- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canımAra dinlenmesinde turk kahvesini huplettim
Kisirlik bulguru sicak suda beklettim sonra 2 yumurta salca ve baharat koyup yogurdum guzelce. 4 tane yuvarladim ama cok kucuk yapamadim dagilir diye. Hasladim kucuk bir tavada denedim. Dagilmadi haslaninca esime tattirdim ici yumusak bulgurlar pismis dedi. Hazirladim hepsini mutfagi temizleme isim bitince hepsini haslicam. Yazdan hazirladigim domates sosum vardi uzerine ondan kiymayi dusunuyorum z.yag ve sarimsakla biraz cevirip. Kofteleri sosa yedirdikten sonra uzerine yogurt. Ohhh misss.
Bu arada corba yapmak icin dudukluye tavuk koydum cabuk pissin isim cok diye. Duduklu patladi. Cok sukur hicbirimize bir sey olmadi ama 1 dk oncesi meryem ocagin onunden gecmisti Allah korudu resmen. Bu ufak detayida verdikten sonra tavuk suyuna bulanmis mutfagimi temizlemeye gideyim
doy işte zaten bi zaman sonra canın istemicek porsiyonlar küçülücek otomatik gelişecek bunlar oyüzden çok yiyorum diye düşünüp takılma sakın hatta belki ilk günler vucut şaşırdığı için ters köşe yapıp artı olmana sebep olucak onu bile görmezden gelmelisin canımcımHamdolsun 2.günümüz temiz geçti
Eylesine bulgur yiyorum ki apa doyun dedi ya sapına kadar yiyorum
ne demek istedin diye baya düşündüm he..@perihan00 gel cnm apacilar burada
Ara dinlenmesinde turk kahvesini huplettim
Kisirlik bulguru sicak suda beklettim sonra 2 yumurta salca ve baharat koyup yogurdum guzelce. 4 tane yuvarladim ama cok kucuk yapamadim dagilir diye. Hasladim kucuk bir tavada denedim. Dagilmadi haslaninca esime tattirdim ici yumusak bulgurlar pismis dedi. Hazirladim hepsini mutfagi temizleme isim bitince hepsini haslicam. Yazdan hazirladigim domates sosum vardi uzerine ondan kiymayi dusunuyorum z.yag ve sarimsakla biraz cevirip. Kofteleri sosa yedirdikten sonra uzerine yogurt. Ohhh misss.
Bu arada corba yapmak icin dudukluye tavuk koydum cabuk pissin isim cok diye. Duduklu patladi. Cok sukur hicbirimize bir sey olmadi ama 1 dk oncesi meryem ocagin onunden gecmisti Allah korudu resmen. Bu ufak detayida verdikten sonra tavuk suyuna bulanmis mutfagimi temizlemeye gideyim
Hoşgeldin canım
ne demek istedin diye baya düşündüm he..
geçmiş olsun canım...
Max cizgisine dikkat ettim aslinda altida en kisiktaydi. Kapatmama az kalmisti hatta altini. Meryem balkona girdi cikti ocagin onunden gecti salona gitti ondan o gider gitmez paaaatttt kapak havaya uctu aspiratorun camina vurdu taaakkk diye ses geldi. Allahtan bir de aspiratorun cami patlamadi. Baby duduklu tencereydi kicuk oldugu icin sanirim az hasarli oldu. Ben de mutfak masasinda oturdum yemek yiyordum. Bir kac damla su geldi sag koluma ama cok sukur bir sikinti yok. Ocak basinda olsaydim gitmistim yani.Verilmiş sadakaniz varmiş geçmiş olsun canim nasil patladiki düdüklü...
