Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler kizlar
Is cikisi carsiya gittim ayakkabi aldim, kendime terziden pantalonumu aldim, markete ugradim, yarin arkadas icin veda yemegi yapicaz onun rezervasyonunu yaptim saat gec oldu spora gitmedim eve dondum.

Carsida yolumu uzattim yarim saat kesintisiz tempolu yurudum

Dun uyuyakalmistim utu yapamamistim bu gece bitirdim utulerimi simdi yatiyorum. Iyi geceler

Merhaba kızlar nasılsınız baktım ki kilom sabit duruyor 14 günde sadece 1 kilo gitmiş bu iş böyle olmaz metoyu şaşırtmak gerek anlaşıldı seviyeleri bu sabah bıraktım karataydan devam edicem hadi hayırlı uğurlu olsun bana
Not. streste kilo vermeyi engelliyor kanımca, sürekli saate bakıp ne zaman yemek yiycem ne zaman su icicem sanirim beni bu gerdi ,belkide sebep budur başka birşey aklıma gelmiyor çünkü, ne zamanki bunları unuttum, 80 den hızla 74 e inmiştim bir dönem aklıma o geldi seviyelere paydos diyorum

Yok cnm yaa bu aralar cok saldim yasakli her seyden yedim metabolizma bozuldu vucudumu tekrar arindirmam lazim bu yasaklilardan

Hasibecim ben yapma derim kuzum senede 1 kere yeterli. Bak sonradan sapıtır gibi yiyoruz nefsinede eziyet olucak.
Sen yememek istiyosan oruç tutabilirsin buda çok iyi gelir sana.

Çok erken bıraktın ışıl 14 gün az değil kuzum. Alışıyo insan zaten bi süre sonra karnın doluyken su içemiyosun.
Oğulcuklarım ilk haftalarda verememişti şimdi 50 kiloyu görmek üzere.

Ogulcuklarim da mı yapıyor seviyeleri, hiç gelmiyor buralara çok sevindim 50 kilo vermiş olması harika valla bravo

Son düzenleme:
Aa çok sevindim onun adına seviyeleri mi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…