Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de ara sira disarda yemek yerken kacamak olarak ayran icmistim. Dedim kacamak boyle olsun. Ayranin yarisi yogurtsa yarisi su. Yarim bardan suyla kacamak yaptim yani
.mutlu pazarlar

Amine Busra gözünüz aydin cnm bebesinni saglikla büyüt insallah

Bulamiyorum cok gecmis olsun tatlim
Sagol cnm
36+6 da 3350 dogdu ama 6 gundur kuvezde..
Masallah cnm en azindan kilosu guzel cigerleride en kisa zamanda toparlar insallah bak kendi kendine nefes almaya baslamis emzirebilmissin bu cok guzel bir sey. Emine 41+3te geldi 3000 gr di zeynep 39+4 te geldi 3050ydi
Amine Busra canım güle güle büyüt bebeğini
Bulamiyorum geçmiş olsun kuzum
Tesekkur ederim cnm

Dedim battı balik yan
gider yemek bitince şekersiz türk kahvesi içtim

Kg kaybı oldu 3 kg suan

Iyi geceler canlar.insallah herkes iyidir.uc aylari oruçla karşılamaya niyetlenmiştim.cok şükür Bugün başladım.bayagi baş agrım oldu ama iyiyim şimdi.kendimi yemeğe çok verdiğim zamanlarda çenem de düşüyor maalesef.hatta düşüncelerim bile.etkileniyor.bu ara yine abuk subuk senaryolar insanların hareketleri gözüme batmaya başlayınca iyi olacak bana.bol bol sularımi içtim.yarina ya kısmet..

Maşallah Allah kabul etsin

Akşamdan mı sahur yaptın sularımı içtim derken?

Allah kabul etsin canım. Hiçbir şeyi takma kafana boşver iki günlük dünya.

Neden olmasın bak ben düğünümüzde 74 gördüm kısa bir sürede olsa genelde 76 larda gezindim 10 kg tez zamanda vermem lazım hadi inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…