Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım
Allah korumuş

Hamdolsun 2.günümüz temiz geçti

Eylesine bulgur yiyorum ki apa doyun dedi ya sapına kadar yiyorum
doy işte zaten bi zaman sonra canın istemicek porsiyonlar küçülücek otomatik gelişecek bunlar oyüzden çok yiyorum diye düşünüp takılma sakın hatta belki ilk günler vucut şaşırdığı için ters köşe yapıp artı olmana sebep olucak onu bile görmezden gelmelisin canımcım bu cümleleri kendimede bizim gibi olanada ithaf ediyorum...

Kız basgan Bonus 1 hafta tartışmama niyeti ettir bakem

@perihan00 gel cnm apacilar burada
ne demek istedin diye baya düşündüm he..

geçmiş olsun canım...

Verilmiş sadakaniz varmiş geçmiş olsun canim nasil patladiki düdüklü...
Max cizgisine dikkat ettim aslinda altida en kisiktaydi. Kapatmama az kalmisti hatta altini. Meryem balkona girdi cikti ocagin onunden gecti salona gitti ondan o gider gitmez paaaatttt kapak havaya uctu aspiratorun camina vurdu taaakkk diye ses geldi. Allahtan bir de aspiratorun cami patlamadi. Baby duduklu tencereydi kicuk oldugu icin sanirim az hasarli oldu. Ben de mutfak masasinda oturdum yemek yiyordum. Bir kac damla su geldi sag koluma ama cok sukur bir sikinti yok. Ocak basinda olsaydim gitmistim yani.
Sagol cnm. Temizledim cok sukur
Gecmis olsun ne ses çıkarmıştır alalh korusun
Sagol cnm evet korktuk biraz
Katılmak isterim cnm. Hep birlikte olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. 2. Günü de kazasız belasız atlattım çok şükür
Menu paylasiminda bulunursun cnm
Sagol cnm
bu dönemde spor salonuna gitme olayına ne diyorsunuz
Ben gitmiyorum kapali alan ve kalabalik diye. Salondanda mesaj geldi 1 hafta kapali olacakmis uyelikler uzatilacakmis
Tesekkur ederim cnm
Hasibe geçmiş olsun
Bugün de güzel geçmiş gibi. Güzel gidiyoruz galiba
Sagol cnm
Heeee apaaaçiiii
fantastikaaa ve @perihan00 da geldi 14 kisi olduk. Masallah diyelim kalabaligiz. Insallah hepimiz takvimin sonunu goruruz AMINNN
Geçmiş olsun canım
Allah korumuş
Sagol cnm

ne demek istedin diye baya düşündüm he..

geçmiş olsun canım...
Sagol cnm. Siz diyene kadar apa cilar olarak okuyordum siz yazdiktan sonra ben de apaçiler olarak okumaya basladim

Amin cnm insallah ❤❤❤

Merhabalar, hayırlı günler
Ne güzel bir çok kişi apa seviyelerini uyguluyor sizleri sizler kadar heyecanla takip ediyorum, yaşadıklarınızı paylaşırsanız bizlerde nasipleniriz. Azmini bol olsun, kolaylıklar dilerim
Bulamiyorum geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış. Geçenlerde benim düdüklü de garip ses çıkartınca hemen altını kapattım. Allah korusun korkuyorum öyle şeylerden.

mutlu pazarlar kızlarrr
dedim noluyo siteye giremedim şimdi düzeldi. hava bugün burada çok güzel. yarın direk 10 derece düşecekmiş. böyle ani iniş çıkışlar sağlık açısından iyi olmuyor. ama tabi Allahın işine karışılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…