- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Hos geldin cnm ❤❤❤Geldim canim...
Hoş geldiniz umarm hedefinize ulaşrsnzSelam kizlar.nasilsiniz ..bende bugün 1.ci seviyeye başladim..Allah yardimcimiz olsun.ve sonuna kadar sürdürmeyi nasip etsin......
HişbuldumHoş geldiniz umarm hedefinize ulaşrsnz
Geçmiş olsun canim..Günaydın kızlar
Tren çarpmış gibiyim her yerin ağrıyor. Bide boğazım çok kötü.
kisitlama yokki zaten ,mühim olan doyana kadar yemek :)benim menü kalabalık gibi görünüyor ama malum kilo 90 a dayandı. ayrıca kaç zamandır çok karbolu besleniyordum.
suan burdaki herkes :)Kizlar Apa beyin diyetini yapan kaç kişiyiz merak ettim..
hasibeyi biliyorum
Maşallah .çok sevindimsuan burdaki herkes :)
Ev yapimi cig kofte serbest cnm ama hazir alindiysa serbest degil htirlatmak istedimDün yazamadım menü..
Seviye 1.. 1.gün
09.00 Filtre kahve
Öğle 12.00-12.30
2 haşlanmış yumurta
2 köy biberi
1 turp
2 kk süzme peynir
7 zeytin
2 ceviz
Akşam 18.00-18.30
Çiğköfte
Beyaz lahana,turp,havuç,soğan salata
Verilmiş sadakaniz varmiş geçmiş olsun canim nasil patladiki düdüklü...Ara dinlenmesinde turk kahvesini huplettim
Kisirlik bulguru sicak suda beklettim sonra 2 yumurta salca ve baharat koyup yogurdum guzelce. 4 tane yuvarladim ama cok kucuk yapamadim dagilir diye. Hasladim kucuk bir tavada denedim. Dagilmadi haslaninca esime tattirdim ici yumusak bulgurlar pismis dedi. Hazirladim hepsini mutfagi temizleme isim bitince hepsini haslicam. Yazdan hazirladigim domates sosum vardi uzerine ondan kiymayi dusunuyorum z.yag ve sarimsakla biraz cevirip. Kofteleri sosa yedirdikten sonra uzerine yogurt. Ohhh misss.
Bu arada corba yapmak icin dudukluye tavuk koydum cabuk pissin isim cok diye. Duduklu patladi. Cok sukur hicbirimize bir sey olmadi ama 1 dk oncesi meryem ocagin onunden gecmisti Allah korudu resmen. Bu ufak detayida verdikten sonra tavuk suyuna bulanmis mutfagimi temizlemeye gideyim
Ay canım ya okuyunca şok oldum birden ,cok gecmis olsun sizlere bisey olmasın genede birde mutfak temizleme çıkması çok kötü olmuş ben birkez birinden duymuştum 2 tavuk koymuş düdüklü patlamış tavana tavuklar yapışmış tüm mutfağı baştan aşşagiya yenilemek zorunda kalmislar he hatirladim esra erolun asistaniydi,durum o kadar kötü değildir inşallahAra dinlenmesinde turk kahvesini huplettim
Kisirlik bulguru sicak suda beklettim sonra 2 yumurta salca ve baharat koyup yogurdum guzelce. 4 tane yuvarladim ama cok kucuk yapamadim dagilir diye. Hasladim kucuk bir tavada denedim. Dagilmadi haslaninca esime tattirdim ici yumusak bulgurlar pismis dedi. Hazirladim hepsini mutfagi temizleme isim bitince hepsini haslicam. Yazdan hazirladigim domates sosum vardi uzerine ondan kiymayi dusunuyorum z.yag ve sarimsakla biraz cevirip. Kofteleri sosa yedirdikten sonra uzerine yogurt. Ohhh misss.
Bu arada corba yapmak icin dudukluye tavuk koydum cabuk pissin isim cok diye. Duduklu patladi. Cok sukur hicbirimize bir sey olmadi ama 1 dk oncesi meryem ocagin onunden gecmisti Allah korudu resmen. Bu ufak detayida verdikten sonra tavuk suyuna bulanmis mutfagimi temizlemeye gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?