Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amiiiinnnn maralcım allah utandırmasın diyorum.

Sen düşünmezmisin? Hiç bakıp okudun mu?
okudum canım.uzun zmandır haberim var.ama eşim çok karşı onu ikna edemiyorum.ilk zamanlara değilde 3 günlük açlıklar konsunda kesinlikle geri adım atmıyor.belki 1.seviyeyi sizinle başlarım bende sonrasında duruma göre şekillenir.

öğlen arası fırsatım oldu ve daha detaylı araştırmalar yaptım yani bu seviyelere başlayalım tamam destek olalım birbirimize ona da tamam ama yıllardır bu grupta hep bıraktık diyetleri bahaneler uydurduk depresyona girdik :) yasaklılar belli okuyunca anlaşılıyor.Ama serbest olanlar açık şekilde olmadığı için insanın geri dönüp yasaklı listesine bakası geliyor acaba yasaklı mı diye.sıvı alım kuralları anlaşılır şekilde bence.kendimce bir liste oluşturmaya çalıştım.Şuan boş.yasaksız besinleri,örnek menüleri grupta sistemi uygulayan arkadaşlarımız Bulamiyorum OGULCUKLARIM ve diğer aklıma gelmeyen arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa40 günlük beslenme düzenimizi belirleyip başlayalım diyorum ben.

Eklentiler

• YASAKSIZLAR.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 42
Güzel olmuş

Dünkü depresif halim daha iyi. Hala tek damla çiş yapmadı tuvalete. Yediklerime dikkat ettim. Aslında bazen bunca nimetin içinde açlıktan ölecek değilim diyorum ama nefsimin kölesi olmuşum sanırım.
Dün bi sitede hurma diyeti yapan bir bayanın eski bir yazısını okudum. Şifa için niyet aldım demiş. 5 hurmayla günü bitirmiş. İşte yine aynı yerdeyiz niyet

ahhhhh cok kararsız ben

Slm cnm 2 gundur giremedim yogunluktan
Sablonun vok guzel olmus eline saglik
Sen hangi besinlerde kararsizsan sor ben yasak ya da degil diyeyim. Cunku yasak listesinde olmayan her sey serbest. Arada yorumlarda okudugum ekstralar varsa belki onlari bilemiyorum ama siz sorarsaniz hatirlarim.

Meyve yok
Ayran yok
Bugday corbalarda kullanilabilir
Tavuk serbest
Baklagil serbest
Kestane yasak
Bal kabagi yasak
Sakiz cignemek yasak
Trabzon hurmasi yasak
Herhangi bir kür uygulamak yasak
Corbalarda un yasak

En cok sorulanlarda aklima gelenler bunlar

Canm sadece 1.seviye yap benim gibi. iyi kilo vetdiriyor. Hiç bir riski zararı da yok.. Karbonhidrat şeker almıyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…