iyi akşamlar kızlar. motive edin kendinizi. abartmadan canınızın çektiklerini yiyin. ben zaten regl öncesiyim. 1-2 güne başlar. normal yiyorum. içimde kalmasınsıkmıyorum kendimi. ruhumuzu serbest bırakınca denge de beraberinde geliyor
okudum canım.uzun zmandır haberim var.ama eşim çok karşı onu ikna edemiyorum.ilk zamanlara değilde 3 günlük açlıklar konsunda kesinlikle geri adım atmıyor.belki 1.seviyeyi sizinle başlarım bende sonrasında duruma göre şekillenir.Amiiiinnnn maralcım allah utandırmasın diyorum.
Sen düşünmezmisin? Hiç bakıp okudun mu?
Güzel olmuşöğlen arası fırsatım oldu ve daha detaylı araştırmalar yaptımyani bu seviyelere başlayalım tamam destek olalım birbirimize ona da tamam ama yıllardır bu grupta hep bıraktık diyetleri bahaneler uydurduk depresyona girdik :) yasaklılar belli okuyunca anlaşılıyor.Ama serbest olanlar açık şekilde olmadığı için insanın geri dönüp yasaklı listesine bakası geliyor acaba yasaklı mı diye.sıvı alım kuralları anlaşılır şekilde bence.kendimce bir liste oluşturmaya çalıştım.Şuan boş.yasaksız besinleri,örnek menüleri grupta sistemi uygulayan arkadaşlarımız Bulamiyorum OGULCUKLARIM ve diğer aklıma gelmeyen arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa40 günlük beslenme düzenimizi belirleyip başlayalım diyorum ben.
Hepimiz öyle diyoruz kuzum kimse ben harika yaparım demiyor.
Sisteme güveniyoruz. Sünnete oruca güveniyoruz.
Benim ikna olmam 1 sene sürdü keşke daha önce yapsaydım.
Şu an günü bekliyoruz ama hiç güvenim yok kendime edeceğim niyete güveniyorum.
Ramazan dışında o kadar saat aç susuz dururmuydum duramazdım ramazandaki niyet bizi tutuyor.
Slm cnm 2 gundur giremedim yogunluktanöğlen arası fırsatım oldu ve daha detaylı araştırmalar yaptımyani bu seviyelere başlayalım tamam destek olalım birbirimize ona da tamam ama yıllardır bu grupta hep bıraktık diyetleri bahaneler uydurduk depresyona girdik :) yasaklılar belli okuyunca anlaşılıyor.Ama serbest olanlar açık şekilde olmadığı için insanın geri dönüp yasaklı listesine bakası geliyor acaba yasaklı mı diye.sıvı alım kuralları anlaşılır şekilde bence.kendimce bir liste oluşturmaya çalıştım.Şuan boş.yasaksız besinleri,örnek menüleri grupta sistemi uygulayan arkadaşlarımız Bulamiyorum OGULCUKLARIM ve diğer aklıma gelmeyen arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa40 günlük beslenme düzenimizi belirleyip başlayalım diyorum ben.
Canm sadece 1.seviye yap benim gibi. iyi kilo vetdiriyor. Hiç bir riski zararı da yok.. Karbonhidrat şeker almıyoruz sadeceöğlen arası fırsatım oldu ve daha detaylı araştırmalar yaptımyani bu seviyelere başlayalım tamam destek olalım birbirimize ona da tamam ama yıllardır bu grupta hep bıraktık diyetleri bahaneler uydurduk depresyona girdik :) yasaklılar belli okuyunca anlaşılıyor.Ama serbest olanlar açık şekilde olmadığı için insanın geri dönüp yasaklı listesine bakası geliyor acaba yasaklı mı diye.sıvı alım kuralları anlaşılır şekilde bence.kendimce bir liste oluşturmaya çalıştım.Şuan boş.yasaksız besinleri,örnek menüleri grupta sistemi uygulayan arkadaşlarımız Bulamiyorum OGULCUKLARIM ve diğer aklıma gelmeyen arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa40 günlük beslenme düzenimizi belirleyip başlayalım diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?