Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz çok iyisinizdir hepinize bolllll eksiler diliyorum benim 8 aylık oğlum var ellerinizden öper,5 ayda 20 kilo verdim gelin görün ki kilom 94.5 te takıldı kaldı hergun spora gidiyorum 30-40 dakika spor yapıyorum günde 2-3 litre su içiyorum ekmek,makarna,pilav vs şeyler minimumda haftada en fazla 2-3 defa tüketirim bu besinlerden birini . 4. Ayda ingiltereye gidiyoruz yani 2 ay gibi bir sürem var ve ben 85 olmak istiyorum yoksa kv diline fena düşerim yardımmmm edinnnn

Disardan kabul etmiyolar
Ne kadar saçma ya,ben suni sancı esnasında ateşim çıktı haliyle oğlum dogdunda ateşi vardı kuveze aldılar hergun yanina gittim en az 4-5 kez her seferinde emzirdim kucağıma aldım sevdim 3 gün boyunca böyle geçti,nasıl izin vermezler kendi bir eşyanı bırakmanı

Hayırlı olsun bebeğiniz. Emzirdğinşz için katı diyet yapamazsnz. Tavsiyem İçtiğiniz su miktarını artırın hem daha az yemek yer hem de sütünü artar. Bir de akşam belli saatten sonra yemeyin. Yediğimizde yoğurt az üt falantüketin

Ben emzirmiyorum artık çünkü oglumun 5 disi var ve agzina ne geliyorsa var gücüyle ısırıyor sütüm zaten çok azdı son zamanlarda günde 1 kez ancak emzirebiliyordum hep mama takviyesi yaptım

Ben emzirmiyorum artık çünkü oglumun 5 disi var ve agzina ne geliyorsa var gücüyle ısırıyor sütüm zaten çok azdı son zamanlarda günde 1 kez ancak emzirebiliyordum hep mama takviyesi yaptım
Yine de verseydin. Günde 1 yudum bile olsa gerçekten çok çok faydalı. Maş llah dişleri de erken çıkmış. Bebeklerin i dönem ısırması oluyor uygun dilletepki verince anlıyorlar

Yine de verseydin. Günde 1 yudum bile olsa gerçekten çok çok faydalı. Maş llah dişleri de erken çıkmış. Bebeklerin i dönem ısırması oluyor uygun dilletepki verince anlıyorlar
SuAn tekrar emzirebilmek için nelerimi vermezdim ama inani ki kucağıma alınca bile beni isiran bebe meme ucuma neler yapmaz,ki yine denedim vermeyi ama uzayli görmüş gibi geri geri cekti kafasini

slm kızlar
işten çıkışta terziye pantalon bıraktım yeni bir takım almıştım çok uzundu paçası. çarşamba günü servisimizden ayrılan bir arkadaş için toplancaz dışarıda yemek yicez. işe git forma spora geç eşortman. azıcıkta şıkır şıkır olalım di mi

Günaydın kızlar
Ben biraz veriyorum geri alıyorum ne olacak böyle yine 82 oldum
sorma ben de bu ara saldım biraz. yine seviyelere başlıcam uzun süre şunu yiyemicem uzun zaman bunu yiyemicem diyerek özlediğim ne varsa yiyorum

Sen başlamasan mı acaba hasibe? Daha yeni bitirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…