Aynen bozulurmu korkusu varGünaydın
Niyetlendim bugün şükür. Bi ara diyodum ben bu yemeyle oruç tutamam allah nasip etti
günaydın dostlar.üç aylarımız mübarek olsun huzurla bol tövbe ile geçsin inşallah.
Yok cnm yaa bu aralar cok saldim yasakli her seyden yedim metabolizma bozuldu vucudumu tekrar arindirmam lazim bu yasaklilardanSen başlamasan mı acaba hasibe? Daha yeni bitirdin
Yok cnm yaa bu aralar cok saldim yasakli her seyden yedim metabolizma bozuldu vucudumu tekrar arindirmam lazim bu yasaklilardan
Merhaba kızlar nasılsınız baktım ki kilom sabit duruyor 14 günde sadece 1 kilo gitmiş bu iş böyle olmaz metoyu şaşırtmak gerek anlaşıldı seviyeleri bu sabah bıraktım karataydan devam edicem hadi hayırlı uğurlu olsun bana
Not. streste kilo vermeyi engelliyor kanımca, sürekli saate bakıp ne zaman yemek yiycem ne zaman su icicem sanirim beni bu gerdi ,belkide sebep budur başka birşey aklıma gelmiyor çünkü, ne zamanki bunları unuttum, 80 den hızla 74 e inmiştim bir dönem aklıma o geldi seviyelere paydos diyorum
Ogulcuklarim da mı yapıyor seviyeleri, hiç gelmiyor buralara çok sevindim 50 kilo vermiş olması harika valla bravoHasibecim ben yapma derim kuzum senede 1 kere yeterli. Bak sonradan sapıtır gibi yiyoruz nefsinede eziyet olucak.
Sen yememek istiyosan oruç tutabilirsin buda çok iyi gelir sana.
Çok erken bıraktın ışıl 14 gün az değil kuzum. Alışıyo insan zaten bi süre sonra karnın doluyken su içemiyosun.
Oğulcuklarım ilk haftalarda verememişti şimdi 50 kiloyu görmek üzere.
Aa çok sevindim onun adına seviyeleri mi yapıyorHasibecim ben yapma derim kuzum senede 1 kere yeterli. Bak sonradan sapıtır gibi yiyoruz nefsinede eziyet olucak.
Sen yememek istiyosan oruç tutabilirsin buda çok iyi gelir sana.
Çok erken bıraktın ışıl 14 gün az değil kuzum. Alışıyo insan zaten bi süre sonra karnın doluyken su içemiyosun.
Oğulcuklarım ilk haftalarda verememişti şimdi 50 kiloyu görmek üzere.
6.seviyede sanırım gülbeAa çok sevindim onun adına seviyeleri mi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?