Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bırakınca mı aldın anlamadım
Bitince biraz aldim sonra odemlerim oldu davul gibi sistim. Sonra cok sukir indi odemlerim ama tekrar grup baslayacagini ogrenince yine baslarim rahatligiyla yedim ve sonuc bu oldu malesef kendi kendime yaptim yani

Sabah
9.30 sade türk kahvesi
10.30-11.00 arasi
1 haşlanmış yumurta ,domates, salatalık, peynir, zeytin, 3 ceviz,5 badem, 5 fındık, kaymak

14.00
Yeşil çay
15.00
Sade kahve

17.00-17.30 arasi
1 tabak kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, 6-7 tane acı turşu biber , süt kaymagi 1 çorba kaşığı kadar

Ara kahve

21.00
Sade çay, su

Bitince biraz aldim sonra odemlerim oldu davul gibi sistim. Sonra cok sukir indi odemlerim ama tekrar grup baslayacagini ogrenince yine baslarim rahatligiyla yedim ve sonuc bu oldu malesef kendi kendime yaptim yani
Benim gibi desene, kendi kendimize sürekli bunu yapıyoruz Allah bizi ıslah etsin

İlk günden tartıda birşey beklemek normal mi?
Geçmiş notlarıma baktım kendi çabamla 80 lere düşmüş ve yine kendi çabamla almışım. Sukan yapmışım karatay yapmışım hepsinden de güzel sonuçlar almışım. Bedeni değiştirmişimde aklı değiştirememişim.
Umarım bu son olur. Sizlerle başlamıştım sizlerle bitireceğim inşallah

Iyi geceler.bugun aklım doluydu.tatil ve çalışan kadin sarmalı beni benden aldı.bakalim ne olacak.her yerde olduğu gibi Kadına yine yük.hep fedakar düşünen biz.iki yasında kizin kreşi bile ödev verdi vay halimize.bugun ilk yemeğim bir yumurta yoğurtlu pancar turşusu ev yapımı ikiside yanına kısır.bebelere yedirdikten sonra tost makinesinde köfte 3 adet haşlanmış nohut ve salata yedim.sularimi içtim.simdi kahve zamani

Bence tartılma canım daha ilk gün.birkac güne bağırsak hareketlerin düzene girecek kendini zaten hafif hissedeceksin emin ol.ah o karbonlar.bagirsagi mahvettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…