- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
Bugün itibariyle liste işini tekrar devralıyorum
Lütfen gördüğünüz eeeennn yüksek kilonuzu ve bugünkü kilonuzu birlikte yazın. Sabah bildirim yapanlar da bu zamana kadar gördüğü en yüksek kilosunu yazsın. Tabloda başlangıç kilosu olacak çünkü önceki gibi.. Bu haftanın kilosuyla kıyaslayacak geçen haftanın kilo bildirimleri elimde olmadığı için bu haftalık fark hesaplamayacağım. Farkları hesaplamaya önümüzdeki cumadan başlayacağız..
Sevgiler
En yüksek görülen 123 kiloBugün itibariyle liste işini tekrar devralıyorum
Lütfen gördüğünüz eeeennn yüksek kilonuzu ve bugünkü kilonuzu birlikte yazın. Sabah bildirim yapanlar da bu zamana kadar gördüğü en yüksek kilosunu yazsın. Tabloda başlangıç kilosu olacak çünkü önceki gibi.. Bu haftanın kilosuyla kıyaslayacak geçen haftanın kilo bildirimleri elimde olmadığı için bu haftalık fark hesaplamayacağım. Farkları hesaplamaya önümüzdeki cumadan başlayacağız..
Sevgiler
Canim bebeğinin sağlıklı sıhhatli güzel ömürleri olsun .Yiyorum ama almiyorum iste suan sabitim. Suan süt daha onemli. Hele yaza bir cikalimda bir 10 kgda emzirirken verebilsem ne hoş olur
Aynı baş ağrısı dünden beri bendede var ilaçta aldım çok kafaya takmaktan dünyanın durumunu gece uyuyamadım neyse kahvaltımı bende bugün erken yaptım yap gitsinBenim çok başım ağrıyo gittikçede artıyo bugün daha erken mi yapsam kahvaltıyı?
Kahvede içmedim önce kahvemi içsem
Kiz niye 85 ben seni 73 hatırlıyorumSabah wc sonrasi camasirlarimla 7.22 deki kilom
Eki Görüntüle 2604435
09.0da 1 kupa filtre kahve icin 2 kere daha wc cikip formalarimla 11.08de hastane tartisindaki kilom
Eki Görüntüle 2604437
Odem vardi herhalde bir de wc cikinca daha az ciktim normalde evdeki tartidan +600 cikiyordum onu da formalarimin agirligina veriyordum
AynenKızlar şimdi face de istek gönderiyorum gurubada birsuru gurup var aynı isimle ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlara üye olucaz dimi?
Yap bu akşam banada gönder. Ama nar ekşisi severim ben o da yasakBen de ne zaman diyete başlasam canım kısır çekiyor
benim menü kalabalık gibi görünüyor ama malum kilo 90 a dayandı. ayrıca kaç zamandır çok karbolu besleniyordum.
Yedim yedim YEDIIIIIMMMMMKiz niye 85 ben seni 73 hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?