yasafat bende dün kendime 1beden kücük pantolon aldim ve kendimiii cooookk iyi hissediyorummmmmm
sutem.derin gördüm sizi.
kızlar hayırlı bir cuma olsun hepimize.
topiğimin tüm çıtır karizmatik amma azzcık balık etli bayanlarına selam
bu arada bende karizmatik çıtır olmazsa da biraz gevrek amma kesinlikle ballıkk etli,bir o kadarda entellektüel,artı mizah zekası tavana vurmuş bir bayanım.belki cuma;nın o duaların kabul edildiğini zamana rastlar ve kabul olur.ama işin gerçeği şu ki kendi cazibeme çekiciliğime inceliğime dayanamıyorum......................ahhh eşim nasıl dayandı acaba.adam kafayı yedi,dayanamadı cazibeme
mesai sonu yaklaşıyor..iyi tatiller iyi hafta sonları herkese..
yarın evimde askere gidecek oğlum için KURANI KERİM okunacak..bütün topic davetlidir kızlar beklerim..:))
tavuklu pilav...ayran..revani tatlısı var..))
var dediğime bakmayın daha eve gidince yapacam tatlıyı..))
niye liste yok kim ne vermis cok merak ettim
ben mı goreıyorum lısteyı yoksa daha yayınlanmadı mı
merhaba ben zeynep. yazayım mı yazmayayım mı kararsız kaldım önce. çünkü buradaki herkesten daha şişmanım. insanların 15-20 kilo için umutsuzluğa kapıldıkları bir yerde ben fazladan 60 küsür kilo için umut taşıyabilir miyim diye sordum kendime. eğer bu şekilde devam etmeye gücüm yoksa, umut edip güçlü olmak zorundayım diyorum vee yazıyorum. bu arada hayatımda hiiiçç bişey iyi gitmiyor şu an. yani ömrümce yapışık yaşadığım kilolarımı dert edecek son zaman herhalde. ama kardeşime bir söz verdim yıl sonuna kadar 70 kilo olacağım diye. ve hayatta en değer verdiğim insanı hayal kırıklığına uğratmak da istemiyorum. dahası herr zaman bahanelerim var zaten ve her zaman da olacak. bundan önce hep bişeyler yoluna girsin, sınavlarım bitsin, tatile yakın vs. bahanelerle zayıflayamadım. bir de böyle deneyeceğim, en zor zamanımda başlayacağım diyete:)
beni sevenler için ortaokula kadar hep iri kemikli olmuşumdur. oysa bayağı şişman ötesi birşeydim. ama ortaokuldan sonra artık kendi annem için bile iri kemikliden öte bişeydim:) daima hormon problemlerim oldu. halen de var. polikistik over, hipofiz vs. vs... ama zayıflamam lazım. zira eskiden hep istesem zayıflarım düşüncesindeydim ama artık zayıflayamayacağımı kabullenmek üzereyken buluyorum kendimi. ve böyle giderse asla bir çocuğum olamayacak. ve daima yirmi yaş büyük gösteren yaşlı bir teyze olarak kalacağım. oysa daha 28 yaşıdayım. netice: son bir savaş daha. ama bu sefer sonuna kadar...
boyum 1.78 kilom ise 136. hedeflediğim kilo: (söylemeye dilim varmıyor ama vermem gereken toplam miktardan daha az bir kilo.) 65. fark:67. vira bismillah!!!
:))
merhaba arkadaşlar uzun zamndır katılmıyordum aranıza .bende 93 kg yum 1,78 boyum 80 kg ya inmem lazım .akapunktura gittim ama şimdi bıraktım kendim yapıyorum sanırım boğazımıda tutunca başarıyorum ama tüm mesele boğazı tutmakta .sizden çok şey öğrenicem işallah benimde yardımlarım olur.hepinize yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selam,
Hiiç tadım yok,kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum..Yine kilo aldım ve kilo aldım diye,ha bire yiyorum,yiyerek kendimi cezalandırıyorum aklımca..
Yapılacak işer var,öylece duruyor..
Kilo verenleri tebrik ediyorum..
mesai sonu yaklaşıyor..iyi tatiller iyi hafta sonları herkese..
yarın evimde askere gidecek oğlum için KURANI KERİM okunacak..bütün topic davetlidir kızlar beklerim..:))
tavuklu pilav...ayran..revani tatlısı var..))
var dediğime bakmayın daha eve gidince yapacam tatlıyı..))
allhım inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.allah herkese bir yuva nasip etsin.
Kolay gelsin canım sana...
tamam bizim payımızı ayır,geliriz muhakak..BEYZUS'la kısa sürelide olsa yoldan çıktık nasılsa...
benim hakkımı kapıdan geçen bir yoksula verin.onun duası da eklensin.
Canım BEYZUS'um, dediğin doğru olabilir..Bir şekilde ikna etmeye çalışıcam artık..:))
Streste büyük bir etken,geçen cuma ev satın alma gibi bir girişimde bulunduk...
Henüz netleşmedi,inşallah gerçekleşir dua edin,herşey yolunda gitsin...
Özellikle o günden sonra başladı..Çok sağol ilgin için..
Canım ben pazartesi tam gaz devam edicem artık dikkat etmeye..Bu hafta böyle oldu haftasonuda bu şekil geçsin..:))
bende bende kendım dıye demıyorum benım kadar entellektüe karizmatık esprili bir insan gormedımkaydirigubbakcemile3:roflol: aynı sen gıbıyım:roflol:
canım selam. hoşgeldin. bence hiç ümitsizliğe kapılma. burda herkes onlarca kilo veriyor. sen bence önce bir uzmandan yardım almalısın. buraya gelen herkese aynı şeyi söylüyorum çünkü ben kendi kafama göre diyet yapıp vaktimi boşa harcadığımı gördüm. diyetisyene gidince takır takır verdim kiloları.
çok teşekkürler diyetisyen aklımda:) muhakkak gideceğim. sporu ve diyeti sistematize etmeye karar verdim zaten. iyi ki varsınızz hepiniz a.s.
herkese günaydın çook kilo verenleri tebrik ediyorum allah daiim etsin benim gi,bi az verenlere örnek olsuuuuun.....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt1.lerimiz :hooray:
halley................2.9
yasafat...............2.1
pregant...............2
2.lerimiz :teytey:
APPLEARZU............1.9
elifsevde............1.5
Yağmurgözlü..........1
Derin................1
3.lerimiz :lepi:
sutem.................0.8
seferan...............0.5
qusel.................0.4
buda nhaftanın nazarlıgı
Seçil00...............0.1
Merhaba arkadaslar. Grubunuza katilmak istiyorum.
Ben 25 yasinda 1 cocuk annesiyim.Oglum suan 18 aylik ve halen emziriyorum.( 2 Yasina kadar emzirmek istiyorum)
1 aydir yediklerime dikkat ediyorum. 100 kg ile basladim ve suan 94.7'yim.
Nasil basardim derseniz 6 ogun yedim ve herseyden yedim ama olculu.Bol su ictim ve haftada 3 yada 4 gun 1 saat yurudum.
Boyum 166 doktorlara gore olmam gereken kilo 57. fakat benim hedefim 60 ile 65 arasi.
Benim yapim kilomu gostermiyor.Herzaman 10 kilo az gosteririm.
saygilar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?