Kolay gelsin canım.Ben temizlikle uğraşıyorum. Şu çocuk videolarındaki gibi ufaklık mutfağı una buladı. Orayı temizlerken karyolanın üstüne örttüğüm battaniyeyi kremle sıvadı oynatmaya az kaldı yani
HoşgeldinBende katılabilirmiyim ya 90 kiloyum
Masallah diyelim nazar degmesinNasıl görünüyorum kızlar bugün çok övgü aldım etek elbise pek bana göre değil ama seviyorum
Nasıl görünüyorum kızlar bugün çok övgü aldım etek elbise pek bana göre değil ama seviyorum
Sen de ben gibi uyuyamadin mi heleAzıcık basen mi var ne :)) gayet iyi duruyorsun aslında beğendik biz
Sen de ben gibi uyuyamadin mi hele
Hala formalarimi utulucem useniyorum sabaha mi biraksam bismillah diyip kalksam mi bilemedim
Kalktim ben de simdi formalarimla kizin okul jilesini utuleyeyim bakarsin sabah elektrikler kesik olur benim sansima dimdizlak kalmayalim oyleBeslenmeye bişeyler yapıyodum uykum kaçtı :)
Ütü varda sabah onlar yerken yaparım artık lazımsa yoksa elleyemem bugün zaten yürüdüm baya ayaklarım ağrıyor
Çok iyi görünüyorsun gerçekten. Birazcık bölgesel kilom var bence de.Günaydın kızlar
Bulamiyorum sağol canım
Bonus birazcık mı? Ömrümü yedi düşünce yumuşaklık sağlıyor sadece
İyi akşamlar canım sen dikkat etmeye devam et.sonrasında birden gider kilo emin ol.Hayırlı akşamlar hanımlar,
Son zamanlarda üst üste kötü haber alır olduk Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, şehitlerimiz çok üzdü hepimizi, Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Sağ olan mehmetciğimizi ve polisimizi de korusun.
Geçmişi okurkenOGULCUKLARIM ın kilo vermesini okudum, çok sevindim, maşallah, inşallah devamını da getirir.
Ben hala ketojenik besleniyorum, kilo veremiyorum ama rahatım, bir çok davetlerden alnımın akıyla çıktım, yeme ataklarım olmuyor, daha enerjiğim, sabırla bekleyeceğim bir gün inişe geçeceğine inanıyorum. Şimdilik bu kadar
Selam ve sevgiler arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?