Sagol cnm. Temizledim cok sukurAy canım ya okuyunca şok oldum birden ,cok gecmis olsun sizlere bisey olmasın genede birde mutfak temizleme çıkması çok kötü olmuş ben birkez birinden duymuştum 2 tavuk koymuş düdüklü patlamış tavana tavuklar yapışmış tüm mutfağı baştan aşşagiya yenilemek zorunda kalmislar he hatirladim esra erolun asistaniydi,durum o kadar kötü değildir inşallah
Sagol cnm evet korktuk birazGecmis olsun ne ses çıkarmıştır alalh korusun
Menu paylasiminda bulunursun cnmKatılmak isterim cnm. Hep birlikte olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. 2. Günü de kazasız belasız atlattım çok şükür
Sagol cnmIyi aksamalar herkese . Bugünü de kazasız belasız atlattık bakalım.
Sabah yeşil çay ictim
Öğlen 2 haşlanmış yumurta biraz cok sayilabilecek kadar peynir zeytin maydonoz ve cacik yedim.
Akşam etli nohut ve salata yedim.1avuc da kavrulmamış kuruyemiş karışımı yedim.
Hasibecim çok geçmiş olsun Allahım korumuş Meryemi . Kucukken ben merakli bi cocukmusum dudukluyu annemden gizli gidip acmaya calismisim . Duduklu patladi allahtan belirgin bir yanik izi kalmadi ama tavan bile kurufasulye olmustu .allahim kor
Ben gitmiyorum kapali alan ve kalabalik diye. Salondanda mesaj geldi 1 hafta kapali olacakmis uyelikler uzatilacakmisbu dönemde spor salonuna gitme olayına ne diyorsunuz
Tesekkur ederim cnmamin canım
evet öyle aslında.
sayı bilmiyorum ama bu sefer bayağı bir kişi başladı. ben de dahil
şimdi aynı şeyi diyecektim. valla bugün benim de canım çok istedi. alacaktım ama sonra vazgeçtim olmaz diye
ben de deneyeceğim. güzel olur. bu arada geçmiş olsun canım. Allah korumuş
benim vaktim yok canım. ben öğlen ve akşam üzeri azar azar yürüyorum. kendimi ayarlarsam akşamları evde leslie yaparım. zaten toplu yerlere gitmeyin diyorlar. hiç yazılma bence. sağlık daha önemli. dışarda yürü ya da evde aç leslie yi. ohh mis gibi
Sagol cnmHasibe geçmiş olsun
Bugün de güzel geçmiş gibi. Güzel gidiyoruz galiba
Heeee apaaaçiiiiDiyet yüzünden adamla didiştin sandım
Apaçi gibi okudum hoşgeldin :)
11 kişiyiz şu an burda başlayan.
@eboe
Bonus
Bulamiyorum
@ISILDURU
maralgozlu
y.o.l.c.u
@Gulbe seker
Mthn83
@mefkurem
60kiloyum
@Sozen
Gitme derim evde spora yürüyüşe başla
Sagol cnmGeçmiş olsun canım
Allah korumuş
Sagol cnm. Siz diyene kadar apa cilar olarak okuyordum siz yazdiktan sonra ben de apaçiler olarak okumaya basladim
ne demek istedin diye baya düşündüm he..
geçmiş olsun canım...
Bizde daha kahvaltı da yokAcıktım herkes yaptı kahvaltıyı ben bekliyorum
Bizde daha kahvaltı da yok
Amin cnm insallah ❤❤❤Eki Görüntüle 2605260
(Z)ahmet ile (R)ahmet arasında Latince de bir harf; Arapça da sadece bir nokta fark vardır.
Allah dilerse o noktayı kaldırıverir.Allah tüm müslümanların zahmetlerini rahmete, akıbetlerini hidayete dönüştürsün inşaAllah.
Tunaydin kizlar
Kahveni ictim kakvaltimi hazirlamadan bir bakayim dedim size. Bugun mercimek koftesi yapasim var aksama
Wc banyo temizligide bugune kaldi mutfaktan dolayi kizlar da yikanacak anaaaammm ne cok isim varmis benim
Aleyküm selam, nasılsın, kaç kilo oldun merak ediyorum, seviyeleri yapıyormuşsunSelamun aleykum nasilsiniz guzeller masallah cok guzel ilerliyorsunuz insallah sonunuda göreceksiniz
Hasibecim cok gecmis olsun canim rabbim esirgemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?