- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Demek ki etkilyormuş. Bir de kan versem bakalm ilaç dozunu etkileyecek miBu seviyeler troidlerede iyi geliyormus cnm
Saol canım bu iyi oldu, saç kestirmeninde günü varmış neden acaba şaşırdım
Ben yıllardır hep yeşil çayı açık alıp demliyorum. En sonara çaykurunkini içiyordum. Bitmişti dün yine açık aldm. En doğalı en güveniliri. Not bu msj da içerken yazyrmBugün face de bir bayan doğadan ama baskı sallama çayı döküyor ve çayın içinden boncuk gibi küçük haplar çıkıyor. Bende bağırsaklarım için form çay ve yeşil çay almıştım. Döktüm öyle birşey görmedim. Ama kafam karışmadı değil. Apa çaykurun organik yeşil çayını alıp siyah çay gibi demleyin diyor. Bakacağım markete gidince
Uykun kacicak bu saatte yeşil çay içsem ben uyuyamam canoBen yıllardır hep yeşil çayı açık alıp demliyorum. En sonara çaykurunkini içiyordum. Bitmişti dün yine açık aldm. En doğalı en güveniliri. Not bu msj da içerken yazyrm
Bazı eski askerler bazı yazışmalar paylaşmış.Allah sabır versin ailelerine. Nurdan Bi başlıkta sayı yüzn üzerinde yazmışlar
Canım tabiKafamda deli sorular yeni guruplamı başlasak bilemedim, bir şekilde bu kilolar gitmeli ama nasıl , valla yıldım hep aynı kıyafeti giymekten kilo verdik diye dolabı değiştirdik kaldık ortada ,gene veririm diye de almak istemiyorum o çuval gibi kıyafetleri , çok moralim bozuk çok hergun birbirinin aynısı kısır döngüye girdik yeni takvim bellimi ne zaman başlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?