- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Canım maşallah sana ilk haftalar kilo verememek beni yıldırdı ,sanırım metoyu bozmuşuz ,yapmak isteyenler yapsın tabiki senin adına çok mutlu oldum merak ediyordum seni özlendinizSelamun aleyküm kandilimiz mubarek olsun güzellerInsallah herkes iyidir uzun zamandır yazamadim buraya daha dogrusu biraz kendimi cekmek istedim haliyle cok bosluktaydim taki bu seviyelere baslayana kadar seviyeler hep aklımdaydı ama cesaret edemiyordum önümde @ yolcu gibi guzelbir ornek vardi ondan da aldigim gucle baslamaya karar verdim suan 7 seviyenin ilk haftasini atlatmak uzereyim haftaya kt insallah bu surede 48 kiloya yalin kilo verdim bir cok rahatsizlik iyi oldu yerimden kalkamazken simdi cok rahat yürüyorum yani iste boyle
Sizi arada okuyorum seviyelere baslamaj isteyenler var sakin vaz geçmeyin kilodan once saglik icin basta elbette zorliycak ama vaktin nasil gectigini kt ye nasil geldiginizi anlamayacaksiniz bile
Ilk haftalar o yuksek kiloma ragmen ben kilo veremedim sabırlı olmak lazim
Niyetlerinizi saglam alin insallah basarilmiycak birsey degil
Senide ozledik yolcu hanim nerelerdesin zayiflayan kayboluyorSelamün Aleyküm hayırlı kandiller...
hep zayıflıktan bunlar diyosun..Senide ozledik yolcu hanim nerelerdesin zayiflayan kayboluyor
Senide ozledik yolcu hanim nerelerdesin zayiflayan kayboluyor
Nasılsın canm? Özledik seni?.hep zayıflıktan bunlar diyosun..ama çok zayıf değilim daha çok yolum var nasipse yeni grupla tekrar başlamak niyetindeyim...
Arada gelip motive edin bizi çok sevindim canımSelamun aleyküm kandilimiz mubarek olsun güzellerInsallah herkes iyidir uzun zamandır yazamadim buraya daha dogrusu biraz kendimi cekmek istedim haliyle cok bosluktaydim taki bu seviyelere baslayana kadar seviyeler hep aklımdaydı ama cesaret edemiyordum önümde @ yolcu gibi guzelbir ornek vardi ondan da aldigim gucle baslamaya karar verdim suan 7 seviyenin ilk haftasini atlatmak uzereyim haftaya kt insallah bu surede 48 kiloya yalin kilo verdim bir cok rahatsizlik iyi oldu yerimden kalkamazken simdi cok rahat yürüyorum yani iste boyle
Sizi arada okuyorum seviyelere baslamaj isteyenler var sakin vaz geçmeyin kilodan once saglik icin basta elbette zorliycak ama vaktin nasil gectigini kt ye nasil geldiginizi anlamayacaksiniz bile
Selamun aleyküm kandilimiz mubarek olsun güzellerInsallah herkes iyidir uzun zamandır yazamadim buraya daha dogrusu biraz kendimi cekmek istedim haliyle cok bosluktaydim taki bu seviyelere baslayana kadar seviyeler hep aklımdaydı ama cesaret edemiyordum önümde @ yolcu gibi guzelbir ornek vardi ondan da aldigim gucle baslamaya karar verdim suan 7 seviyenin ilk haftasini atlatmak uzereyim haftaya kt insallah bu surede 48 kiloya yalin kilo verdim bir cok rahatsizlik iyi oldu yerimden kalkamazken simdi cok rahat yürüyorum yani iste boyle
Benim eşim istemiyor yapmamı.uzun süreli açlık kısımlarına takıldı kaldı.bende ikna ederim diye ses kayıtlarını dinle dedim.demez olaydım.bu ne biçim insan diyorSendemi seviye yapıcan maral?
Senin adina cok sevindim cnmSelamun aleyküm kandilimiz mubarek olsun güzellerInsallah herkes iyidir uzun zamandır yazamadim buraya daha dogrusu biraz kendimi cekmek istedim haliyle cok bosluktaydim taki bu seviyelere baslayana kadar seviyeler hep aklımdaydı ama cesaret edemiyordum önümde @ yolcu gibi guzelbir ornek vardi ondan da aldigim gucle baslamaya karar verdim suan 7 seviyenin ilk haftasini atlatmak uzereyim haftaya kt insallah bu surede 48 kiloya yalin kilo verdim bir cok rahatsizlik iyi oldu yerimden kalkamazken simdi cok rahat yürüyorum yani iste boyle
Bu seviyeler troidlerede iyi geliyormus cnmNasılsın canm? Özledik seni?.OGULCUKLARIM tebrik ederm. Gerçekten çok sevindm
Kızlar ben de geçen forumda gezerken Bbir yazı gördüm. Troit hastaları gebelik düşündüğünde gluteni kessin diye. Ben bu 40 gün yaptım da karbonhidrat demek ki o olumlu etkilemiş. Hamile jalnamı kolaylaştrmş. Sonu kötü oldu düşün yaptm ama bir dahakine bunu dikkate alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?