Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm kandilimiz mubarek olsun güzeller Insallah herkes iyidir uzun zamandır yazamadim buraya daha dogrusu biraz kendimi cekmek istedim haliyle cok bosluktaydim taki bu seviyelere baslayana kadar seviyeler hep aklımdaydı ama cesaret edemiyordum önümde @ yolcu gibi guzelbir ornek vardi ondan da aldigim gucle baslamaya karar verdim suan 7 seviyenin ilk haftasini atlatmak uzereyim haftaya kt insallah bu surede 48 kiloya yalin kilo verdim bir cok rahatsizlik iyi oldu yerimden kalkamazken simdi cok rahat yürüyorum yani iste boyle
Sizi arada okuyorum seviyelere baslamaj isteyenler var sakin vaz geçmeyin kilodan once saglik icin basta elbette zorliycak ama vaktin nasil gectigini kt ye nasil geldiginizi anlamayacaksiniz bile
Ilk haftalar o yuksek kiloma ragmen ben kilo veremedim sabırlı olmak lazim
Niyetlerinizi saglam alin insallah basarilmiycak birsey degil

Canım maşallah sana ilk haftalar kilo verememek beni yıldırdı ,sanırım metoyu bozmuşuz ,yapmak isteyenler yapsın tabiki senin adına çok mutlu oldum merak ediyordum seni özlendiniz

hep zayıflıktan bunlar diyosun..ama çok zayıf değilim daha çok yolum var nasipse yeni grupla tekrar başlamak niyetindeyim...
Nasılsın canm? Özledik seni?. OGULCUKLARIM tebrik ederm. Gerçekten çok sevindm

Kızlar ben de geçen forumda gezerken Bbir yazı gördüm. Troit hastaları gebelik düşündüğünde gluteni kessin diye. Ben bu 40 gün yaptım da karbonhidrat demek ki o olumlu etkilemiş. Hamile jalnamı kolaylaştrmş. Sonu kötü oldu düşün yaptm ama bir dahakine bunu dikkate alacağım.

Arada gelip motive edin bizi çok sevindim canım

canım harika bir iş başarmışsın tebrik ediyorum müthiş kilo vermişsin maşallah suphanallah bize de dua et biz de başaralım bu arada kaç kilo oldun merak ettim ?

Sendemi seviye yapıcan maral?
Benim eşim istemiyor yapmamı.uzun süreli açlık kısımlarına takıldı kaldı.bende ikna ederim diye ses kayıtlarını dinle dedim.demez olaydım.bu ne biçim insan diyor bu kadar sert nasıl konuşur diyor.ben kendim yuvarlanıp gidecem gibi bonuscum.bu zaten ramazana kadar çoğu günü oruçla geçirmeye niyet ettim başarabilirsem.hem vücudumu hem beynimi dinlemekteyim.bi tarafım yoruldu artık.millet havuç pantolonlari ince bellerinde gezerken ben Yine kazak cekistiriyorum.allah sonumuzu hayretsin

Senin adina cok sevindim cnm insallah devamida gelir

Bu seviyeler troidlerede iyi geliyormus cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…