çıkmıyor bende
Ben nadir olsada aksamlari kahvalti yaptim cnm. Her gun yumurta yemedim belli bir sure sonra daha az yemeye basliyorsun zatenteşekkürler hasibecim.kahvaltı ve aksam menülerini değiştirebiliyoruz degil mi.çünkü yumurtayı haslanmış severim ve iş yerinde malum kokusundan dolayı pek getirmek istemiyorum.akşam kahvaltı öğlen yemek yemeye niyetim var.
Yaa ne güzel yorumlar yapıyosun sen bana
KorkuyorumBen nadir olsada aksamlari kahvalti yaptim cnm. Her gun yumurta yemedim belli bir sure sonra daha az yemeye basliyorsun zaten
Hadi bakalımiyi akşamlar kızlar. mutlu haftasonları diliyorum. reglim başladı tam gazbugün itibariyle 89.4 kiloyum. haftaya cuma gününden itibaren Allahın izniyle düzenli kilo bildirimi yapacağım
Hayırlı olsun canim.bende bi migren ağrısıyla uyandım.az önce kahvaltımı yaptım.basimin ağrısı zorlamazsa aksama da devam edebilirim bakalimGünaydınn... Ben bugün başladım. Haydi bismillah
Baş gaza başYaa ne güzel yorumlar yapıyosun sen bana
Başlayalım canım kilom hiç inmiyor 88 lerde o kadarda yürüyorum en iyisi bir kan testi yaptırmakISILDURU sen kaç kilosun? Gel yarın beraber başlayalım. Ne dersin?
Benimde başlayacak migrene sinyal verdi.ah bu hormonlar.ah bu kadınların cektigiiyi akşamlar kızlar. mutlu haftasonları diliyorum. reglim başladı tam gazbugün itibariyle 89.4 kiloyum. haftaya cuma gününden itibaren Allahın izniyle düzenli kilo bildirimi yapacağım
Bende karbonsuz başladım sen 1.seviyeyimi yapıyorsun sıvı alim saatlerine uyuyormusunGünaydınn... Ben bugün başladım. Haydi bismillah
Sadece 1.seviye yapacamyapabildiğim kadar uyabildiğim kadar. 79 görene kadar dikkat edeyim. Bence de bir kan ver. Ben de ne zamandır gidip troit baktracam ama fırsat bulamyrmBende karbonsuz başladım sen 1.seviyeyimi yapıyorsun sıvı alim saatlerine uyuyormusun
ben daha önce 1. seviyeyi 1-2 hafta yapmıştım. her öğlen yumurta yemekten kahvaltı yapmaktan sıkılmıştım. sabah kahvaltı yapmayınca bir de acıkınca kahvaltı insanın canı istemiyor. öğlen yemek götürmüştüm.Ben nadir olsada aksamlari kahvalti yaptim cnm. Her gun yumurta yemedim belli bir sure sonra daha az yemeye basliyorsun zaten
hayırlı olsun kuzumGünaydınn... Ben bugün başladım. Haydi bismillah
hiç sorma canım. ben de şişiyorum, sıkıntı basıyor, ağırlık çöküyor vs. çok şükür geldi de. seviyelere başlayana kadar bitsin. bir de onu düşünmeyeyim.Benimde başlayacak migrene sinyal verdi.ah bu hormonlar.ah bu kadınların cektigi
Hemen hemen uyuyorum. Ara öğünlü beslenme daha az kilo veriyorum. Dayanabildim kadar böyle le yapayım.Bende karbonsuz başladım sen 1.seviyeyimi yapıyorsun sıvı alim saatlerine uyuyormusun
Günaydın dünkü menü;
Sabah iki ince dilim ekşi mayalı ekmek arası beyaz peynirli tost,yanına bol yeşil salata 2-3 zeytin
ara 1 ayran 2 kayısı
ögle yarım kase domates çorba,5 kaşık barbunya 1 kase salata
ara 1 kutu süt yarım çay bardagı beyaz leblebi
akşam kabak yemegi yanına salata ve yogurt
akşam 1 bardak sodalı ayran
şişim bu ara bakalım inşallah geçicidir.Sizlerin menüleri nerde bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?