Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldın canım boyle devam et

Zeynepçim havanın istikrarsızlığı yoldan çıkmaya her an hazır olan metabolizmamı iyice yoldan çıkardı..

Burasıda o kadar soğukki,çocuklar tekrar hastalanıcak diye çok korkuyorum..

Eşimi halen ikna edemedim,Sanırım artıık cazibemi yitirdim..:roflol:

Bu arada parti işine bende varım,ne görev verilirse yaparım memeleketim için diyerek ajitasyon yapayım...:roflol:
Yada ben istikrarsızlıktan sorumlu bakan olayım...:roflol:

Hoşgeldin a.s.çok güzel ve bilinçli bir düzen oturtmuşsun kendine...zaten sonuçtanda belli..

Allah bağışlasın evladını,kesinlikle 2 yaşına kadar emzir,eğer memeyi reddetmiyorsa...

Öylemi..
özleyeceğiz Emineyi..Daha sonra tekrar açtırır belki..

Hosbulduk..
ledini
Tesekkur ederim Yena. Rabbim herkezin evladini bagislasin.Oglum reddetmiyor.tam tersi cok duskun...:ecrin_bebek:

Çok güzel kilolar verilmiş.alkisalkisalkis

Halley,yasafat ve pregant tebrik ediyorum sizi..buyrunnnnnnnnnBanada el sürün yüz sürün,elleyin beni, bişey yapın...:roflol:

Özellikle Seçili yürekten tebrik ediyorum 100gr. gibi büyük bir rakamı vücudundan atarak,Seçilcim kelimelerin sönük kaldığı andayım...Mucuksss..:roflol: opuyorumnanaktan

Ha buarada ben 1 aydir yemeklerden yarim saat once corek otu cigneyerek yutuyotum.un
Dr Omer coskunun tavsiyesiydi kilolulara.gunde 3 sefer yemeklerden yarim saat once 1 tatli kasigi.
2 gundurde keten tohumu cigneyerek yutuyorum su ile.onuda yemeklerden yarim saat once 1 cay kasigi.....

neden kastan gitmiş ki??bilmiyorumkismilebende çizelgemde o rakamlara inebilsem ahhh ahhh mafoldumben

inersin canım 10 kıloyu vermişsin 6 kıloyu da verirsin merak etme en fazla 1,5 ayda gider

selam tombişler
herkezi tebrik ediyorum inşallah haftayada devamı gelir patır patır devamı gelir erisin yağlar...

yenacım hadi artık pazartesi işi sıkı tutalım benim kızımında doğum gününe 1 ay kaldı bende daha sıkı tutacağım bu hafta işi hiç olmazsa 5 kilo daha vereyim . eşim dalga geçiyor akşam hatun çok güzel oldun 95 65 95 oldun diyor. ama bundan sonra işim daha zor bugün kv geliyor 40 gündür rahattım yaaaa ne güzel diyetimi yapıyordum zaten o gittiğinden beri 5 kilo verdim.

ay ben dışarda hayal filan kurarım:) boshayallersmile ama bir deneyelim arkadaşlarla iyi söyledin bak.

beyzuş ablam teşekkür ederim. inşallah veririm şu dersleri ooff off..

kilo verenleri tebrik ederim

asıl sen supersin dilenci, 107 den 74e kadar dusmussun super basarı insallah o 6 kılonu da verirsin ben de senin yerinde olsam ama daha cok yolum var her hafta bir kılo versem yıl sonunda 73lere duserim diyorum kaçamakları kesin bırakıp spor ve yuruyusu aksatmamam lazım

selam carnivale

asagı yukarı dertlerimiz aynı bende de polikistik over var insulin direncim de var azmetmek cok onemli ve inatlaşmak en onemlisi dengeli beslenip 6 öğün yeyip kesinlikle kaçamak yapmamak ve hergun ya yuruyus ya spor kesinlikle yapmak
bu sekilde zor da olsa veriyorsun
ben doğumdan 112 ile cıktım simdi 101im 92 ile hamile kalmıştım ilk hedefim hamilelik oncesine inmek ben 36 yasındayım sense 28 benden daha rahat kılo verirsin dert etme sakın vereceğine inan
bak ben bu hafta 1,9 kılo vermişim hoş kastan gitmiş ama olsun haftaya dengeleyeceğim sporu aksatmadan yagdan gidecek:)
üstelik ben emzirdiğim için ilaç da kullanmıyorum dusun sen daha rahat vereceksin burayı takip et motivasyonunu ust duzeyde tutmaya calış verdikçe daha motive olacaksın inan

kızlar aranızda destek ürün kullanan var mı zayıflama hapı değilde bitkisel destekler varya onlardan ben araştırıyorum bir kaçı bana olumlu göründü işe yarar gibi ama ne olsa biraz çekiniyorum

ben emzirdiğim için destek kullanamıyorum formula 7yı dusunuyorum cok arastırmadım ama emzirme bitince kullansam diye dusunuyorum

cümleten selam
liste ciktimi??

