Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1 ay önce hayatımın en yüsek kilosunu gördüm 96.1
şu an li kilom 92.3 kg oldum

spora yazıldım hazirana kadar inşallah birşeyler olur

En yüksek görülen 123 kilo
Bugün 94

Yiyorum ama almiyorum iste suan sabitim. Suan süt daha onemli. Hele yaza bir cikalimda bir 10 kgda emzirirken verebilsem ne hoş olur
Canim bebeğinin sağlıklı sıhhatli güzel ömürleri olsun .
Emzirirken ben kilo aldim malesef . Doğum sonrası 93 lere düştüm 3-4 ayda nasıl becerdim bilmiyorum 103 olmustum. Dikkat et bu donemde kendine.

Benim çok başım ağrıyo gittikçede artıyo bugün daha erken mi yapsam kahvaltıyı?

Kahvede içmedim önce kahvemi içsem
Aynı baş ağrısı dünden beri bendede var ilaçta aldım çok kafaya takmaktan dünyanın durumunu gece uyuyamadım neyse kahvaltımı bende bugün erken yaptım yap gitsin

Ben de ne zaman diyete başlasam canım kısır çekiyor
Yap bu akşam banada gönder. Ama nar ekşisi severim ben o da yasak
Rüyamda dondurma yemişim gördüm kendimi. İlk günden bozdum diye kızdım kendime niyet sağlam görünüyor sağlamasını aldık

Menümde zeytinyağlı yeşil fasulye kısır ev turşusu ve ev yoğurdu var. Az ondan az ondan. Bugün uyuklama durumu hariç sorunum olmadı. Aç değilim sadece yemem gerektiği için yedim.
Kahvaltı 12+12.30 gibi olması daha mantıklı. Masa başında oyalanarak yiyorum şimdi

Bugün yitik şifayı bulma yolunda ilk adımımı attım inşallah
Öğlen 13–13.30 arası yumurta domates yeşilkırmızı biber maydonoz ceviz
Akşam 17.30–18 zeytinyağlı yeşil fasulye kısır ev turşusu ve ev yoğurdu 2 tatlı kaşığı ceviz tahin
Su 1 lt bugün pek çay içmedim suya döndüm. Yinede en fazla 1 lt oldu.
Spor sabah 15 do ledli yaptım oğlum uyanınca bıraktım. Yatmadan 30 dk lesli planlıyorum
Bugün her iki öğün sonrası uyukladım. Yemekten sonra uyumam ben normalde. Bunu yarında gözlemliycem. Hala uykum var.

iyi akşamlar kızlarrr

sabah Türk kahvesi ve bitki çayı

sade
öğle 12.30
1 yumurta
biraz tulum peyniri ve labne peyniri
5 yeşil zeytin
2 yk kuru sebze sote
1 yk yoğurt
2 ceviz, 5-6 çiğ badem, 5 çiğ fındık, 7-8 kayısı çekirdeği
domates, biraz kapya biber, roka

ara bitki çayı

akşam 19.20
etli sebzeli firik bulguru
ev yoğurdu
3 yk kuru sebze sote
2 şer çatal ev turşusu, cibes salatası, domatesli acı biber

ara limonlu adaçayı

yatana kadar 2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…