Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Ben de temizligi yaptim yemegimi pisirdim. Kizlar yemek yiyor simdi sonra sirayla onlari yikicam aksama pertim cikar herhalde

Beslenmeye bişeyler yapıyodum uykum kaçtı :)
Ütü varda sabah onlar yerken yaparım artık lazımsa yoksa elleyemem bugün zaten yürüdüm baya ayaklarım ağrıyor
Kalktim ben de simdi formalarimla kizin okul jilesini utuleyeyim bakarsin sabah elektrikler kesik olur benim sansima dimdizlak kalmayalim oyle

Hayırlı akşamlar hanımlar,
Son zamanlarda üst üste kötü haber alır olduk Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, şehitlerimiz çok üzdü hepimizi, Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Sağ olan mehmetciğimizi ve polisimizi de korusun.
Geçmişi okurken OGULCUKLARIM ın kilo vermesini okudum, çok sevindim, maşallah, inşallah devamını da getirir.
Ben hala ketojenik besleniyorum, kilo veremiyorum ama rahatım, bir çok davetlerden alnımın akıyla çıktım, yeme ataklarım olmuyor, daha enerjiğim, sabırla bekleyeceğim bir gün inişe geçeceğine inanıyorum. Şimdilik bu kadar
Selam ve sevgiler arkadaşlar

İyi akşamlar canım sen dikkat etmeye devam et.sonrasında birden gider kilo emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…