appelarzu masallahin var nasi uyguluyosun diyetini? bi yaziver neler yapiyosun masallahh ne kaldi sura 90lilara darisi banaainsallahhhh

selam sutem
dunku yediklerim asağıdaki gibi ama kaçamaklarım var tabii

Kahvaltı
domates, salatalık, dereotu 2 kk peynir 2 kepekli ekmek

Ara
1 elma

Öğle
kurufasulye 1 dilim ekmek yoğurt salatalık

Ara
1kk peynir 2 dilim beyaz ekmek klava:

10 kiraz 2 kayısı

Akşam
et sote, bakla, 2 kasık pilavklava: sarımsaklı yoğurt salata

Ara
sutlaçklava:aslında meyve ve sut vardı

3 lt su 75 dk cindy crawford aerobik

buna benzer sekilde yiyorum sporun etkisi cok fazla gercekten bunu daha iyi farkettim.

çok teşekkürler diyetisyen aklımda:) muhakkak gideceğim. sporu ve diyeti sistematize etmeye karar verdim zaten. iyi ki varsınızz hepiniz a.s.
carnivale oyle pahalı isim yapmıs birine gitmeye hiç gerek yok zaten hepsi bildiğin seyleri soyluyor ben sadece motivayon olsun diye diyetisyene gidiyorum yoksa hiç farklı birşey yok
bir de yediklerimi kucuk bir defterde tutuyotum diyetisyen istemedi gerci ben ona defterimi gösterdim kaçamaklarımı görüp kızdı bu da beni motive etti bir de yagdan değil kastan gitmiş daha cok o yuzden de sporsuz yuruyussuz gecme gunleri diye de tatlı sert cıkıstı bunlar da motive ediyor tabii
buranın da etkisi tartısmasız burayı da aksatmadan takip etmelisin:)

hoşgeldin hazalım benim de 7 aylık bir oğlum var ben de doğum kılolarından kurtulmaya calışıyorum oncelikle
kendi kendine cok iyi iş basarmıssın tebrik ederim buradaki motivasyonla da daha iyi olacağına inanıyorum
tekrar hoşgeldin

belki ama sanmam...çocuklar varken zor dedi...:gitme::gitme:.

arkadaşlar merhabalar
ben aranıza yeni katılıyorum.120 kiloyum. acil zayıflamalıyım.çünkü çok sevdiğim erkek arkadaşım 70 kiloya düştüğüm anda benimle evlenecek.artı onunla evlenmek zorundayım.yani ne olursa olsun bu kilolar gitmeli.dün başladım.neler yapmalıyım bilmiyorum. dün biraz kaçamak yaptım.ama bugünden itibaren yapmayacagım.5 haziranda hedefim 116.mutlaka olmalı.ben de sizinle birlikte zayıflamayı seçtim.olacak mutlaka.biraz aceleci davranıyorum.ama er yada geç olacak.başka çarem yok.hemen bi kilo çizelgesi hazırlamalıyımsizlerle beraber zayıflayacagım.

Hosbulduk Applearzu.Evladini Allah bagislasin. Insanlar iyi saglikli kilolar vermek olur.
Sadece bir soru soracagim.Esim kilolarimdan hic sikayetci deyil arkadaslar.Sagligin icin zayifla diyor ama 75 kilodan az olmuyacaksin diyor. yoksa sana butun kilolari aldiririm.
nedendir sizce?bilmiyorumkismile

Hoşgeldin aramıza..Canım inan acil zayıflanılmıyor..Ne kadar sıksanda ayda ortalama 4-5 kilodan fazla verilmez heralde..birde şu var çok sıkı bir diyet yapılırsa sonrasında çok çabuk sıkılırsın ve daha fazla yeme ihtiyacı duyarsın,bende öyle oluyor kendimden örnek veriyorum..

Sana kolaylıklar diliyorum,yürüyüşte yaparsan daha iyi sonuç alırsın...
Erkek arkadaşın neden öyle bir şart koymuş..Evlilik ve zayıflamayla ilgili...fisfisfis

Derincim nasılsın,keyfin yerindemi..
yarın senin gevrek günün diimi..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…