Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bende kendım dıye demıyorum benım kadar entellektüe karizmatık esprili bir insan gormedımkaydirigubbakcemile3:roflol: aynı sen gıbıyım:roflol:

allah kavustursun canım

canım selam. hoşgeldin. bence hiç ümitsizliğe kapılma. burda herkes onlarca kilo veriyor. sen bence önce bir uzmandan yardım almalısın. buraya gelen herkese aynı şeyi söylüyorum çünkü ben kendi kafama göre diyet yapıp vaktimi boşa harcadığımı gördüm. diyetisyene gidince takır takır verdim kiloları.

sanırım asıl mesele bişeyin bizi tetiklemesi. ben oldukça pisboğaz, doymakbilmez, arsız, midesizin tekiydim. yedikçe şişiyor. şiştikçe yerimden kalkmıyor, yemeye devam ediyodum. birkaç kişi beni delici sözleriyle gaza getirdi. bir daha kilo almak istemiyorum asla.

ay kıyamam ben sana.nolmuş topiğimizin hassas kızına.bahardan ve istikrarsız giden havalardandır.bizim burda 3 gündür yağmur.hava da soğuk.inan ceketle oturuyorum.her zaman aynı olmayız yenacığım.bazen yaşadığımız gitgeller hayatın normal akışına ters gibi görünsede aslında yay etkisi için hazırlıktır.bir gün birden yeteri çeker,daha kararlı yolumuza devam ederiz.uzun soluklu bir yolda arasıra mola vereceğiz.

takma kafana,tokadan başka,,,eşin de ihmal etmesin gitsin bir doktora.

Allah hayırlı tezkereler nasip etsin.güle güle gidip güle güle gelsin.

allhım inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.allah herkese bir yuva nasip etsin.
bende bende kendım dıye demıyorum benım kadar entellektüe karizmatık esprili bir insan gormedımkaydirigubbakcemile3:roflol: aynı sen gıbıyım:roflol:

diğerlerini de peşimize takıp,parti mi kursak.valla bem yurdum insanına kıyamam.benim kadar zeki,esprili karizmatik ve de entel dantelini görmediği için şok geçirirler.zaten her gelen anasını ağlatmış.bir de babaları ağlamasın.yoksa hökümett gibi kadınım.iyi hökmederimmm..seni cazibeden sorumlu bakan da yapardım.!!1

çok teşekkürler diyetisyen aklımda:) muhakkak gideceğim. sporu ve diyeti sistematize etmeye karar verdim zaten. iyi ki varsınızz hepiniz a.s.

çok özür dilerim kızlar
dün öglen bi gitti elektirik gece yarısı geldi
beklettigim için özür dilerim listeyi haırlıyorm şimdi

APPLEARZU .............103..............................101,1..............................1,9
bsbirkin....................95...............................?
Bonus.................. .90,5 .............................?
BEYZUS...................92...............................92
candy_candy.............105,4 .............................izinli
egedeniz03.................90,9............................90.3
qusel......................103,3 ...............................102,9..........................0.4
Derin......................116.4.................................115............................1
elifsevde....................114,5 ...........................113...............................1.5
halley......................113.4..............................110.5.............................2.9
Nur1835 ..................67 .................................?
pregant.....................78..................................76 ..............................2
sutem ......................106,5 ...........................105,7.................................0.8
seferan.....................140.................................139.5 .............................0.5
Seçil00.......................84,5................................84,4...........................0.1
tursari......................85.5 ...................................aynı
tebessum77.................87..............................
YENA........................89 ...............................90
yasafat ....................112.5..................................110.4.....................2.1
Yağmurgözlü................108............................107 .................................1
zeynep957 .................93.9..........................95.8
zalimi........................85............................izinli..............geri döndü

1.lerimiz :hooray:

halley................2.9
yasafat...............2.1
pregant...............2

2.lerimiz :teytey:

APPLEARZU............1.9
elifsevde............1.5
Yağmurgözlü..........1
Derin................1

3.lerimiz :lepi:

sutem.................0.8
seferan...............0.5
qusel.................0.4

buda nhaftanın nazarlıgı
Seçil00...............0.1

herkese günaydın çook kilo verenleri tebrik ediyorum allah daiim etsin benim gi,bi az verenlere örnek olsuuuuun.....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bursa 16 rumuzlu eminemiz çocukları sebebiyle interneti kapattırdığını bundan sonra topiğe giremiyeceğini söyledi hepinize sonsuz sevgi ve selamlarını iletti..............................güle güle canım emoşum yolun açık olsuuuuunsenağlama:a015:senağlama:a015:senağlama:a015:.............................seni hiç unutmuyacağız................................olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Merhaba arkadaslar. Grubunuza katilmak istiyorum.
Ben 25 yasinda 1 cocuk annesiyim.Oglum suan 18 aylik ve halen emziriyorum.( 2 Yasina kadar emzirmek istiyorum)
1 aydir yediklerime dikkat ediyorum. 100 kg ile basladim ve suan 94.7'yim.
Nasil basardim derseniz 6 ogun yedim ve herseyden yedim ama olculu.Bol su ictim ve haftada 3 yada 4 gun 1 saat yurudum.
Boyum 166 doktorlara gore olmam gereken kilo 57. fakat benim hedefim 60 ile 65 arasi.
Benim yapim kilomu gostermiyor.Herzaman 10 kilo az gosteririm.

saygilar.....

topik adına hoşgeldin diyim ............a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…