Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben nadir olsada aksamlari kahvalti yaptim cnm. Her gun yumurta yemedim belli bir sure sonra daha az yemeye basliyorsun zaten

Selam kızlar bu sabah da tartldm 86.2 çıkt şu 86 diren imi kıramadım. Ben yarın seviye 1 tarzında yemeye başlayacam. Bu böyle olmuyo yoksa eksi göremiyorum. Bakalım bir hafta sonra sonuç ne olaca k?

iyi akşamlar kızlar. mutlu haftasonları diliyorum. reglim başladı tam gaz bugün itibariyle 89.4 kiloyum. haftaya cuma gününden itibaren Allahın izniyle düzenli kilo bildirimi yapacağım
Benimde başlayacak migrene sinyal verdi.ah bu hormonlar.ah bu kadınların cektigi

Ben nadir olsada aksamlari kahvalti yaptim cnm. Her gun yumurta yemedim belli bir sure sonra daha az yemeye basliyorsun zaten
ben daha önce 1. seviyeyi 1-2 hafta yapmıştım. her öğlen yumurta yemekten kahvaltı yapmaktan sıkılmıştım. sabah kahvaltı yapmayınca bir de acıkınca kahvaltı insanın canı istemiyor. öğlen yemek götürmüştüm.
Günaydınn... Ben bugün başladım. Haydi bismillah
hayırlı olsun kuzum
Benimde başlayacak migrene sinyal verdi.ah bu hormonlar.ah bu kadınların cektigi
hiç sorma canım. ben de şişiyorum, sıkıntı basıyor, ağırlık çöküyor vs. çok şükür geldi de. seviyelere başlayana kadar bitsin. bir de onu düşünmeyeyim.

1.gün menüsü.
Kah dom salatalık zeytin roka havuç köz biber badem
Akşam yemekten önce 1.2ceviz dayanamadm çok acıktm
Akşam tavuk ızgara çorba yeşillik 2.3 d. börek (kv gittim el açması benim için yapmıştı. Yemesem çok ayıp olacaktı) ilk gündenbozdum
5 bin adım yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…