- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Gecmis olsun ne ses çıkarmıştır alalh korusunAra dinlenmesinde turk kahvesini huplettim
Kisirlik bulguru sicak suda beklettim sonra 2 yumurta salca ve baharat koyup yogurdum guzelce. 4 tane yuvarladim ama cok kucuk yapamadim dagilir diye. Hasladim kucuk bir tavada denedim. Dagilmadi haslaninca esime tattirdim ici yumusak bulgurlar pismis dedi. Hazirladim hepsini mutfagi temizleme isim bitince hepsini haslicam. Yazdan hazirladigim domates sosum vardi uzerine ondan kiymayi dusunuyorum z.yag ve sarimsakla biraz cevirip. Kofteleri sosa yedirdikten sonra uzerine yogurt. Ohhh misss.
Bu arada corba yapmak icin dudukluye tavuk koydum cabuk pissin isim cok diye. Duduklu patladi. Cok sukur hicbirimize bir sey olmadi ama 1 dk oncesi meryem ocagin onunden gecmisti Allah korudu resmen. Bu ufak detayida verdikten sonra tavuk suyuna bulanmis mutfagimi temizlemeye gideyim
Katılmak isterim cnm. Hep birlikte olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. 2. Günü de kazasız belasız atlattım çok şükürfantastikaaa katilmak istersen buradayiz cnm
Hasibecim çok geçmiş olsun Allahım korumuş Meryemi . Kucukken ben merakli bi cocukmusum dudukluyu annemden gizli gidip acmaya calismisim . Duduklu patladi allahtan belirgin bir yanik izi kalmadi ama tavan bile kurufasulye olmustu .allahim korAra dinlenmesinde turk kahvesini huplettim
Kisirlik bulguru sicak suda beklettim sonra 2 yumurta salca ve baharat koyup yogurdum guzelce. 4 tane yuvarladim ama cok kucuk yapamadim dagilir diye. Hasladim kucuk bir tavada denedim. Dagilmadi haslaninca esime tattirdim ici yumusak bulgurlar pismis dedi. Hazirladim hepsini mutfagi temizleme isim bitince hepsini haslicam. Yazdan hazirladigim domates sosum vardi uzerine ondan kiymayi dusunuyorum z.yag ve sarimsakla biraz cevirip. Kofteleri sosa yedirdikten sonra uzerine yogurt. Ohhh misss.
Bu arada corba yapmak icin dudukluye tavuk koydum cabuk pissin isim cok diye. Duduklu patladi. Cok sukur hicbirimize bir sey olmadi ama 1 dk oncesi meryem ocagin onunden gecmisti Allah korudu resmen. Bu ufak detayida verdikten sonra tavuk suyuna bulanmis mutfagimi temizlemeye gideyim
amin canımAhmet Apa ya başlayanlara rabbimden kolaylıklar ve şifa diliyorum
evet öyle aslında.kisitlama yokki zaten ,mühim olan doyana kadar yemek :)
sayı bilmiyorum ama bu sefer bayağı bir kişi başladı. ben de dahilKizlar Apa beyin diyetini yapan kaç kişiyiz merak ettim..
hasibeyi biliyorum
şimdi aynı şeyi diyecektim. valla bugün benim de canım çok istedi. alacaktım ama sonra vazgeçtim olmaz diyeEv yapimi cig kofte serbest cnm ama hazir alindiysa serbest degil htirlatmak istedim
ben de deneyeceğim. güzel olur. bu arada geçmiş olsun canım. Allah korumuşAra dinlenmesinde turk kahvesini huplettim
benim vaktim yok canım. ben öğlen ve akşam üzeri azar azar yürüyorum. kendimi ayarlarsam akşamları evde leslie yaparım. zaten toplu yerlere gitmeyin diyorlar. hiç yazılma bence. sağlık daha önemli. dışarda yürü ya da evde aç leslie yi. ohh mis gibibu dönemde spor salonuna gitme olayına ne diyorsunuz
Bugün buraya uğramamışsın hayrola?Hiç sorun değil kuzum doyucaz ilk günler.
Sen ayrıntı yazıyosun ondan :))
Ben akşam doyacam diye yedim yedim bitmedi tabağım
Hiç tartıya çıkan oldu mu?
Günaydın kızlar
Tren çarpmış gibiyim her yerin ağrıyor. Bide boğazım çok kötü.
Hiç sorun değil kuzum doyucaz ilk günler.
Sen ayrıntı yazıyosun ondan :))
Ben akşam doyacam diye yedim yedim bitmedi tabağım
@perihan00 gel cnm apacilar burada
bu dönemde spor salonuna gitme olayına ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?