Merhaba arkadaslar. Grubunuza katilmak istiyorum.
Ben 25 yasinda 1 cocuk annesiyim.Oglum suan 18 aylik ve halen emziriyorum.( 2 Yasina kadar emzirmek istiyorum)
1 aydir yediklerime dikkat ediyorum. 100 kg ile basladim ve suan 94.7'yim.
Nasil basardim derseniz 6 ogun yedim ve herseyden yedim ama olculu.Bol su ictim ve haftada 3 yada 4 gun 1 saat yurudum.
Boyum 166 doktorlara gore olmam gereken kilo 57. fakat benim hedefim 60 ile 65 arasi.
Benim yapim kilomu gostermiyor.Herzaman 10 kilo az gosteririm.
saygilar.....
ay kıyamam ben sana.nolmuş topiğimizin hassas kızına.bahardan ve istikrarsız giden havalardandır.bizim burda 3 gündür yağmur.hava da soğuk.inan ceketle oturuyorum.her zaman aynı olmayız yenacığım.bazen yaşadığımız gitgeller hayatın normal akışına ters gibi görünsede aslında yay etkisi için hazırlıktır.bir gün birden yeteri çeker,daha kararlı yolumuza devam ederiz.uzun soluklu bir yolda arasıra mola vereceğiz.
takma kafana,tokadan başka,,,eşin de ihmal etmesin gitsin bir doktora.
Merhaba arkadaslar. Grubunuza katilmak istiyorum.
Ben 25 yasinda 1 cocuk annesiyim.Oglum suan 18 aylik ve halen emziriyorum.( 2 Yasina kadar emzirmek istiyorum)
Nasil basardim derseniz 6 ogun yedim ve herseyden yedim ama olculu.Bol su ictim ve haftada 3 yada 4 gun 1 saat yurudum.
Boyum 166 doktorlara gore olmam gereken kilo 57. fakat benim hedefim 60 ile 65 arasi.
saygilar.....
herkese günaydın çook kilo verenleri tebrik ediyorum allah daiim etsin benim gi,bi az verenlere örnek olsuuuuun.....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bursa 16 rumuzlu eminemiz çocukları sebebiyle interneti kapattırdığını bundan sonra topiğe giremiyeceğini söyledi hepinize sonsuz sevgi ve selamlarını iletti..............................güle güle canım emoşum yolun açık olsuuuuunsenağlama:a015:senağlama:a015:senağlama:a015:.............................seni hiç unutmuyacağız................................olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
canim cok güzel vermissin sen diyetisyenede gidiyorsun galiba peki neden kkasdan gitmis
ay ben dışarda hayal filan kurarım:) boshayallersmile ama bir deneyelim arkadaşlarla iyi söyledin bak.
beyzuş ablam teşekkür ederim. inşallah veririm şu dersleri ooff off..
kilo verenleri tebrik ederim
kızlar aranızda destek ürün kullanan var mı zayıflama hapı değilde bitkisel destekler varya onlardan ben araştırıyorum bir kaçı bana olumlu göründü işe yarar gibi ama ne olsa biraz çekiniyorum
cümleten selam
liste ciktimi??
appelarzu masallahin var nasi uyguluyosun diyetini? bi yaziver neler yapiyosun masallahh ne kaldi sura 90lilara darisi banaainsallahhhh
carnivale oyle pahalı isim yapmıs birine gitmeye hiç gerek yok zaten hepsi bildiğin seyleri soyluyor ben sadece motivayon olsun diye diyetisyene gidiyorum yoksa hiç farklı birşey yokçok teşekkürler diyetisyen aklımda:) muhakkak gideceğim. sporu ve diyeti sistematize etmeye karar verdim zaten. iyi ki varsınızz hepiniz a.s.
hoşgeldin hazalım benim de 7 aylık bir oğlum var ben de doğum kılolarından kurtulmaya calışıyorum oncelikleMerhaba arkadaslar. Grubunuza katilmak istiyorum.
saygilar.....
Zeynepçim havanın istikrarsızlığı yoldan çıkmaya her an hazır olan metabolizmamı iyice yoldan çıkardı..
Burasıda o kadar soğukki,çocuklar tekrar hastalanıcak diye çok korkuyorum..
Eşimi halen ikna edemedim,Sanırım artıık cazibemi yitirdim..:roflol:
Bu arada parti işine bende varım,ne görev verilirse yaparım memeleketim için diyerek ajitasyon yapayım...:roflol:
Yada ben istikrarsızlıktan sorumlu bakan olayım...:roflol:
Hoşgeldin a.s.çok güzel ve bilinçli bir düzen oturtmuşsun kendine...zaten sonuçtanda belli..
Allah bağışlasın evladını,kesinlikle 2 yaşına kadar emzir,eğer memeyi reddetmiyorsa...
Öylemi..
özleyeceğiz Emineyi..Daha sonra tekrar açtırır belki..
hoşgeldin hazalım benim de 7 aylık bir oğlum var ben de doğum kılolarından kurtulmaya calışıyorum oncelikle
kendi kendine cok iyi iş basarmıssın tebrik ederim buradaki motivasyonla da daha iyi olacağına inanıyorum
tekrar hoşgeldin
arkadaşlar merhabalar
ben aranıza yeni katılıyorum.120 kiloyum.acil zayıflamalıyım.çünkü çok sevdiğim erkek arkadaşım 70 kiloya düştüğüm anda benimle evlenecek.artı onunla evlenmek zorundayım.yani ne olursa olsun bu kilolar gitmeli.dün başladım.neler yapmalıyım bilmiyorum. dün biraz kaçamak yaptım.ama bugünden itibaren yapmayacagım.5 haziranda hedefim 116.mutlaka olmalı.ben de sizinle birlikte zayıflamayı seçtim.olacak mutlaka.biraz aceleci davranıyorum.ama er yada geç olacak.başka çarem yok.hemen bi kilo çizelgesi hazırlamalıyımsizlerle beraber zayıflayacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?