Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler hasibecim.kahvaltı ve aksam menülerini değiştirebiliyoruz degil mi.çünkü yumurtayı haslanmış severim ve iş yerinde malum kokusundan dolayı pek getirmek istemiyorum.akşam kahvaltı öğlen yemek yemeye niyetim var.

haha tren hangi gardan kalkıyor bacım.günaydınnnn

Tek bi yerden kalkıp her yerden geçiyor :))

Sana yazıcaktım yazayım yemek seçmek işin en kolay kısmı bence. Yasaklar karbonhidratlar zaten şekerde dahil meyve yasak.

Sıvı kuralından dolayı ayranda yasak.

Gruba girip dosyalardan oku bak daha iyi anlıycan özelden de sorabilirsin bize

sıvı kuralları beni zorlar gibi yani suyu istediğim zaman içememek kısmı.bakalım canım bu sefer ucundan da olsa bişeyler yaparız inşallah

sıvı kuralları beni zorlar gibi yani suyu istediğim zaman içememek kısmı.bakalım canım bu sefer ucundan da olsa bişeyler yaparız inşallah

Suyu istediğin zaman içiceksin içicez. Sadece yemekle içmiycez. Midemizi küçültücez çünkü bu öyle her istediğimizi yaparak olmayacak.

İnan hepimiz en çok onda zorlanıcaz ama bikaç gün içinde alışıcaz.

Yıllardır şu an yaptığım gibi çay keyfi yapıyorum ama yıllardır şişmanım.

Bir baharım bir yazım var önümde allah ömür verirse eylülde yeni biriyim hep bunu düşünüyorum

İnşallah canım benim

Sakızca çok şaşırdım içeriğini okuyunca ama yinede seviyorum
Canm sadece 1.seviye yap benim gibi. iyi kilo vetdiriyor. Hiç bir riski zararı da yok.. Karbonhidrat şeker almıyoruz sadece
Zaten arkası ramazan kafadan 2 seviye olmuş oluyor

Köprüden önceee son çıkışşş

Haftaya cuma biz niyetimizi almış olacağız inş bu sefer normal bir diyet değil niyetle bitirmek için başlıycaz.

+90 dan gelmek isteyen gelsin tren kalkmadan.

gelcem gelmesine de telegram melegram falan filan
zaten yedi yirmi dört elde telefonla geziyorum
birde bunlarla uğraşması var
sizden taraf ayak uydurmaya calışabilirim

Ya ilk bir hafta ben de zorlammştm sıvı kuralına. Ondan sonra alştm. Şu anda da dikkat edyrm hala. Yaşam tarzım olsun diyorum. Gerçekten fark oldu. Yeme miktarm daha az. Bu arada günaydın:)

gelcem gelmesine de telegram melegram falan filan
zaten yedi yirmi dört elde telefonla geziyorum
birde bunlarla uğraşması var
sizden taraf ayak uydurmaya calışabilirim

Telegramda sorun yok kuzum çünkü bi tek o mesaj göndericek biz dinliycez. Herkes yazamaz zaten 20 bin kişi.
Sesli mesajı ne zaman uygunsan kulaklıkla dinle sorun değil gerçekten.

Telegramda sorun yok kuzum çünkü bi tek o mesaj göndericek biz dinliycez. Herkes yazamaz zaten 20 bin kişi.
Sesli mesajı ne zaman uygunsan kulaklıkla dinle sorun değil gerçekten.

çıkmıyor bende

Eklentiler

• FDE67BB9-C612-491A-B5AD-E703491938BB.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…