Bi kıyafet yada çarşaf gibi birşey al dönüşte yanına kokusu sinmiş süt yapımını artırırPersembe gunu kablolar çıkarıldı kendi soluk alip veriyor cok sukur. Dun aksam ilk kez emzirdim. Simdi yoldayim gormeye gidiyorun
Maşallah çok güzel doğmuş canım.. neden kuvezde bilmiyorum ama sagligina kavuşup bi an önce gelsin kucağına inşallah.36+6 da 3350 dogdu ama 6 gundur kuvezde..
Ben de ara sira disarda yemek yerken kacamak olarak ayran icmistim. Dedim kacamak boyle olsun. Ayranin yarisi yogurtsa yarisi su. Yarim bardan suyla kacamak yaptim yaniHasibecim inşallah çabuk geçer sıkıntın bende bu gün yemekte unuttum ayran içtim nasıl üzüldüm tam sonuna geldim bardağa baka kaldım ben ne yaptım diye, reglim zaten şişim ayran iyice bir şişirdi ne olucu simdi
Sagol cnm.mutlu pazarlar
Amine Busra gözünüz aydin cnm bebesinni saglikla büyüt insallah
Bulamiyorum cok gecmis olsun tatlim
Masallah cnm en azindan kilosu guzel cigerleride en kisa zamanda toparlar insallah bak kendi kendine nefes almaya baslamis emzirebilmissin bu cok guzel bir sey.36+6 da 3350 dogdu ama 6 gundur kuvezde..
Tesekkur ederim cnm
Aynı kilodayız canim hadi yarisalim eskisi gibi ortaamGünaydın bu sabah tartldm.86 çıktım. Açıkcası daha fazla bekliyordum. Hastaneden çıktğnmda 83 gibiydm.ama sonrasında tozuttm. Şimdi tekrar başlıyorum.. 86 ile kaldığm yerden devam
Dedim battı balik yanBen de ara sira disarda yemek yerken kacamak olarak ayran icmistim. Dedim kacamak boyle olsun. Ayranin yarisi yogurtsa yarisi su. Yarim bardan suyla kacamak yaptim yani
Sagol cnm
Masallah cnm en azindan kilosu guzel cigerleride en kisa zamanda toparlar insallah bak kendi kendine nefes almaya baslamis emzirebilmissin bu cok guzel bir sey.Emine 41+3te geldi 3000 gr di zeynep 39+4 te geldi 3050ydi
Tesekkur ederim cnm
Disardan kabul etmiyolarBi kıyafet yada çarşaf gibi birşey al dönüşte yanına kokusu sinmiş süt yapımını artırır
Kg kaybı oldu 3 kg suanBen de ara sira disarda yemek yerken kacamak olarak ayran icmistim. Dedim kacamak boyle olsun. Ayranin yarisi yogurtsa yarisi su. Yarim bardan suyla kacamak yaptim yani
Sagol cnm
Masallah cnm en azindan kilosu guzel cigerleride en kisa zamanda toparlar insallah bak kendi kendine nefes almaya baslamis emzirebilmissin bu cok guzel bir sey.Emine 41+3te geldi 3000 gr di zeynep 39+4 te geldi 3050ydi
Tesekkur ederim cnm
Olur canım o kadar suyun içinde dur dur şişti çocuk.Kg kaybı oldu 3 kg suan
Olur ben varım.Aynı kilodayız canim hadi yarisalim eskisi gibi ortaam
Maşallah Allah kabul etsinIyi geceler canlar.insallah herkes iyidir.uc aylari oruçla karşılamaya niyetlenmiştim.cok şükür Bugün başladım.bayagi baş agrım oldu ama iyiyim şimdi.kendimi yemeğe çok verdiğim zamanlarda çenem de düşüyor maalesef.hatta düşüncelerim bile.etkileniyor.bu ara yine abuk subuk senaryolar insanların hareketleri gözüme batmaya başlayınca iyi olacak bana.bol bol sularımi içtim.yarina ya kısmet..
Amin canım insallahMaşallah Allah kabul etsin
Iyi geceler canlar.insallah herkes iyidir.uc aylari oruçla karşılamaya niyetlenmiştim.cok şükür Bugün başladım.bayagi baş agrım oldu ama iyiyim şimdi.kendimi yemeğe çok verdiğim zamanlarda çenem de düşüyor maalesef.hatta düşüncelerim bile.etkileniyor.bu ara yine abuk subuk senaryolar insanların hareketleri gözüme batmaya başlayınca iyi olacak bana.bol bol sularımi içtim.yarina ya kısmet..
Allah kabul etsin canım. Hiçbir şeyi takma kafana boşver iki günlük dünya.Iyi geceler canlar.insallah herkes iyidir.uc aylari oruçla karşılamaya niyetlenmiştim.cok şükür Bugün başladım.bayagi baş agrım oldu ama iyiyim şimdi.kendimi yemeğe çok verdiğim zamanlarda çenem de düşüyor maalesef.hatta düşüncelerim bile.etkileniyor.bu ara yine abuk subuk senaryolar insanların hareketleri gözüme batmaya başlayınca iyi olacak bana.bol bol sularımi içtim.yarina ya kısmet..
Neden olmasın bak ben düğünümüzde 74 gördüm kısa bir sürede olsa genelde 76 larda gezindim 10 kg tez zamanda vermem lazım hadi inşallah aminBu haftaya umutla bakıyorum. Dikkat edersem cuma eksi görebilirm. Bir ay sonra yeğenimin nikahı var yaza düğünü. Nikaha kadar 82 düğünde 75 hedefim. Yıllardır utanmadan bu hedefi koyuyorum. Bakalım l bu defa sonuca ulaşacak mym??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?