toplu alıntı yapayım dedim olmadı .yine sırayla cevap yazmaya çalışayım.
Yağmurgözlü:ne çok eğlendim okuyunca.en çok ta telefonla ilgili olana.yurdum insanı ne kadar yaratıcı.
özellikle kara mizahta üstümüze yok.zaten yaşantımız karamizah.farkındaysanız burda biraz ironi var.!!
ffarkkettiniz mi???
saferan ben diyete devam deyip kurtulmaya çalışıyorum sende üstüne gidip ''yaz takipteyiz diyorsun...burda yazayım da bir tencere yaprak sarıp,git gel iki çatal aldığım ,eşime zorla bir tabak kaldığı ortaya mı çıksın..valla yazmam.ben en iyisi perşembeden izin alayım.
citolllllll nerdesin???
dilenci strese yapma,al eline kitabını.yanınada bir termos bitkisel çay,doğru açık havaya.
oğlum üniversite sınavına hazırlanırken ben okuldan dönmeden çantayı hazırlıyordum.inanmazsınız küçük aygaz bir tava bir cezve biraz malzeme doğru çamların altına götürüyordum.bayağı faydası oluyordu..beraber çalışıyorduk...
yaa kızlar bişey sorucam..kıyafetlerimden belli oluyor..hepsi bol gelmeye başladı..kendimde hissediyorum hafifliği..görenler zayıfladın sen diyolar..mesela dün akşam otobüse binerken sürekli gördüğüm ama daha önce hiç konuşmadığım bir bayan yanıma geldi ve sen bayağı zayıfladın çok belli oluyor ne yaptın dedi...nasıl mutlu oldum anlatamam..şimdi soracaksınız sorun ne o zaman....)) peki bu değişimi benim baskül neden göstermemekte direniyor sizce..
aylardır..107,109 gidip geliyorum..deli olcam...(((( çizelgemin altına inemedim...(((((
Ne güzel bayağı bi farkediliyor.. Demekki iyi sıkılaşmışsın..
Hoş geldin Zeynep......Kararlılığın beni bile pozitif yönde etkileyip motive etti....Kaldı ki sen bu kararlılıkla gayet iyi kilo verirsin.Ben sana inandım.Sen kendine inanmışsın zaten bu yeter.Gerisi boş.Gayret edeceğiz ve zayıflayacağız.Kendimize inancımızı yitirmeyelim yeter.merhaba ben zeynep. yazayım mı yazmayayım mı kararsız kaldım önce. çünkü buradaki herkesten daha şişmanım. insanların 15-20 kilo için umutsuzluğa kapıldıkları bir yerde ben fazladan 60 küsür kilo için umut taşıyabilir miyim diye sordum kendime. eğer bu şekilde devam etmeye gücüm yoksa, umut edip güçlü olmak zorundayım diyorum vee yazıyorum. bu arada hayatımda hiiiçç bişey iyi gitmiyor şu an. yani ömrümce yapışık yaşadığım kilolarımı dert edecek son zaman herhalde. ama kardeşime bir söz verdim yıl sonuna kadar 70 kilo olacağım diye. ve hayatta en değer verdiğim insanı hayal kırıklığına uğratmak da istemiyorum. dahası herr zaman bahanelerim var zaten ve her zaman da olacak. bundan önce hep bişeyler yoluna girsin, sınavlarım bitsin, tatile yakın vs. bahanelerle zayıflayamadım. bir de böyle deneyeceğim, en zor zamanımda başlayacağım diyete:)
beni sevenler için ortaokula kadar hep iri kemikli olmuşumdur. oysa bayağı şişman ötesi birşeydim. ama ortaokuldan sonra artık kendi annem için bile iri kemikliden öte bişeydim:) daima hormon problemlerim oldu. halen de var. polikistik over, hipofiz vs. vs... ama zayıflamam lazım. zira eskiden hep istesem zayıflarım düşüncesindeydim ama artık zayıflayamayacağımı kabullenmek üzereyken buluyorum kendimi. ve böyle giderse asla bir çocuğum olamayacak. ve daima yirmi yaş büyük gösteren yaşlı bir teyze olarak kalacağım. oysa daha 28 yaşıdayım. netice: son bir savaş daha. ama bu sefer sonuna kadar...
boyum 1.78 kilom ise 136. hedeflediğim kilo: (söylemeye dilim varmıyor ama vermem gereken toplam miktardan daha az bir kilo.) 65. fark:67. vira bismillah!!!
