- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Masallah sende benim gibi sağlam kilo almışsınYedim yedim YEDIIIIIMMMMM
Ondan olabilir mi
Bırakınca mı aldın anlamadımYedim yedim YEDIIIIIMMMMM
Ondan olabilir mi
Biz yersek saglam yeriz oyle kus gibi yemeyizMasallah sende benim gibi sağlam kilo almışsın
Bitince biraz aldim sonra odemlerim oldu davul gibi sistim. Sonra cok sukir indi odemlerim ama tekrar grup baslayacagini ogrenince yine baslarim rahatligiyla yedim ve sonuc bu oldu malesef kendi kendime yaptim yaniBırakınca mı aldın anlamadım
Benim gibi desene, kendi kendimize sürekli bunu yapıyoruz Allah bizi ıslah etsinBitince biraz aldim sonra odemlerim oldu davul gibi sistim. Sonra cok sukir indi odemlerim ama tekrar grup baslayacagini ogrenince yine baslarim rahatligiyla yedim ve sonuc bu oldu malesef kendi kendime yaptim yani
Olur cnm aksamida erkene cektigin icin sikinti yokHasibecim ben hergun bu saatlerde yiyecem yemeklerimi diğer türlü bana uymadı sıkıntı olurmu sence neticede 6 saat ara veriyorum 2 öğün arasi
Haha ıslah doğru sözcükBenim gibi desene, kendi kendimize sürekli bunu yapıyoruz Allah bizi ıslah etsin
Bence tartılma canım daha ilk gün.birkac güne bağırsak hareketlerin düzene girecek kendini zaten hafif hissedeceksin emin ol.ah o karbonlar.bagirsagi mahvettilerİlk günden tartıda birşey beklemek normal mi?
Geçmiş notlarıma baktım kendi çabamla 80 lere düşmüş ve yine kendi çabamla almışım. Sukan yapmışım karatay yapmışım hepsinden de güzel sonuçlar almışım. Bedeni değiştirmişimde aklı değiştirememişim.
Umarım bu son olur. Sizlerle başlamıştım sizlerle bitireceğim inşallah
Tartilmama
Geldim canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?