Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün face de bir bayan doğadan ama baskı sallama çayı döküyor ve çayın içinden boncuk gibi küçük haplar çıkıyor. Bende bağırsaklarım için form çay ve yeşil çay almıştım. Döktüm öyle birşey görmedim. Ama kafam karışmadı değil. Apa çaykurun organik yeşil çayını alıp siyah çay gibi demleyin diyor. Bakacağım markete gidince

Kafamda deli sorular yeni guruplamı başlasak bilemedim, bir şekilde bu kilolar gitmeli ama nasıl , valla yıldım hep aynı kıyafeti giymekten kilo verdik diye dolabı değiştirdik kaldık ortada ,gene veririm diye de almak istemiyorum o çuval gibi kıyafetleri , çok moralim bozuk çok hergun birbirinin aynısı kısır döngüye girdik yeni takvim bellimi ne zaman başlıyorlar

Ben yıllardır hep yeşil çayı açık alıp demliyorum. En sonara çaykurunkini içiyordum. Bitmişti dün yine açık aldm. En doğalı en güveniliri. Not bu msj da içerken yazyrm

allahım ne zor bir gün.hiç tanımadığımız insanlar için üzülen koca bir ülke.bir insan nasıl büyür ve yetişkin olur.onca emek onca çaba.çok yazık.allah ailelerine bol sabırlar versin.asker polis vatandaş huzur içinde uyusun diye var derdi devlet.onlar oraya gittiğinden beri kaç vicdanlı insan rahat uyumuştur acaba.çok doluyum çok üzgünüm.yumruk bogazımda nefesimi atamıyorum dışarıya.sebep olanlar allahından bulsun.Analar,babalar,eşler,çocuklar, geride kalanlar ve tüm ülkem için çok üzgünüm.

Canım tabi
Yeni
Grupla başla daha öncede dedim motive çok önemli daraldıpında ters giden şeylerde aynı yöntemi
Uygulayan kişiler ile çok güzel olur bu yüzden 13 Mart başlangıç

iyi akşamlar kızlar 2 gündür şehitlerimizden dolayı çok üzgündüm ve modum çok düşüktü. hepsine Rabbim rahmet eylesin. habire haber okudum durdum. gece bile huzursuz yattım aklımda onlarla.
enerjim çok düşüktü. bugün hava az yağmurluydu. dışarı çıkalım dedik, gezdik geldik. yürüyüş iyi geliyor insana. gelince de kendime güzel bir kahve yaptım içtim ama elim hala haberlerde bol bol dua. elden gelen sadece bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…