:))
Ah duygusal kardeşim benim.....Senin yüreğinin üzerinde bir çiçek var biliyorum;görünmüyor ama hissediliyor.Yerim ben seni tatlı kadın.
Hoşgeldin zeynep...a.s.
At üzerinden hayatın yorgunluğunu,
Vakit zannettiğinden daha az
Haydi kalk bakalım,
Şimdi YAŞAMAK ZAMANI.....
demiş Can Yücel..
Geçmiş olsun canım.Tekrar hoşgeldin....selam kızlar nasılsınız ben çok eskilerdenim bırakmak zorunda kalmıştım uzun bir ara verdim yada tam başlamışken birşeylerden bıraktım hep ama daha beter oluyor verdiğim her 1-2 kilo önce sevindirirken sonra daha biçimsiz bir vücudla geri dönüyor bu sefer hadi diyorum ama bırakma nedenlerim bitmiş değilki bu sene hiç yanlız kalmadık biz hep hasta birileri bizdeydi ev hastane uğraştık durduk
Allahım bir şeyide hatırlama.......
Merhaba Şimal,nasılsın..?? HAtırladığım kadarıyla kayınpederinmi hastaydı..?
Her şeyin hayırlısı seninle olsun canım.Dualarımız seninle....günaydın kızlar nasılsınız benim doğuma az kaldı çok şükür 11 kilo aldım dua edin sağlıkla doğurayımm sona sizlerle yola devam edeyim
bu arada tainimizde çıktı bingöle hayatım tepe taklak oldu dua edinde eşli bi yere gidebileyim kızlrrrr öpüyorum sizi hayırlı kilo vermeler
yasafat bende dün kendime 1beden kücük pantolon aldim ve kendimiii cooookk iyi hissediyorummmmmm
Hadi inşallah kolaylıkla gider.....2 veya 3 haftada gidecekmiş o kilolar dokorum öyle didi
Bozuk o baskül....BOZUUUUKKKKKKKK.At onu yeni al......yaa kızlar bişey sorucam..kıyafetlerimden belli oluyor..hepsi bol gelmeye başladı..kendimde hissediyorum hafifliği..görenler zayıfladın sen diyolar..mesela dün akşam otobüse binerken sürekli gördüğüm ama daha önce hiç konuşmadığım bir bayan yanıma geldi ve sen bayağı zayıfladın çok belli oluyor ne yaptın dedi...nasıl mutlu oldum anlatamam..şimdi soracaksınız sorun ne o zaman....)) peki bu değişimi benim baskül neden göstermemekte direniyor sizce..
aylardır..107,109 gidip geliyorum..deli olcam...(((( çizelgemin altına inemedim...(((((
Selam,
Hiiç tadım yok,kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum..Yine kilo aldım ve kilo aldım diye,ha bire yiyorum,yiyerek kendimi cezalandırıyorum aklımca..
Yapılacak işer var,öylece duruyor..
Kilo verenleri tebrik ediyorum..
Merhaba Şimal,nasılsın..?? HAtırladığım kadarıyla kayınpederinmi hastaydı..?
merhaba arkadaşlar uzun zamndır katılmıyordum aranıza .bende 93 kg yum 1,78 boyum 80 kg ya inmem lazım .akapunktura gittim ama şimdi bıraktım kendim yapıyorum sanırım boğazımıda tutunca başarıyorum ama tüm mesele boğazı tutmakta .sizden çok şey öğrenicem işallah benimde yardımlarım olur.hepinize yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İyi hissetmen de beni onore etti.Ne mutlu bana.....Daha kaliteli ve ince yorumları hak eden birisin.Biraz aceleye geldi iş arasında yazdım.Kendime güveniyorum daha incelerini de bulurum senin için.Layıksın....Ah BEYZUS nasıl onore ettin beni,inan utandım..HOşuma acaip gitti o ayrı..kaydirigubbakcemile3
Çok sağolasın güzel yürekli insan,beni bana iyi hissettirdin..opuyorumnanaktan
möküz gibi yiyorum o ayrı bir can sıkıcı olay,diğeride eşimle ilgili,kaç günden beri baş ağrısı şikayeti var..başının sol kısmı çok ağırıyormuş...Sürekli vıdı vıdı ediyorum doktora git diye,tamam diyor ama gitmiyor..:çok üzgünüm:
Eşim çok sık hastalanan biri değil,hep böyle güçlü, hastalanmayan,hayata hep pozitif bakan bir kişilik olduğu için canım çok sıkılıyor ve üzülüyorum...:çok üzgünüm:
Demin yine aradım iyiyim diyor şirketin doktorunu bekliyorum onunla konuşucam dedi..
