Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2.3.2020 pazartesi menusu

09.00 filtre kahve
13.30 marul roka dereotu beyaz peynir zeytin domates 1 haslama yumurta 1 seker turp (adi oyle mi bilmiyrum kucucuk disi pembe ici beyaz turpcuk) ceviz 1 kapya biber (1 ltlik kabim tam dolmadi bu malzemelerle)
19.45 (isten gec ciktigim icin yemek gece kaldi) kiymali karnibahar 1 tabak, 1 kase yogurt, 1 avuc findik

23.00 kizlari yatirinca bi kahve icerim

15dk kosubandi
10dk eliptik
20dk kondisyon

2lt kabuk tarcinli dilim limonlu taze zencefilli su

Son düzenleme:
Kızlar eylülden beri yerimde sayıyorum resmen. Helw bana Bi yol gösterin. ISILDURU neredesin??? Nneler yapıyon??

13 martı bekliyoruz biz kuzum seviyelere başlıycaz.

Tabi seviyelerde hiç bozmayacağımız için şu sıra saldık haliyle. Hasibe menü yazmış gerçi bende yazsam iyi olur aslında

Anladım canm. Ben de yarın 1.seviyeye başlayayım tekrar. 10gün yapıp ara vererek 30 gün yapayım şimdilik. B et lki tartıda biraz eksi görebilirm

Kızlar eylülden beri yerimde sayıyorum resmen. Helw bana Bi yol gösterin. ISILDURU neredesin??? Nneler yapıyon??
Karatay yapmaya çalışıyorum canım koşu bandı eşliğinde, dünde eliptik bisikletim tamir oldu onada ara ara çıkmaya calısıcam 10 kilo versem yetecek inşallah

maşallah bonuscum bu sefer kararlısın allah yardımcın olsun niyetinden şaşırtmasın inşallah

03.03 2020
09.00 diltre kahve
12.20 4 yk yulaf 1 kucuk yerli.muz 4-5 cilek (dondurucudan) ceviz sut
18.00 2 kare %85 bitter
19.00 taze fasulye 1 tabak

15 dk kosu bandi
15 dk kondisyon bisikleti
10 dk eliptik bisiklet

2 lt zencefilli tarcinli su

detaylı okudumda cok zor başaramam ben

Hepimiz öyle diyoruz kuzum kimse ben harika yaparım demiyor.
Sisteme güveniyoruz. Sünnete oruca güveniyoruz.
Benim ikna olmam 1 sene sürdü keşke daha önce yapsaydım.

Şu an günü bekliyoruz ama hiç güvenim yok kendime edeceğim niyete güveniyorum.

Ramazan dışında o kadar saat aç susuz dururmuydum duramazdım ramazandaki niyet bizi tutuyor.

iyi akşamlar kızlar. motive edin kendinizi. abartmadan canınızın çektiklerini yiyin. ben zaten regl öncesiyim. 1-2 güne başlar. normal yiyorum. içimde kalmasın sıkmıyorum kendimi. ruhumuzu serbest bırakınca denge de beraberinde geliyor

Nette gezinirken bu kitapla ilgili birkaç yazı gördüm ama en önemli ve beni size yönlendiren ne oldu biliyormusunuz. Kan gruplarını bağırsak bakterileri yapıyormuş. Yani o yüzden yeme şeklimizi kan grubuna göre yapmamız gerekiyor.
Nedendir bilmiyorum buradan bildirim gelmiyor bana

Eklentiler

• IMG_20200304_221543.webp
    88,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20200304_215321.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…