- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Günaydın kızlar
Bulamiyorum sağol canım
Bonus birazcık mı? Ömrümü yedi düşünce yumuşaklık sağlıyor sadece
Kızlar eylülden beri yerimde sayıyorum resmen. Helw bana Bi yol gösterin.ISILDURU neredesin??? Nneler yapıyon??
Anladım canm. Ben de yarın 1.seviyeye başlayayım tekrar. 10gün yapıp ara vererek 30 gün yapayım şimdilik. B et lki tartıda biraz eksi görebilirm13 martı bekliyoruz biz kuzum seviyelere başlıycaz.
Eki Görüntüle 2599550
Tabi seviyelerde hiç bozmayacağımız için şu sıra saldık haliyle. Hasibe menü yazmış gerçi bende yazsam iyi olur aslında
Anladım canm. Ben de yarın 1.seviyeye başlayayım tekrar. 10gün yapıp ara vererek 30 gün yapayım şimdilik. B et lki tartıda biraz eksi görebilirm
Karatay yapmaya çalışıyorum canım koşu bandı eşliğinde, dünde eliptik bisikletim tamir oldu onada ara ara çıkmaya calısıcam 10 kilo versem yetecek inşallahKızlar eylülden beri yerimde sayıyorum resmen. Helw bana Bi yol gösterin.ISILDURU neredesin??? Nneler yapıyon??
maşallah bonuscum bu sefer kararlısın allah yardımcın olsun niyetinden şaşırtmasın inşallah13 martı bekliyoruz biz kuzum seviyelere başlıycaz.
Eki Görüntüle 2599550
Tabi seviyelerde hiç bozmayacağımız için şu sıra saldık haliyle. Hasibe menü yazmış gerçi bende yazsam iyi olur aslında
maşallah bonuscum bu sefer kararlısın allah yardımcın olsun niyetinden şaşırtmasın inşallah
13 martı bekliyoruz biz kuzum seviyelere başlıycaz.
Eki Görüntüle 2599550
Bir Karatay diyorum i 1.seviye gel gitlerdeym:)ama dikkat ediyrm. Sabah Bi tartlaym kilo almamşsam bile iyidir benim için.Karatay yapmaya çalışıyorum canım koşu bandı eşliğinde, dünde eliptik bisikletim tamir oldu onada ara ara çıkmaya calısıcam 10 kilo versem yetecek inşallah
detaylı okudumda cok zor başaramam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?