Neyle tehdit etsem acaba ikna etmek için..
Seni çok ama çok öpüyorum.a.s..
İşte budur............Burada umutsuzluk yok.Umutsuzluğa kapılınca hemen bizi toparlayacak arkadaşlarımız var......arkadaşlar hepinize çokkkk teşekkür ediyorum. ilk yazımı yazarken öyle tereddüte düşmüştüm ki anlatamam. şimdi herkesin birlikteliğinden nasıl güç doğuyor anlıyorum.delikafadulden elele verirsek başarabiliriz inancı var içimde. bana hoşgeldin diyenlere sonsuuuzzz teşekkürler. bu arada sabah spor yaptım tabi kendimce:çok üzgünüm: yarım saat yürüdüm hızlı tempoyla. hayatımda ilk kez spor yapmak için bu kadar erken kalktım. hihoyyyt siz bana çok iyi geliyorsuuz:sm_cool: en önemlisi gün içinde ne daha önceki diyetlerimdeki gibi sinirliydim ne de yorgun:enbuyukkk:
El eleyiz her zaman canım.merhaba arkadaşlar uzun zamndır katılmıyordum aranıza .bende 93 kg yum 1,78 boyum 80 kg ya inmem lazım .akapunktura gittim ama şimdi bıraktım kendim yapıyorum sanırım boğazımıda tutunca başarıyorum ama tüm mesele boğazı tutmakta .sizden çok şey öğrenicem işallah benimde yardımlarım olur.hepinize yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
mesai sonu yaklaşıyor..iyi tatiller iyi hafta sonları herkese..
yarın evimde askere gidecek oğlum için KURANI KERİM okunacak..bütün topic davetlidir kızlar beklerim..:))
tavuklu pilav...ayran..revani tatlısı var..))
var dediğime bakmayın daha eve gidince yapacam tatlıyı..))
mesai sonu yaklaşıyor..iyi tatiller iyi hafta sonları herkese..
yarın evimde askere gidecek oğlum için KURANI KERİM okunacak..bütün topic davetlidir kızlar beklerim..:))
tavuklu pilav...ayran..revani tatlısı var..))
var dediğime bakmayın daha eve gidince yapacam tatlıyı..))
İyi hissetmen de beni onore etti.Ne mutlu bana.....Daha kaliteli ve ince yorumları hak eden birisin.Biraz aceleye geldi iş arasında yazdım.Kendime güveniyorum daha incelerini de bulurum senin için.Layıksın....
Erkekler nedense doktora gitmeyi güçsüzlük olarak görüyor maalesef haklısın.Çoğu doktora gitsede ilaç almaya direniyor.Benim tavus kuşu öyledir mesela.1 yıl uğraştım hafif bir şeker ilacına başlatabilmek için.Direndi direndi sonunda ben kazandım.Şimdi son derece iyi hissediyor kendini.Neden direndin dediğimde de ne dese beğenirsin ilaç fazla insülin salgılatıp depo insülinini bitirirmiş.Akıllı işte .Kullanmayınca insülini yerinde duruyor çünkü...Şeker toleransı tamamen bozulmamıştı hafif bir ilaçla toparlandı ama inat işte.
Senin eşinin baş ağrısıda stres ağrısı olmasın canım.Belki de sol gözünde bir görme sıkıntısı ( miyopi gibi) gelişti ise o da baş ağrısı yapıyor olabilir.....
Nasıl ikna edersin bilemeyeceğim canım herkesin karakteri farklı ve ikna olacağı sözlerde farklı doğal olarak......
Ben şeker hastalarında erkeklerin en korktukları güçsüzlük oluşuyor dedim hemen ilaca başladı.Sen bunu söyleyemezsin baş ağrısı için ama başka bir yolu vardır mutlaka.
yaa kızlar bişey sorucam..kıyafetlerimden belli oluyor..hepsi bol gelmeye başladı..kendimde hissediyorum hafifliği..görenler zayıfladın sen diyolar..mesela dün akşam otobüse binerken sürekli gördüğüm ama daha önce hiç konuşmadığım bir bayan yanıma geldi ve sen bayağı zayıfladın çok belli oluyor ne yaptın dedi...nasıl mutlu oldum anlatamam..şimdi soracaksınız sorun ne o zaman....)) peki bu değişimi benim baskül neden göstermemekte direniyor sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?