Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben dışarda hayal filan kurarım:) boshayallersmile ama bir deneyelim arkadaşlarla iyi söyledin bak.

beyzuş ablam teşekkür ederim. inşallah veririm şu dersleri ooff off..

kilo verenleri tebrik ederim

Selam,

Hiiç tadım yok,kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum..Yine kilo aldım ve kilo aldım diye,ha bire yiyorum,yiyerek kendimi cezalandırıyorum aklımca..

Yapılacak işer var,öylece duruyor..

Kilo verenleri tebrik ediyorum..

Ne güzel bayağı bi farkediliyor.. Demekki iyi sıkılaşmışsın..

Ne güzel bayağı bi farkediliyor.. Demekki iyi sıkılaşmışsın..

bilmemki yenacım..tartıda artı görünüyorum..ama görüntüde değişiklik var..özellikle üst bedenim de..birazda alt bedenden gitseeeeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

inş öyledir..yani ben çözemedim ne olduğunu..ctesi pazar uyumuyorum..erkenden kalkıp bir buçuk saat yürüyorum..tiroid ilaçlarımı düzenli içiyorum..bir tek şu insülin direncine baktırmadım..onuda yaptırıcam müsait bir zamanda..daha napayım..bilmiyorumkismile

Hoş geldin Zeynep......Kararlılığın beni bile pozitif yönde etkileyip motive etti....Kaldı ki sen bu kararlılıkla gayet iyi kilo verirsin.Ben sana inandım.Sen kendine inanmışsın zaten bu yeter.Gerisi boş.Gayret edeceğiz ve zayıflayacağız.Kendimize inancımızı yitirmeyelim yeter.
Sen de gelince topiğimizin Zeynepleri 3 oldu.Bu sanki çok iyi bir işaretmiş gibi geldi bana.Hepimize uğurlu geleceksin ve hep beraber zayıflayacağız.Gerçi YENACIĞIM ve ben bu ara biraz diyet çizgimizden çıktık ama olsun ilk çıkışımız değil sonra geri dönüş yolunu buluyoruz.....Gelişine sevindim....Sefalar getirdin.....

Hoşgeldin zeynep...a.s.

At üzerinden hayatın yorgunluğunu,
Vakit zannettiğinden daha az
Haydi kalk bakalım,
Şimdi YAŞAMAK ZAMANI.....

demiş Can Yücel..
Ah duygusal kardeşim benim.....Senin yüreğinin üzerinde bir çiçek var biliyorum;görünmüyor ama hissediliyor.Yerim ben seni tatlı kadın.
Anaaaaammmmm ne bulsam yiyorum sıra YENA ya geldi.Kurtarın kızlar.....

Geçmiş olsun canım.Tekrar hoşgeldin....

Merhaba Şimal,nasılsın..?? HAtırladığım kadarıyla kayınpederinmi hastaydı..?
Allahım bir şeyide hatırlama.......Senin o her şeyi hatırlayan yerinde de çiçek var;orayıda seviyorum....
Her şeyin hayırlısı seninle olsun canım.Dualarımız seninle....
yasafat bende dün kendime 1beden kücük pantolon aldim ve kendimiii cooookk iyi hissediyorummmmmm

2 veya 3 haftada gidecekmiş o kilolar dokorum öyle didi
Hadi inşallah kolaylıkla gider.....
Bozuk o baskül....BOZUUUUKKKKKKKK.At onu yeni al......
Ben hiç yemiyorum.Nefes alsam yarıyor.......:roflol::roflol:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kilo verenleri çoooooookkkk tebrik ediyorum....

Merhaba Şimal,nasılsın..?? HAtırladığım kadarıyla kayınpederinmi hastaydı..?

evet canım kayınpederim uzun süre yanımızda kaldılar yeni gönderdik ama şimdide annem rahatsız haftaya onlar gelecekler bu sene allahtan hayırlısı şu hastalıkları atlatsaydık bir

kızlar aranızda destek ürün kullanan var mı zayıflama hapı değilde bitkisel destekler varya onlardan ben araştırıyorum bir kaçı bana olumlu göründü işe yarar gibi ama ne olsa biraz çekiniyorum

Ah BEYZUS nasıl onore ettin beni,inan utandım..HOşuma acaip gitti o ayrı..kaydirigubbakcemile3

Çok sağolasın güzel yürekli insan,beni bana iyi hissettirdin..opuyorumnanaktan

möküz gibi yiyorum o ayrı bir can sıkıcı olay,diğeride eşimle ilgili,kaç günden beri baş ağrısı şikayeti var..başının sol kısmı çok ağırıyormuş...Sürekli vıdı vıdı ediyorum doktora git diye,tamam diyor ama gitmiyor..:çok üzgünüm:

Eşim çok sık hastalanan biri değil,hep böyle güçlü, hastalanmayan,hayata hep pozitif bakan bir kişilik olduğu için canım çok sıkılıyor ve üzülüyorum...:çok üzgünüm:
Demin yine aradım iyiyim diyor şirketin doktorunu bekliyorum onunla konuşucam dedi..
Neyle tehdit etsem acaba ikna etmek için..

