daha az olacakmış. bu takvimi ben de tam anlamıyla uygulamaya karar verdim inşallah. sizinle seviye 1-2 yaparım diyordum sadece ama artık yok sonuna kadar devam
kız ne 8li 6ları bile rahat görürsün bak ben de nerdeyse senle aynı kilodaydım başladığımda ucundanda olsa 6ları gördüm. hoş kt sonrası bağırsaklar dolunca biraz alınıyor ama olsun o motivasyon bile yetiyor insana.
konuşmasında bir yerde 21. günde unuttum simit yedim yazıyor diyor. kaç yaşında insansın ilaçlarlamı dolaşmak istiyorsun alt tarafı bir süre yemiceksin diyor o kısmı hatırlıyorsun di mi.İnş hasibe allah kolaylık versin de yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?