- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Her yenidoganda -300,-400 kilo kaybi beklenen bir seydir cnm. Kilo kaybina ragmen 36+4 de dogan bir bebek icin 3 kg cok iyi bir rakamKg kaybı oldu 3 kg suan
Tesekkur ederim cnmBebeklerinizi gule gule sağlıkla büyütün kızlar. Hasibe geçmiş olsun canim.
Akşam da bol su içiyorum gün boyu susuz kalmayayım diye.sahura kalktim bonuscum yumurtalarin haslanmasini bekliyorum tam da su an.Akşamdan mı sahur yaptın sularımı içtim derken?
Amin canımAllah kabul etsin canım. Hiçbir şeyi takma kafana boşver iki günlük dünya.
Ne kadar saçma ya,ben suni sancı esnasında ateşim çıktı haliyle oğlum dogdunda ateşi vardı kuveze aldılar hergun yanina gittim en az 4-5 kez her seferinde emzirdim kucağıma aldım sevdim 3 gün boyunca böyle geçti,nasıl izin vermezler kendi bir eşyanı bırakmanıDisardan kabul etmiyolar
Cok sukur canim. Eve bi gelsinde ben pamuklara sarcam onuIyi geceler kizlar
Her yenidoganda -300,-400 kilo kaybi beklenen bir seydir cnm. Kilo kaybina ragmen 36+4 de dogan bir bebek icin 3 kg cok iyi bir rakam
Tesekkur ederim cnm
Gelecek insallah. Seni çok iyi anlıyorum hu günlerde geçecekCok sukur canim. Eve bi gelsinde ben pamuklara sarcam onu
Hayırlı olsun bebeğiniz. Emzirdğinşz için katı diyet yapamazsnz. Tavsiyem İçtiğiniz su miktarını artırın hem daha az yemek yer hem de sütünü artar. Bir de akşam belli saatten sonra yemeyin. Yediğimizde yoğurt az üt falantüketinMerhaba kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz çok iyisinizdir hepinize bolllll eksiler diliyorumbenim 8 aylık oğlum var ellerinizden öper,5 ayda 20 kilo verdim gelin görün ki kilom 94.5 te takıldı kaldı hergun spora gidiyorum 30-40 dakika spor yapıyorum günde 2-3 litre su içiyorum ekmek,makarna,pilav vs şeyler minimumda haftada en fazla 2-3 defa tüketirim bu besinlerden birini . 4. Ayda ingiltereye gidiyoruz yani 2 ay gibi bir sürem var ve ben 85 olmak istiyorum yoksa kv diline fena düşerim yardımmmm edinnnn
Ben emzirmiyorum artık çünkü oglumun 5 disi var ve agzina ne geliyorsa var gücüyle ısırıyorHayırlı olsun bebeğiniz. Emzirdğinşz için katı diyet yapamazsnz. Tavsiyem İçtiğiniz su miktarını artırın hem daha az yemek yer hem de sütünü artar. Bir de akşam belli saatten sonra yemeyin. Yediğimizde yoğurt az üt falantüketin
Detoks veya çok az yiyerek veriyorsan geri alman normalGünaydın kızlar
Ben biraz veriyorum geri alıyorum ne olacak böyle yine 82 oldum
Yine de verseydin. Günde 1 yudum bile olsa gerçekten çok çok faydalı. Maş llah dişleri de erken çıkmış. Bebeklerin i dönem ısırması oluyor uygun dilletepki verince anlıyorlarBen emzirmiyorum artık çünkü oglumun 5 disi var ve agzina ne geliyorsa var gücüyle ısırıyorsütüm zaten çok azdı son zamanlarda günde 1 kez ancak emzirebiliyordum hep mama takviyesi yaptım
SuAn tekrar emzirebilmek için nelerimi vermezdimYine de verseydin. Günde 1 yudum bile olsa gerçekten çok çok faydalı. Maş llah dişleri de erken çıkmış. Bebeklerin i dönem ısırması oluyor uygun dilletepki verince anlıyorlar
Ben emzirmiyorum artık çünkü oglumun 5 disi var ve agzina ne geliyorsa var gücüyle ısırıyorsütüm zaten çok azdı son zamanlarda günde 1 kez ancak emzirebiliyordum hep mama takviyesi yaptım
Ya aslında vardı bende ama çöpe attım ama gerçekten çok isterim emzirmeyi,emzirirken bazen şikayet ederdim(benim oğlan en az 40 dakika emerdi) ama şimdi o kadar özledim kiŞey olabilir göğüs ucu için silikonlar var onunla deneyebilirsin
sorma ben de bu ara saldım biraz. yine seviyelere başlıcam uzun süre şunu yiyemicem uzun zaman bunu yiyemicem diyerek özlediğim ne varsa yiyorumGünaydın kızlar
Ben biraz veriyorum geri alıyorum ne olacak böyle yine 82 oldum
slm kızlar
işten çıkışta terziye pantalon bıraktım yeni bir takım almıştım çok uzundu paçası. çarşamba günü servisimizden ayrılan bir arkadaş için toplancaz dışarıda yemek yicez. işe git forma spora geç eşortman. azıcıkta şıkır şıkır olalım di mi
sorma ben de bu ara saldım biraz. yine seviyelere başlıcam uzun süre şunu yiyemicem uzun zaman bunu yiyemicem diyerek özlediğim ne varsa yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?