Seni çok ama çok öpüyorum.a.s..

arkadaşlar hepinize çokkkk teşekkür ediyorum. ilk yazımı yazarken öyle tereddüte düşmüştüm ki anlatamam. şimdi herkesin birlikteliğinden nasıl güç doğuyor anlıyorum.delikafadulden elele verirsek başarabiliriz inancı var içimde. bana hoşgeldin diyenlere sonsuuuzzz teşekkürler. bu arada sabah spor yaptım tabi kendimce:çok üzgünüm: yarım saat yürüdüm hızlı tempoyla. hayatımda ilk kez spor yapmak için bu kadar erken kalktım. hihoyyyt siz bana çok iyi geliyorsuuz:sm_cool: en önemlisi gün içinde ne daha önceki diyetlerimdeki gibi sinirliydim ne de yorgun:enbuyukkk:

cümleten selam
liste ciktimi??

appelarzu masallahin var nasi uyguluyosun diyetini? bi yaziver neler yapiyosun masallahh ne kaldi sura 90lilara darisi banaainsallahhhh

merhaba arkadaşlar uzun zamndır katılmıyordum aranıza .bende 93 kg yum 1,78 boyum 80 kg ya inmem lazım .akapunktura gittim ama şimdi bıraktım kendim yapıyorum sanırım boğazımıda tutunca başarıyorum ama tüm mesele boğazı tutmakta .sizden çok şey öğrenicem işallah benimde yardımlarım olur.hepinize yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

hosgeldin ve kesinlikle haklisin hersey bogazda ve kafada bitiyo kolay gelsin :)

mesai sonu yaklaşıyor..iyi tatiller iyi hafta sonları herkese..

yarın evimde askere gidecek oğlum için KURANI KERİM okunacak..bütün topic davetlidir kızlar beklerim..:))

tavuklu pilav...ayran..revani tatlısı var..))

var dediğime bakmayın daha eve gidince yapacam tatlıyı..))

ben ilk kez uyguladığım bi diyeti uyguluyorum. ender saraç yaz diyeti doktorum diye aratırsan bi haftalık bi diyet çıkıyo. yani bi an önce uyacam inşallah biraz aştım sabah:)) klava: dört hafta uygulanabilrmiş sanırım. bir de elma sireksi ile lahana suyunu suydum. bu sabah başladım. bakalım nasıl etki etcek umarım iyi olur :Saruboceq: bu arada form çaylarına başladım içim dışı sıvı olsun istiyorum. yemeğe yer kalmasın naniknanik
(bu arada diyete bakınca yarından tırsmıyor da değilim:) eyvahedigeldismile

beyzusum teşekkürler cnm inş. kolaycacık atıveririm kiloları üstümden

tabi hepimiz

listeyi bende bekliyorum sutem

hemde merakla

İyi hissetmen de beni onore etti.Ne mutlu bana.....Daha kaliteli ve ince yorumları hak eden birisin.Biraz aceleye geldi iş arasında yazdım.Kendime güveniyorum daha incelerini de bulurum senin için.Layıksın....
Erkekler nedense doktora gitmeyi güçsüzlük olarak görüyor maalesef haklısın.Çoğu doktora gitsede ilaç almaya direniyor.Benim tavus kuşu öyledir mesela.1 yıl uğraştım hafif bir şeker ilacına başlatabilmek için.Direndi direndi sonunda ben kazandım.Şimdi son derece iyi hissediyor kendini.Neden direndin dediğimde de ne dese beğenirsin ilaç fazla insülin salgılatıp depo insülinini bitirirmiş.Akıllı işte .Kullanmayınca insülini yerinde duruyor çünkü...Şeker toleransı tamamen bozulmamıştı hafif bir ilaçla toparlandı ama inat işte.
Senin eşinin baş ağrısıda stres ağrısı olmasın canım.Belki de sol gözünde bir görme sıkıntısı ( miyopi gibi) gelişti ise o da baş ağrısı yapıyor olabilir.....
Nasıl ikna edersin bilemeyeceğim canım herkesin karakteri farklı ve ikna olacağı sözlerde farklı doğal olarak......
Ben şeker hastalarında erkeklerin en korktukları güçsüzlük oluşuyor dedim hemen ilaca başladı.Sen bunu söyleyemezsin baş ağrısı için ama başka bir yolu vardır mutlaka.
İşte budur............Burada umutsuzluk yok.Umutsuzluğa kapılınca hemen bizi toparlayacak arkadaşlarımız var......
El eleyiz her zaman canım.
Kolay gelsin.....
Allah niyetini ve dualarını kabul etsin....
İyi tatiller canım.....
Tavuklu pilav ve ayran da çok yoldan çıkarıcı bir ikili......Aman Allahım birde revani var ha...
Yiyecek olanlara afiyet olsun.....

ZALıMı;
ıyi akşamlar canım.Mesai bitti çıkıyorum.
Akşam topikte olursan görüşürüz.....
Artık sağlık sıkıntıların azaldı değilmi canım......
Her geçen gün daha iyi hissedersin inşallah.....

Kolay gelsin canım sana...

tamam bizim payımızı ayır,geliriz muhakak..BEYZUS'la kısa sürelide olsa yoldan çıktık nasılsa...

Canım BEYZUS'um, dediğin doğru olabilir..Bir şekilde ikna etmeye çalışıcam artık..:))

Streste büyük bir etken,geçen cuma ev satın alma gibi bir girişimde bulunduk...
Henüz netleşmedi,inşallah gerçekleşir dua edin,herşey yolunda gitsin...

Özellikle o günden sonra başladı..Çok sağol ilgin için..

Canım ben pazartesi tam gaz devam edicem artık dikkat etmeye..Bu hafta böyle oldu haftasonuda bu şekil geçsin..:))

baskülünü işten çıkar canım yenısını al bıraz zor anlıyo anlasılansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…